אממ..

kittycatbone

New member
אממ..../images/Emo4.gif

אני לא בטוחה שהייתי צריכה לפתוח לזה הודעה חדשה, אבל מקסימום תנצל"שו ת'הודעה...
באתי לכתוב שאני חושבת שאני יעזוב את הפורום לקצת זמן (כלומר-כמה שבועות/חודשים/מי ידע..
) בגלל שיוצא לי שאין לי יותר זמן לשום דבר שאני באמת אוהבת (כמו טניס, כינור, בית ספר-שזה לא משהו שאני אוהבת אבל זה חשוב..
) וכשיש לי זמן למשו אני רק במחשב בלי הפסקה מבזבזת את הזמן..
ככה שהחלטתי שאני מפסיקה עם זה לזמן הקרוב/רחוק כדי שאני יוכל להתחיל להשקיע יותר בדברים אחרים...
סליחה שאני אומרת את זה, אבל אני מקווה שאני לא יחזור לפה כבר מחר למשל, פשוט אני ממש רוצה להצליח "להיגמל" ממחשב ואני מתכוונת לזה מבחינה של לגמרי ולא להיות פחות שעות-כי אני יודעת שאת זה אני לא יכולה לעשות בכלל..
אני אוהבת אתכם, ואת אורלנדו, ואני מקווה שעוד כמה זמן אני יוכל לחזור כשסדר העדיפויות שלי יהיה יותר נורמלי
ואולי עדיין בכל זאת יצא לי לבקר פה כל כמה זמן לטיפה, רק אני לא יודעת אם אני יכתוב באמת משהו, אלא רק אקרא..

kittycatbone

New member
חח שכחתי לכתוב

תדבר הכי מסכם: ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!

SnoopyElf

New member
../images/Emo7.gifיסמיני!!!!!!! אל תלכי!!!!!!!!!!!

אני אבכה נורא...... תשקיעי קצת פחות זמן...... אל תעברי מקצה לקצה!!! We'll miss you....

kittycatbone

New member
זאת הבעיה..../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שאני יצליח להפסיק לאט לאט... זה פשוט לא באישיות שלי.. אני אישיות שמתמכרת לדברים יותר מדי ואני צריכה להפסיק עם זה לגמרי כדי להצליח להפסיק עם זה...
|סורי|

karin byrne

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...

אני אתגעגעעעע!!!אבל אם זה מה שאת רוצה..
...חבל...
...אני לא יודעת מה איתך אבל אני מתמרנת בין הרבה דברים ולי דווקא יוצא שכן יוצא לי לעשות את כל הדברים שאני אוהבת...אני תמיד מסדרת לי את היום ככה שיוצא שיהיה לי זמן להכל...צריך בשביל זה משמעת עצמית אבל זה עוזר אם עושים קצת סדר ביום...למשל אני אומרת לעצמי:עכשיו אני אהיה על המחשב שעה ואז אני אלך לעשות שיעורים למשל(זה אחד הדברים שאני לא אוהבת אבל..נו מילא, זה רק לשם הדגמה
)..וזהו..יצא לי נאום חפרני במקצת לא?!
...בכל מקרה אם זו ההחלטה שלך אז אני מקווה שבאמת תפיקי תועלת מכך שתהיי פחות על המחשב ותעשי את הדברים שאת באמת אוהבת...אבל...אני עדיין מקווה שתמצאי זמן בשביל הפורום..אחרי הכל אי אפשר להגיד שאת לא פעילה פה נכון?!
...אקיצר יסמינו'שית...לאב יההה!!!

