אממ

Sham 69

New member
1200 שקל..

כלי זמר. אני ממש מתלבט בינו לבין ה METAL ZONE

איך אתה בכלל יכול להתלבט על דבר כזה

למרות ששני הדברים די מנוגדים הטיוב קינג הוא יותר אוברדרייב חם מעולה וגם דיסטורשיין בעוד המטאל זון הוא מכשיר העושה הרבה מאוד רעש יותר מדי לטעמי. אם אתה יכול לך על הטיוב קינג לא תתחרט אפילו לרגע

Sham 69

New member
אני לא צריך אובר דרייב.. אני לא

מנגן עם אוברדרייב.. אני סה"כ צריך דיסטורשן, גמיש, כבד.. שמתאים למטאל ה"טיוב קינג", יכול לספק את זה? גם הבנתי שבטיוב קינג יש מנורה שעושה את הסאונד מלא יותר..

איתמר1

New member
אם יש לך כסף לקנות טיוב קינג, אז...

זאת אומרת שאתה מתכוון להוציא בסביבות ה-1000 שקל על פדל. בדיוק שלשום הייתי בת"א וביקשתי שיחברו לי את ה Shred´o´matic , שהוא של ´אקאי´ . הוא אחלה של דיסטורשן, לא התלהבתי ממנו בטירוף, אבל אני חושב שהוא עומד לכל הדרישות שלך, והוא ממש ממש גמיש בסאונד! אני אתן קישור למיוזיק123 עם התמונה שלו והסבר קצרצר על תכונותיו. תכנס לחנות כלי-זבל הקרובה לביתך, ותבקש לנסות את הפדל.

ckv ckv ckv

New member
איכס מטאל זון!האשך השמאלי שלי עושה

צלילים יותר נעימים! לך על הטיוב קינג

Petrucci-jr

New member
,Metal zone

טוב אז ככה ניגנתי עליו...וממש לא הבנתי למה אנשים אוהבים אותו...רועש מדי צפצפני לאלה!עולה 500 שקל אם יש דיסטורשין שאני מציע זה DS - 1 , DS -2 1 עולה 300 שקל והוא מעולה!! 2 יותר יקר ויותר כבד עולה 500

2kewl4stanga

New member
בקשר לאשך שלך

הוא של BOSS? אתה מגדיר את הצלילים שיוצאים ממנו חמים או יותר זורמים? הוא ניתן לתיכנות? זה בא בפדל? אפשר להשיג אותו בארץ? כמה מכס יש על אשכים במקרה ואני מזמין מmusic123 ? איך הדיסטורשין? או אוברדרייב? אתה ממליץ עליו? אם אני אלך לחלילית ואתן את האשך השמאלי שלי , כמה אני אצטרך להוסיף בשביל האשך שלך?

guitar god

New member
אתה צוחק עליי אה? יש לי את זה

יש את זה תבדוק באתר את האפקטים ההומואים של איבנז ותראה

Petrucci-jr

New member
2 דברים...

1) אנחנו מדברים על אפקטים של בוס עזוב אותי מאיבנז 2)אפקטים לא יכולים להיות הומואים

למעלה