אממ... שלום!

קורורו

New member
אממ... שלום!

שלום לכולם! אני חדשה.... טוב, בעצם - אני לא ממש חדשה, הייתי פה כבר, אבל החלטתי לפתוח דף חדש!!! כי נראה לי מרגיז שהפסקתי לכתוב - ושוב אני באה...
. אני כבר הרבה זמן רוצה להרשם, אבל לא היה לי שם... (נורא נקשרתי לשם בקודם
) אבל ראיתי איזו הודעה שגרמה לי פשוט לכתוב איזשהו שם, לא משנה מה, ולהצטרף. אל תסגרו את הפורום!!! זה פורום מקסים, עם אנשים מקסימים, ופשוט....... חבל לסגור אותו! אני יודעת שאין לי שום זכות לבקש דברים כאלו או משהו... פשוט - תשאירו את העניין הזה פתוח
. אני כמעט בטוחה שאחרי כמה הודעות - יזהו מי אני, אבל אני רוצה להשאיר את זה ככה, מי שמזהה אותי! סחתיין!
אין ללי בעיה שיכתוב איך קראו לי מקודם... רק למקרה שמישהו חשב אחרת.

ברוכה הבאה!

זה בהחלט פורום מקסים ^^ אם את מהותיקים של תחילת הפורום, אין לי סיכוי להכיר אותך

קורורו

New member
השבה... בהחלט השבה... *מחייכת*

נחמד לדבר איתך שוב - חופית... ממווואאאההה!!!! *צחוק מצמרר* סתם, עזבו אני במצב רוח מוזר ^_^. גם אותך אני זוכרת!!!! חחחח... . "בלק ריין" - אתה צודק, אותך אני לא מכירה... לא נורא, יש לי מספיק זמן להכיר אותך עכשיו!!!

star_female

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

*מנסה לחשוב מי את, מוותרת כי אין מצב עם הזיכרון שלי >.>*

קורורו

New member
אני חושבת שכמה מכם כבר יודעים...

אם זוכרים אותי... ^_^ בכל מקרה - השם שלי היה יאקומו...

star_female

New member
זה היה הניחוש הראשון שלי o.o

מאז שאמרת שלא כתבת פה הרבה זמן... ^^

Digi Lista

New member
אני בקושי מצליחה להיות בתפוז

בגלל בעיות במחשב(את הודעות אני כותבת בוורד ומעתיקה כי כול הזמן תפוז נתקע לי או בכלל לא עובד לי)...ככה שלא הספקתי לקרוא(
) בשנייה שראיתי שכתוב מאיה ישר קלטתי במי מדובר,אם לעדי אני קוראת אוטובוס אז את בכלל חללית
כיף לראות אותך כאן בכול כינוי שתבחרי

קורורו

New member
תודה ליסטה!!! ../images/Emo24.gif

אני כבר מלא זמן רוצה לכתוב פה, פשוט זה כל הזמן מתעכב (בעיות באינטרנט, ואז הטיסה להולנד [מה הייתי כותבת?! שלום אני חדשה, תשמעו - אני לא אהיה פה הרבה, כי אני בדיוק לפני טיסה, ביי!"?!, ואז הקטע של בחירת השם!!! אני די קטנונית בקשר לזה...) רציתי להחליף שם כי... טוב, זה נראה לי הדרך לפתוח דף חדש.... ועכשיו אני מתכוונת להשקיע בפורום (לא שפעם לא עשיתי את זה
) ו... טוב, רציתי לכתוב את הסיבה שבגללה הפסקתי לכתוב בפורום בכלל... אבל... אני בעצמי לא יודעת. פשוט הייתי פחות ופחות במחשב... אני חושבת... בבעעע בוא נעזוב את זה וזהו...

למעלה