../images/Emo39.gif יסמינוששש!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ללאאא!!!!! איזה ביאוסס!!!! למה את חייבת ללכת?!? למרות שאני יודעת על זה שאין לך זמן...
אבל אבל....אוף!
טוב..לפחות תבטיחי שתכתבי הודעה פה ושם מידי פעם..
וגם נמשיך לדבר במסנג'ר
!!!!! ואולי אחרי שתתארגני על עצמך ויהיה לך לו"ז קבוע לגבי כל הדברים שאת רוצה להספיק תוכלי לפנות קצת זמן למחשב
ביי...

kittycatbone

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

וקארין-אמרת את מילת הקסם-משמעת עצמית-מה שאין לי-ואני מקווה שאני יצליח להשיג בזה שאני לא יהיה כבר במחשב כמה זמן..

karin byrne

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך שתצליחי "להשיג" משמעת עצמית..אני שמחה שלי יש כבר..
...ואל תשכחי אותנו ואת אורלנדו תכנסי מדי פעם בובה!!אוהבת ת'ך!
..והנה אודלנו כדי שלא תשכחי אותו

kittycatbone

New member
אין סיכוי שאני

אשכח את המושלמות הזאתי כשהיא תלויה לי על הקירות של החדררררררררררר
ואני ינסה להיכנס מדי פעם, אבל בעקרון אני ינסה שלא תאמת (כמו עכשיו
) כי אני ממשצריכה לעשות דברים אחרים וזה לא עוזר לי רק להגיד את זה שאני רוצה להפסיק לעשות את הדברים האלה ולא להפסיק לעשות את הדברים האלה..
(ועכשיו גם יש לי הרגשה שאיבדתם אותי כבר לפני כמה שורות..
)

karin byrne

New member
אמממ כן אני אבדתי אותך..../images/Emo12.gif

וברור שאי אפשר לשכוח שלמות כזו...רררררר אורלנדו!!!

ThisIsJustME

New member
חחח מבינה אותך יסמין ככה זה הייה לי

ובגלל זה בזמן הבגרויות לא הייתי פה... אבל פשוט צריך לקחת את זה בפרופורציות לא כל פעם את חייבת להכנס הנה אפילו פעם אחת ביום או פעם ביומיים

CiNdErElLa3887

New member
אני מסכימה עם שירה.../images/Emo8.gif

אני שהיו לי הבגרויות ..הייתי מתכוננת כל היום (בערך
)..ואז עשיתי הפסקונת אינטרנט..כי זה לא טוב להתכונן רצוף צריך הפסקה... תנסי לסדר לך את הלוח זמנים..
נממ אני אתגעגע
.. נ.ב.לאייסי/מסנג'ר את עדיין תיכנסי ?

kittycatbone

New member
אני כבר גם ככה נכנסת *לפורום*

פעם באיזה יומיים, אבל זה לא עוזר..
אני פשוט צריכה לקחת פסק זמן..
|מושפעת מהפרק של חברים שראיתי הרגע בערך
|

../images/Emo7.gifעצוב לי...אבל אני מבינה אותך..

גם אני בערך ככה, ממש התמכרתי למחשב שלי..אני חושבת שבמוקדם או מאוחר אני יהיה כמוך -יפסיק עם המחשב לזמן מה..אני ממש מבינה אותך..אבל אני מקווה שבכל זאת תכתבי פה לפעמים..אני מאוד יתגעגע
!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifomg noooo../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יסמינוש
..
אל תלכי...
.... גם עליי המחשב משפיע....אבל זה בלתי אפשרי להספיק
... אני רק העריץ אותך יותר אם לא תהי כאן מחר
מאמוש-רק אל תשכחי אותנו
... בה בייי(
)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה רק שלא תנטשי אותנו, ופה ושם תשאירי הודעה
בהצלחה

Galadriel 3000

New member
אוף אבל יסמינוש...

את נורא חשובה פה.. חוצמזה תחשבי על זה, כשתחזרי, כ-מ-ה יהיה לך להשלים! ואז תצטרכי להיות על המחשב טונה של זמן כדי להשלים את זה, וזה יהיה ממש חרא. אבל אם את חושבת שזה באמת מה שיעשה טוב, אז ביי

מיטץ

New member
יסמינוששששששש../images/Emo3.gif../images/Emo74.gif

הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדייך
... גם אני כבר לא רושמת הרבה בפורום כי פשוט אין לי זמן לכלום אז החלטתי שכל ערב ככה ב10 אני ישב קצת במחשב
ועכשיו יש חופש של שבוע וחצי אז אל תעזבי עדייןןןןן
למרות שאני ממש מבינה אותך אני חוזרת כל יום מבצפר ב4...
אז...ביייי בנתיים

למעלה