אממ תענו לי על שאלה

bishbash1

New member
אממ תענו לי על שאלה

איך עובדת התחרות ולמה עכשיו מראים שזוג מהחלומות מקום ראשון אם אנחנו הבאנו 1500 צופים אני לא מבין כלום

אחוקית

New member
../images/Emo4.gif אני חושבת שגם הדירוג חשוב..

והיית צריך להזכיר לכולם לדרג...

אל תדאג...

תוך יום יומיים גם לא תהיו בדירוג הזה.. התחרות מבחינתינו נפתחה היום ויהיה קשה לכם לעבור את אחוז הדירוגים שלנו.. תצפה היום בשידור שלנו.. ובכלל לכולם אנחנו קוראים לבוא במיוחד היום לשידור כי יהיה שם מעניין (לא יכול לגלות אבל ידברו על זה בפורום הרבה) ההפתעה שתיכננו להיום תתבצע רק אם יהיו לפחות 1501 צופים שיזכו לראות ולשמוע את ההפתעה.. שלכם באהבה... הזוג מהחלומות הכי (ר)טובים שלכם

soofgania

New member
אחוקית

1}בסרטים כחולים את עושה מה שהבמאים אומרים לך לעשות גם דברים שלא נראים לך. 2]בכל פעם עושים את זה עם מישהו אחר שאינך מכירה. 3]מראים פנים. בטוח שיש עוד המון נקודות,רק שכרגע זה מה שעלה לי לראש

yegger

New member
אני אחדד את דבריה של סופגי

בסרטים כחולים יש שחקנים לכל דבר ועניין כמו שיש שחקנים בסרטים שאינם כחולים בבלוג טיוי זה אנשים פשוט משתפים אחרים בחיי המין שלהם.

0000ק0ית 23

New member
זוג יש לי שאלה שמעניינת אותי

תגידו אם אתם חברים ואוהבים למה אתם לא יוצאים לבלות? תקועים כל יום מול המחשב, אני אם היה לי חבר הייתי יוצאת איתו ומשקיעה איתו בקשר ועושים דברים מרגשים ביחד זה הקשר שלכם? אז הוא ממש סתמי וחסר משמעות ז

putimakansi

New member
הם חברים ואוהבים ואוהבים לשדר !!!

מה הבעייה שלך יא סתומה !!! הסתכלת על עצמך פעם במראה ???? את משדרת פה יום וליל !! חסרת חיים !!! ואם הבילוי שלהם זה לשדר ומזה הם נהנים ? חשבת על זה ? סליחה את לא יכולה לחשוב כי השכל שלך בתחת !!! נימאסת פה על כולם !!! את תדאגי שהם לא יזכו ? מי את בכלל ?? מה תעשי ? תפתחי חדר ותשתיני לבקבוק ? אף אחד כבר לא סופר אותך ממטר !!! יאללה תני גז ועופי לנו מהפורום !!!

01MaKaVeLi

New member
אם היה לך חבר?!

טעית בפורום זה לא פורום מדע בדיוני פה...לא נראה לי קם עדיין בחור כל כך טיפש שיסכים להיות חבר שלך.. אה כן בחורים מהדימיון לא נחשבים..

0000ק0ית 23

New member
"דין" אל תהיה כ"כ בטוח שתזכה

אני הוכחתי לך כמה שאתה לא תזכה...נחיה ונראה.. זוכר את המלחמה שלי עם פלפלת? אז באותה תקופה? אז הרי לי להזכירך שהיא לא זכתה ואני תמיד לקחתי לה כמות אנשים ובסוף היא לא ניצחה... אז דין תתחיל לחשוש...

0000ק0ית 23

New member
דין גם לי יש הפתעות היום

יהיו לך מלא חדרים של זיונים להתחרות איתם היום

0000ק0ית 23

New member
אל תדאג "דין"..

תוך שבועיים תראה כמה שאחר מנצח..לפי מה שידוע לי זו תחרות שבירת שיא, דירוגים קובעים בקצת אבל לפי הזכיות הקודמות היו זוכים ששברו שיא משידור אחר ולא מכל יום של שידורים, אז אל תנסה "דין" לתמרן את מערכת תפוז כי זה לא יקרה , הם יותר חכמים ממך ... יאללה יאללה תפנה את המקום לזוכה אחר , כי פה אתה תפסיד בגדול ואני אוכיח לך

walking legend

New member
זוג מהחלומות!!!!

באמת שאני מפרגן . אתם בסדר . אבל אל תיתנהגו כמו ילדים.אנשים מפרגנים ואתם מזלזלים . בהצלחה .:)

soofgania

New member
בישבש

כתוב בפירוש שהתחרות זה שעת שיא + רייטינג.... רייטינג = הדירוג של הגולשים שעת שיא = כמה אנשים היו בשיא במהלך השידור בו זמנית וכמו שאמרה אחוקית צריך להזכיר מידי פעם לגולשים לדרג. בהצלחה לכולם

0000ק0ית 23

New member
ביש בש אני אסביר לך ...

אתה 1500 איש ...אתה בינתיים הזוכה ...אם מישהו יעבור את ה1500 איש אז מישהו אחר יזכה... אבל מאמי אל תדאג אני פה מפקחת על העיניינים

למעלה