אממ תראו...

the blak angel

New member
אממ תראו...

אני יודעת שכבר העלתם את ההצעה הזאת בפורום אבל במיוחד עכשיו,כשאנחנו בטוחים בכמעט 100% שהילארי תבוא סוף סוף לארצנו הקטנטונת זה נורא נורא חשוב שנעשה לה איזה משהו מיוחד... אני חשבתי הרבה ומה שעלה לי לראש עד עכשיו זה רק לאמץ את הרעיון של ספר ברכות ומכתבים אישיים כאלה מכל חברי הפורום,כמו שעשו בפורום קלי קלארקסון.. כי תחשבו..איזה כיף זה יהיה שתהיה לה מזכרת מאיתנו..משהו מיוחד כזה "באהבה מפורום הילארי דאף בישראל"..נכון? עד שהיא מגיעה לארץ אחרי כ"כ הרבה זמן שהיו רק שמועות שהיא תגיע אני חושבת שכדאי מאוד שנעשה לה משהו מכל הלב..שהיא תזכור אותנו. אז מה אתם אומרים? __________________________________________________________________ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ הילארי מגיעה לארץ סליחה על ההצפה..אני עדיין בשלבי עיכול.. דרך אגב קוראים לי מורן..אני לא חדשה בפורום..אף פעם לא רשמתי הודעות..אבל אני נכנסת לכאן כל יום!! טווב תגידו מה דעתכם..

the blak angel

New member
איזה יופי!!

אז נעשה לה משהו ממש יפה שכולם ייכתבו דברים ומכתבים בשבילה... ייצא מדהים טווב אז מי מתנדבר לעזור?

A Riot Girl

New member
../images/Emo45.gifאני גם יהיה יותר פעילה בפורום!!

כי פשוט לא הצלחתי להכנס לשם משתמש שלי כי לא זכרתי ת'סיסמה ואז נזכרתי שהבאתי אותה לאח שלי....אז אני עכשיו יהיה יותר פעילה(אם את מישו זה מעניין..)

simple plan 16

New member
גם אני רוצה!

רעיון טוב! אני יודע שאני לא שולח הרבה הודעות אבל אני פה כל יום ואני מתנדב לעזור הילארי המלכה!!

candy shops

New member
../images/Emo45.gifגם אני!

אממ.. כן, אני קוראת סמויה בפורום, אבל אני אשמח להשתתף בזה..

../images/Emo214.gifועוד רעיון..

שעלה במוחי ממש ממש עכשיו, לדעתי זה רעיון ממש מקורי ויפה, ואפילו יותר שיתופי-מגבש-חסכוני ! אפשר לעשות מפגש פורום [הלו, חופש !
] ואפשר לעשות סרטון [אהמ אהמ, אני צלמת טובה ויש לי מצלמה אם אתם צריכים
] ואפשר לעשות לה עיצובים וכל מני דברים בפוטו שופ וכאלו, ופשוט להעלות הכל ולערוך כסרטון ולתת לה על דיסק כמתנה מהפורום
מה דעתכם? מה שלא תחליטו לעשות לה, אני בפנים
.

למעלה