אממ...תודה+שאלה

SaPiR293

New member
אממ...תודה+שאלה

אז דבר ראשון רציתי להודות למנהלת הפורום המקסימה על כל השאלות שהיא ענתה לי פה במהלך השבוע ועל הנכונות לעזור ... ישר כוח !!! דבר שני, החלטנו לסגור על מלון אקווה פנטזי שבקושאדסי. המחיר הוא 466 דולר לבן אדם ל6 ימים כולל הכל. והשאלות שלי הן: 1) המחיר הזה נשמע סביר או שזה יקר מדי ? 2) האם זה ריאלי שהטיסה לבודרום והמלון בכלל בקושדאסי, הנסיעה מאוד מאוד רחוקה או שזה "סביל"? 3) מה מזג האוויר הצפוי שם בתחילת יוני ? האם יהיה אפשר כבר להיכנס לבריכה לדעתכם ? 4) ראיתי בחדשות המון פרעות בטורקיה לקראת הבחירות, זה מסוכן לנסוע או שאין מה לחשוש? תודה רבה לכולם, ולילה טוב!

טליה ג

New member
../images/Emo140.gif

בכיף! שמחתי לעזור! יופי שסגרתם כבר על מלון. נראה קלאב מדהים! ועכשיו לגבי השאלות: 1. 466 עבור טיסה ו-6 לילות בקלאב מפנק שהכל כלול ממש לא יקר. אני שילמתי עבור טיסה לאיסטנבול + 7 לילות במלון צנוע עם ארוחת בוקר בלבד 500 דולר, ואילו אצלכם הכל כלול! 2. המרחק בין בודרום וקושדאסי די רציני, אבל כנראה שמסיבות כלשהן יותר משתלם למארגן הדילים לטוס לבודרום ומשם לנסוע לקושדאסי. הנסיעה באוטובוס מבודרום לקושדאסי אמורה להימשך מעל 3 שעות, אבל אני מניחה שבנסיעה ישירה ללא עצירות בדרך זה יהיה יותר קרוב לשעתיים, מה גם שהכבישים מעולים. 3. מזג האוויר בתחילת יוני אמור להיות דומה לארץ, אולי טיפה יותר קריר. בהנחה שבסוף מאי-תחילת יוני כבר נעים להתרחץ בים אצלנו, סביר להניח שגם בבודרום זה יהיה דומה. באנטליה ובשאר ערי הנופש על חוף הים התיכון מזג האוויר כמעט זהה לארץ, אבל בודרום וקושדאסי שוכנות על חוף הים האגאי, ששם כיווני האוויר שונים, האוויר יבש ולא לח כמו באנטליה (וכמו במישור החוף אצלנו) ויש יותר רוחות. 4. אין מה לדאוג מהמהומות בטורקיה לקראת הבחירות. מדובר במהומות על רקע המאבק על המשך אופייה החילוני של טורקיה, וזה לא אמור להשפיע על התייר המבקר בטורקיה, בטח שלא בערי נופש.

solee

New member
אוייי גם אני נוסעת לשם אם חברים.

בדיוק למלון הזה. תודה על הפרטים .

אריקפיק

New member
מלון אקווה פנטזי בקושדסי

לגולשים שלום , הנני מתכוון להפתיע את בני לרגל בר המצווה שלו החל בקיץ ולקחת את משפחתנו למלון זה (6 נפשות). 1. איך נרשמים למלון זה ? האם יש דילים כולל טיסה ליעד קרוב ? 2. האם המקום מתאים גם לפעוטות (שנתיים) ? 3. האם יש מחיר לילד ומחיר למבוגר ומהם ? תודה מראש , אריק

solee

New member
אריק שלום,

מלון אקווה פנטסי בהחלט מתאים לחופשה לכל המשפחה. בקשר לגיל שנתיים אני לא כל כך יודעת, אבל אני יכולה להבטיח לך שראיתי שם הרבה פעוטות בגיל הזה. יש שם בריכות לפעוטות וגם כמה מגלשות שיכולות להתאים. מחירים אתה צריך לברר בסוכנויות הנסיעה, כנ"ל לגבי החבילה. אני ממליצה על איסתא, המחירים שם בדר"כ קצת יותר נמוכים מהמתחרים. אני אישית הייתי במלון שישה ימים עם חברים, למרות שאנחנו די מבוגרים, נהנו מאוד. יש ממש צמוד למלון פארק מים גדול עם הרבה מגלשות, אבובים, בריכת גלים ועוד הרבה דברים נחמדים. האוכל בסדר גמור. יש שלושה ארוחות, ואם הן לא מספיקות אז תמיד אפשר "לחטוף" איזה המבורגר, או פיצה בסנייק בר. ואם גם זה לא מספיק אז יש שלושה מסעדות נוספות, איטלקית, סטקייה וסינית (אם אני לא טועה) אבל הם בתשלום נוסף. השתייה בחינם עד 11 בלילה, כולל אלכוהול מקומי. בערבים יש כל מיני מופעים, מאוד נחמדים, שמתאימים גם למבוגרים וגם לילדים. יש באולינג, טניס שולחן בתשלום נוסף, 2 ספא, אחד מהם בחינם. חוץ מזה, אם אתם צריכים בילויים נוספים. העיר עצמה מאוד יפה. מזכירה קצת את השבילים הצרים באירופה. וימי רביעי יש גם שוק ענק שאפשר למצוא בו פשוט הכל במחירים נמוכים מאוד. המון המון מותגים בזיל הזול. תיקים, חולצות, ארנקים, חגורות,ג'ינסים,מגבות. אגב, מגבות באיכות מעולה. לפי מה שהבנתי, וגם ראיתי יש המון שדות כותנה בקושאדסי, ובתורכיה בכלל, והיא נאספת ידנית ולא ע"י מכונות, כנראה שזה מה שנותן לה את האיכות הטובה. אמממממ, נדמה לי שסיימתי. מקווה שעכשיו יש לך מושג יותר טוב איפה אתה מתכוון לבלות. אה, בקשר ליעד הקרוב. אתם תנחתו בבודרום. אין טיסות ישירות לקושאדסי. משם תהייה לכם הסעה כמובן לקושאדסי משהו כמו שעה וחצי. בכלל לא נורא. תהנו !!!! מזל טוב לבן !!!
איזבלה. לא לשכוח קרם הגנה !!!!!!

למעלה