אממ... שלום?

אממ... שלום?

בזמן האחרון התחלתי להתעניין במאגיה שונה. אבל- בעיה. אין לי מושג מאיפה להתחיל, איך להתחיל. אני לא רוצה בינתיים להיות מתקדמת, אלא מתחילה... זה יספיק לי. רק להבין את העצמי, ולדעת להירגע... נ.ב.-היי!!! אני נטע (בת 13 [וחצי!]) והגעתי הנה מדפדוף מהיר באר מהפורומים שלא כ"כ מצאו חן בעיני...

Justin Angel

New member
שלום

בעתיד המאוד קרוב אמור לצאת ספר בשם "המקשוף". הוא יסביר את הבסיס למג´יק. אני מציא שתחכי לספר.

הבבילון שלי מפגר!

למה שמישהו פה לא יעשה אתר חביב וטוב? ביחד, כולכם יכולים לעשות אתר נהדר. תשתמשו בג´יאוסיטיס או בהומסטד.

CAT4

New member
../images/Emo18.gif אתרים בעברית ביה קטנה!!

רוב האתרים בנושא ניכתבים ע"י ילדים אשר לא ממש עוזרים אלה הורסים. אם אתה מחפש אתרים טוב אני מצאי שתחפש באנגלית. או בספרות העברית או המתורגמת. מגוון הספרים הוא הרבה יותר גדול ויותר טוב. Y.G.A the CAT

wicca_sphere

New member
יש אתרים

יש את האתר של ghosts שידוע בשם בית הרוחות שמתמקד במיסטיקה ויש את האתר שלי שמתמקד בדיוק במאגיה אבל עקב שיפוצים הוא סגור ליומיים הקרובים. בכל מקרה, האתר שלי הוא www.magick.up.co.il

א-אני בת.

ב-אני לא אוהבת במיוחד את האתר של גוסט, כי אין בו איך להתחיל. לא לפחות מתי שאני ביקרתי בו...

wicca_sphere

New member
תראי

קודם כל סליחה על זה שחשבתי שאת זכר. דבר שני, אני לא יגיד את דעתי על האתר של גוסט, כי בעקרון האתר של שנינו על מיסטיקה (רק ששלי מתמקד בכישוף) אז אני אמנע מהבעת דעה. באתר שלי אני חילקתי את זה לפרקים מאוד נוחים וקצרים שלב שלב איך לעשות כל דבר וכל התאוריות למה זה פועל והכל מסודר בצורה לדעתי הכי טובה שאפשר. אבל האתר שלי בשיפוצים כרגע, הוא יפתח בעוד יום יומיים www.magick.up.co.il

התכוונתי ל קט 4 ההוא...

אתה כתבת בפעלים שמשיוכים לשני המינים. בכל מקרה, למה אין אתרים בעברית חוץ מבשלכם? אני רוצה אתר עם הוראות מובנות (בגלל זה אני לא אקרא באנגלית. זה לא יהיה מובן בשבילי. טעות אחת, ו*בום*) שיהיה קל לקרוא ולהבין. ספרים... אסור לי לקנות ספרים מפה ועד הודעה חדשה (קניתי 20 ספרים באמאזון, ואין לי מקום אליהם, אז יהיה לי מקום לספרים אחרים?)... אז ככה שאני וספרים, גמרנו לשנה. בכל מקרה, אני אבקר באתר שלך, ונראה מה הוא שווה. (לא שאני אומרת שהוא רע, ואני לא אומרת גם שהוא טוב. עדיין אין לי דעה עליו...)

למעלה