אממ 2 דברים

אממ 2 דברים

1. ראיתי עכשיו סרט "מרכז הבמה" על להקת בלט מניו יורק זה מדהים...כמו כל סרט בלט! 2. מאז שאני על הפויינט כואב לי בציפורניים (בצד) וזה נפוח לי...אני מפחדת ללכת לרופא וכשאני עולה על הפויינט זה כואב רצח אם אני ישים צמר גפן זה יעזור?

ש ו ר ט י

New member
גם אני ראיתי עכשיו "מרכז הבמה"

סרט מהמם פשוט!!! כל פעם שאני רואה אותו אני נשארת עם פה פעור...

חחחח מגניב

איזה רקדניות אלוהים אבל זה כל כך מבאס...כל פעם שאני סרט על רקדנים אני פשוט בטוחה שאני לא יצליח להתקרב לרמה שלהם

g i l i

New member
גם אני ראיתי..

אני כל כך מאוהבת בסרט הזה.. וכל פעם שאני רואה אותו אני מצטערת שאני חיה בארץ ושלא למדתי בלט שזה הבסיס בעצם, מגיל קטן ולמדתי רק שנה.. ולגבי 2 שרשמת, הלוואי והייתי יכולה לעלות על פוינט בכלל..

g i l i

New member
קופר הכוריאוגרף?

לדעתי החבר שלה יותר יפה, זה שאיתה בתחילת הסרט ובסוף, עם העיניים המלוכסנות קצת.. וחוצמזה שאני רואה את הרמה שלהם אני נזכרת בסרטים שהמורה שלי לקלאסי הביאה איתה לאחד בשיעורים... הם רוקדים בצרה כל כך מקצועית אוף אני מקנאה..

maholnikit

New member
תשלחו מזל טובים...

לחברה שלי שיכול להיות הולכת לג'וליארד על מילגה מלאה...

החבר שלה יותר יפה מקופר

אבל קופר רוקד יותר טוב ממנו כלומר, שמתי לב שלחבר שלה יש לו טכניקה מצויינת... ממש ממש מרשימה , אבל הוא מחזיק את הגוף שלו בצורה כזאת קשה-לא שזה לא טוב, להפך...אבל השחרור של קופר, (לטעמי כמובן) עושה את ההבדל...אבל בקטנה... שניהם רקדנים מעולים פלוס .

זה נורא כואב בגלל הלחץ אני חושבת

מישהי שהיתה פעם חברה שלי... קצת לפני שרבנו היא עברה לפוינט ואמרה שממש כואב ותמיד בסרטים מראים אותן שמות פלסטרים וכאלה... אז.. זה טבעי שיכאב אממ נסי צמר גפן.. יש מישהי שאמרה שהיא קנתה כריות סיליקון.. אולי זה יעזור לך..

:::

הציפורניים... אם הם לא גזורות תגזרי אותם, כמה שיותר... לחברה שלי היו ציפורניים ארוכות ובגלל הפוינט נהיה לה איזה משהו בציפורן, לא יודעת בדיוק... פלסטרים זה עוזר גם!

אוליי יש לך ציפורן חודרנית!

במקרה כזה חשוב ללכת לרופא כדיי שיגזרו לך אותה כמה שיותר מהר... שימי לב , לא לגזור את הציפורניים (במקרה של חודרניות) בצורה של עיגול, לגזור אותן ישר... ככה הציפורן תגדל כלפיי חוץ ... -אפשר כריות סיליקון, לשים צמר גפן מסביב לאצבע ולסגור אותו בפלסתר. -יש גם פלסתרים עגולים שהם כמו ספוגיות כאלו שנדבקות לאיזור שאת צריכה ...יש בסופרפארם...

למעלה