אממ שלום ... !

HiLoLi

New member
אממ שלום ... !

אוקיי אז ככה..אני לא מחו"ל לצערי הרב.כן כן עצוב מאוד אבל סתם יצא לי להיכנס לפורום הזה,ואני ממש ממש מקנאה בכולם שאתם שמה בחו"ל...נהנים,בשקט יכולים ללכת לכל מקום איך שבא לכם בלי דאגות..ואני פה..תקועה בארץ המסריחה הזאתי...קקה..אז מעניין אותי לדעת מאיזה ארצות אתם,ואיפה אתם מעדיפים לגור? פה או בחו"ל??? תודה :)

געג

New member
ברוכים הבאים!!!

אני אומרת לך מעכשיו שטיילור הזה הרס את הפורום. אז אל תתייחסי אליו כי הפורום הזה הוא אחלה פורום בלעדיו!!

ברוכים הבאים....../images/Emo24.gif

אני מסקוטלנד וברור שאני מעדיפה... את הארץ!!!
כמה ששקט ואפשר להסתובב בכל מקום... זה משעמם בלי השפה, הממתקים וכללל מה שיש בארץ, הצעקות ברחוב (חח), החברים, הטלפונים שזוכרים בעל פה... (חחח מה?) ושהכל זה בשפה שלך... כאילו פה בסקוטלנד גם כיף לי והכל ואני לא רוצה לחזור לישראל עד שאני לא מסיימת ללמוד, כי אני חוזרת לעשות צבא, אבל את יודעת.. מתגעגעים- משפחה וחברים... והכלבה המושלמת שלי... וזהו אני מאוד מתגעגעת לישראל ומעדיפה אותה אבל המצב שם על הפנים כרגע... אבל כמו שהשיר אומר:"אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת, רק מילה בעברית חודרת אל עורקיי אל נשמתי, בגוף כואב, בלב רעב, כאן הוא ביתי..." (ואל תתקפו אותי ככה אני מרגישה...) ומצטערת על כל הפסיקים פשוט רציתי שזה יישמע כמו השיר... וגם הייתי מבריזה משיעורי לשון ככה ש... חחח סתם... אה וקיבלנו משלוח מדודה שלי של מלללא ביסלי ובמבה ושוקולד פרה ביסקוויט וכיף כיף וטעמי ומקופלת ופסק זמן ובייגלה ומהההה לאאאא???? וכל כך שמחתי!!! אה וגם מלא תמונות של הבת דודה החדשה שלי... רוני! קוקית שלי... אז מצטערת על הניצו"ש אבל.. מממ... זה מה שעלה לי בראש כרגע...
בה ביי

אני מגלזגו../images/Emo70.gif

גלזגו רוללללז.... מה עשית בסקוטלנד? יאאא כמה מרגש... חיחיחי.....

סבבה....

אני גרתי בNitshill חח גבעת הכינים עלאק... חחחח... בקיצור גרתי שם עד שהבית שלנו היה מוכן ועכשיו אני גרה בHillpark חחחח... ואיזה מבטא פצצה יש להם נכון? מתה עליהם! LOL יאללה ביי.... ותברר איזה רחוב...

justnoa

New member
בואי נראה

אני מניו זילנד וכמה שטוב פה והכל, ובאמת טוב פה, אני מתגעגעת ל
לכל מה שמוכר לך, לשפה חברים הבית היפה שלי להכללללללללללל פה זה מן כזה רגוע והכל, אני לא רגילה לזה עדיין

אושרה1

New member
ברוכה הבאה גם אני מהארץ והייתי

בס"ד בחו"ל(לא גרתי אבל...) ותאמיני לי שאת חוזרת לארץ את כל כך מאושרת כי אין כמו בארץ החום הבאלגן הכל!! אושרה

coconut56

New member
ברוכה הבאה!

שמתם לב שרוב הישראלים פשוט לא סובלים את הארץ!?

EROTOMANIA

New member
.....................

ברוכה הבאה.. אין כמו ישראל... אנשים פשוט מעריכים דברים אחרי שכבר אין להם אותם. (אני בטוחה שאפשר לנסח את המשפט בצורה טובה יותר.....)

למעלה