אממ...HELP

m i r u s h i

New member
אממ...HELP ../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

כרגע ראיתי ששינו לי את התאריך גיוס בקיוסק המידע
במקום ה12.12 ל13.12 זה לא גיוס כלל צה"לי? מה זה בכלל? ולמה לדחות לי את הגיוס ביום?>:

גיוס כל"צ

פשוט גיוס ה12.12 היה גיוס כל"צ מופצץ באנשים, וכשמצב כזה קורה עושים כמה ימי גיוס כלל-צה"ליים סמוכים ומחלקים ביניהם את המתגייסים. קיבלת עוד יום של חסד
.

m i r u s h i

New member
בטוח?../images/Emo108.gif

ואני כבר חשבתי [לפי אתר שבוז] שזה 'גיוס ישיר למצ"ח/משטרה צבאית' :X שלחתי להם אימייל [תחנונים. |:] שיקדימו לי בחזרה ביום.. אוף.איזו טעות עשיתי [אם יקרה נס והם ימשיכו בהרגל שלא להסתכל באימיילים,זה יהיה נחמד.] תודה

m i r u s h i

New member
שמישהו ירגיע אותי >:../images/Emo108.gif

האימייל טעות הזה יושב לי בראש עכשיו. ובסה"כ רשמתי שאני לא מעוניינת במשטרה צבאית ותפקיד פקידותי יתאים לי יותר.. לא יתייחסו לזה במילא נכון? >: לא גרמתי לעצמי נזק אני מקווה..

אני לא חושבת שאם את ב13 אז תלכי

למצ"ח... אני יודעת שיש שם גיוס של כל מיני קורסים וביניהם חוקרי מצ"ח שאותרו במיונים - ככה שאני לא בטוחה שזה רלוונטי כלפיך ממילא. אבל גם אם יש שם גיוס כל"צ של מצ"ח - אם יש לך דברים אחרים במנילה ותתחנני חזק לא נראה לי שיתקעו אותך בזה... אין לי מושג, מה שכן לא נראה לי שיטרחו להקדים לך חזרה את הגיוס אם יש שם צפיפות אוכלוסין
.

אני לא חושבת ../images/Emo13.gif

אם יש לך נתונים גבוהים לא סביר שיתקעו אותך בתור פקידה, לא חסר להם כ"א לזה... מן הסתם ינסו לשבץ אותך למשו שיותר תואם את היכולות שלך. וממילא בטח לא התייחסו לאימייל הזה יותר מדי
...

m i r u s h i

New member
הפרופיל הרפואי לא מאפשר לי יותר מזה

ז"א,הוא 64 אבל הבעיות ברגליים שלי לא מאפשרות לי עמידה ממושכת,ריצות,קפיצות או כל מאמץ אחר.. ות'אמת,אין לי בעיה לשרת כפקידה..זה דווקא יתרום לי המון,נראה לי.[ביישנית. שיחות עם אנשים וטלפונים רק יעזרו במצבי P:]

יש בכל"צ המון תפקידים משרדיים או

שלא מצריכים מאמץ פיזי שהם לא פקידה וחלקם כרוכים גם במגע עם אנשים... ימצאו לך כבר משו
.

m i r u s h i

New member
אאאאא../images/Emo108.gif

פ'צי. D: מצטערת שאני כה קרציה,אבל זה קצת הלחיץ אותי כל עניין שינוי התאריך הזה. אהבתי את ה12.12 [ואמא שלי עם האמונות התפלות שלה. "13 זה לא טוב!"] ומה גם שמשטרה צבאית זה כ"כ לא בשבילי,לפחות התפקיד הספציפי שהציעו לי במנילה [סוהרת
] אוף. כמבקשים מהם תפקיד פקידותי ולא מתלוננים,למה הם מתנגדים? >: ואגב, רב תודות לך
את באמת נחמדה

ביהדות 13 הוא דווקא מספר חיובי ../images/Emo6.gif

והקצין מיון אולי יציע לך כמה אפשרויות, תנסי להתמקח איתו - זה עשוי לעזור.

הממ כן מתקנת את עצמי ../images/Emo13.gif

למצ"ח צריך לעבור מיונים... למ"צ מגיעים דרך כל"צ. הקיצר אין חשש לגורלך.

Witchcrafts

New member
לי דחו במקום 12.12 אל 07.01, למה?

זה כל"צ נוסף או תפקיד מוגדר יותר? Oם (סליחה על הנצלו"ש. ^^~)

אממ אם לא אותרת זה גם כל"צ אבבבבבבל

יש סיכוי ששובצת מראש לתפקיד כלשהו שלא דורש מיון, ותגלי על זה רק בבקו"ם (אלא אם תקבלי זימון לתחקיר בטחוני ואז תדעי שמנסים לשבץ אותך לתפקיד שדורש סיווג). אם דחו לך את זה כ"כ קדימה יש סיכוי שבאמת שובצת למשהו, אבל אין לי מושג... יש מישהי כאן בפורום שדחו לה את התאריך לאותו מועד כמו שלך והיא טוענת שהיא מיועדת לאיזשהו תפקיד... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=88083028 תנסי לשאול אותה מאיפה היא יודעת. וגם את כמובן מוזמנת לקומונת גיוס ינואר:
http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=22420

Witchcrafts

New member
אני דווקא מרוצה מזה.

יש כנסי אנימה שנופלים בדיוק לאחר תאריך הגיוס הקודם שלי, ומסתבר שבזכות דחיית המועד, אגיע אליהם. ^^;

למעלה