אממ...

מצב
הנושא נעול.
אממ... ../images/Emo53.gif

אממ...

אני אמורה ללכת לראיון במשרדי תפוז, ואני צריכה שתתנו לי הכוונה [מבחינת אוטובוסים]. בעקרון אני מעדיפה להגיע עד לתחנת הרכבת בעזריאלי, ומשם באוטובוסים למשרדים, אבל אם יש אוטובוסים רק מתחנת מרכז, אז אילו אוטובוסים אני צריכה לקחת? אז רק כדי למקד את השאלות שלי- איזה אוטובוסים [מספר קו], ובדרך חזרה מהמשרדים לכיוון עזריאלי/תחנת מרכז, איזה אוטובוסים אני צריכה לקחת [בכל אחד מהמקרים]

omer landau

New member
איפה נמצאים משרדי תפוז?../images/Emo13.gif

אממ...

אני אמורה ללכת לראיון במשרדי תפוז, ואני צריכה שתתנו לי הכוונה [מבחינת אוטובוסים]. בעקרון אני מעדיפה להגיע עד לתחנת הרכבת בעזריאלי, ומשם באוטובוסים למשרדים, אבל אם יש אוטובוסים רק מתחנת מרכז, אז אילו אוטובוסים אני צריכה לקחת? אז רק כדי למקד את השאלות שלי- איזה אוטובוסים [מספר קו], ובדרך חזרה מהמשרדים לכיוון עזריאלי/תחנת מרכז, איזה אוטובוסים אני צריכה לקחת [בכל אחד מהמקרים]
איפה נמצאים משרדי תפוז?

ארזS

New member
הבנתי. קו 40 הכי קרוב, ויש גם את כל

היא צריכה להגיע לצומת
ז'בוטינסקי בן גוריון, זה הכי קרוב לה.
הבנתי. קו 40 הכי קרוב, ויש גם את כל
האוטובוסים שעוצרים מול מכון מור. (51,54,68,69 וכו').

אביב ש

New member
63 אולי?

אממ...

63 אולי?

מצב
הנושא נעול.
למעלה