אממ.. שלום..

ayswmsi

New member
אממ.. שלום..

יש לי קונפליקט עם עצמי: חבר טוב וסטרייט שלי התוודה בפניי לפני מס` חודשים שהוא סקרן קלות לגבי התנסות עם גבר. באופן מרומז אך בוטה הוא אמר לי בעצם שאני הפנטזיה. בזמנו דחיתי את העניין, כי הייתה לו חברה ולא רציתי לחיות עם הרגשה שעזרתי למישהו לבגוד במישהו אחר, מה גם שרק המחשבה על זה הייתה פשוט מוזרה, כי הוא חבר טוב וסטרייט (ככה לפחות נדמה לו) וכל הגישה של `מה עושים עם סטרייט` קצת משתנה בסיטואציה שכזו בשבילי.. לימים הפוטנה שלו זרקה אותו והוא נכנס לדיכאון עמוק שגרם לו להסתגר בעצמו ובעצם להתנתק ממני. לפני מס` שבועות הוא התנצל וחזרנו לתקשר, רק שעניין ההתנסות שוב עלה. משהו השתנה אחרי הנתק ב`יחסים` בינינו ואני תוהה אם הוא חזר לדבר איתי כי הוא באמת רצה או כי הוא מעוניין בזין שלי, רחמנא לצלן.. כי הוא די מזכיר לי את זה הרבה (ובSMSים חשוב לציין, לא במילים).. כששאלתי אותו למה הוא רוצה להתנסות הוא ענה `שאלה טובה` והתחמק מזה. ועכשיו: מצד אחד, אני לא רוצה להיות זונת פנטזיות - מגשים ריגושים שכזה.. מצד שני, אני מכיר אותו וגם בי יש צד חרמן כמו ברובנו... בדרך כלל אני מגיע להחלטות לבד, אבל זכרתי את הפורום הזה (ואת רן הקוקטי) ושפעם קראתי פה קלות.. ואת האנשים שיש פה והחלטתי לשאול. אז מה לעשות עם זה...? מצטער על הקברים שכריתי לכם ותודה למי שקרא ולמי שיגיב. >

zippe

New member
אני יכול לומר את דעתי..

בלי להבהיל אותך חלילה או משהו בסגנון, אני רוצה לומר את נקודת מבטי המאוד לא מקצועית, אך זו מה שקיבלתי מהסיפור: נשמע לי שכאילו בתוך תוכך אתה גם לא היית מתנגד להתנסות איתו. לזה הגעתי בגלל שאמרת שניכנסת לכאן כמה פעמים (ובינינו.. מי באמת מתעניין בזה
) ובנוסף, לא נבהלת מההצעה וחשבת עלייה הרבה ובעיניך זה לא כזה נורא. אז למה לא בעצם? שלא יתגלה? שלא תתחרט אח"כ? נכון, אולי תתחרט וזה יגרום לך להרגיש שזה היה מיותר. אבל, אם אתה רוצה גם להתנסות אתה לא צריך לחשוב על מה יכול לקרות ואיך תוגדר אתה עצמך.. זה יכול סתם לבאס
אל תחשוש להיות זונת-פנטזיות. כי זה סתם בולשייט! ולא שאמרתי שאתה הומו.. אבל כולנו אוהבים להתנסות
ואני לא מוצא בזה שום דבר רע.. שנה טובה.

ayswmsi

New member
אופסי..

לא השתמע מדבריי שאני הומו? כי אני הומו...

chadoosh

New member
טוב נראה לי שהשאלה ברורה כבר....

תראה אם אתה הומו... והוא רוצה להתנסות.... אז התמזל מזלך כי סטרייט שבקשר עם הומו זה לפי דעתי נדיר...ונראה לי שאני מבין את החבר שלך הזה רק שלי אין חבר הומו חחח.... אבל מה אכפת לך אם הוא רוצה לנסות תן לו את התענוג רק אל תיגרום לו להנות יות רמידי שלא יוותר על החיים הסטרייטים אויל לא בטוח שהוא כמוך....

Paranoid Eyes

New member
חח "פוטנה" ../images/Emo6.gif

היי ליאור, אהממ,אני לא חושבת שהוא חזר להיות איתך בקשר רק בשביל הז' שלך. הייתם הרי חברים עוד קודם לא? לדעתי , הוא די מבקש ממך גם כי אותך הוא מכיר וזה יותר נוח ופחות מפדח אולי. "זונת פנטזיות" ?
אני לא בטוחה שהוא רואה אותך ככה, וזה מחמיא , אתה לא חושב? אניוואי , לעניות דעתי, דבר איתו על זה, אתה רוצה בכלל? כי אם כן, אני חושבת ששווה לקחת אותו תחת חסותך בעניין הזה. עדיף אתה שאתה חבר שלו ולא סתם מישהו שהוא לא מכיר.

Stupid Kipod

New member
הממ..

דווקא בגלל שאנחנו מכירים כבר די הרבה זמן - זה מוזר. לפחות לי. גבר סטרייט`לה מחליט באמצע היום שבא לו לזרגג גבר - זה לא מוזר..? וכן, זה מחמיא. מחמיא ומלחיץ.. אבל את צודקת, הוא רוצה לנסות דווקא איתי כי הוא מכיר אותי ומרגיש נוח, ככה הוא אמר. והיום הוא סיפר לי שהוא ניסה לצפות בסרטי זימה של גברברים וזה לא ממש ריגש אותו כמו המחשבה עליי. כנראה שהפוטנה שלו לא סיפקה אותו כמו שצריך ובקיצוניות הוא החליט לנסות משהו חדש.. תודה eyes

Paranoid Eyes

New member
זה כן מוזר

אבל זה בטח יושב לו בראש הרבה זמן כבר. אני די בטוחה שלגבר סטרייט מאוד קשה להודות במחשבות כאלו. חח אתה קורע אותי עם הפוטנה!! די! זה לא יפה. אז מה החלטת?

Stupid Kipod

New member
תראי..

א: היא פוטנה, אין מה לעשות. אחרי 3 שנים של יחסים מושלמימ היא זרקה אותו ושבוע (שבוע!) אחרי היא עם מישהו אחר.. לא יפה.. וב: לא יודע אם החלטתי, אבל אם נגיע למצב אינטימי כלשהו, אני לא בטוח שאעצור את זה..

Paranoid Eyes

New member
פוטנה!! ../images/Emo12.gif

אם אחרי שבוע היא עם מישהו אחר אז היא כבר הכירה את המישהו הזה לפני שנפרדה מחבר שלך.. משמע היא פוטנה בוגדת. דבר שני, אתה נמשך אליו אני מבינה.

Stupid Kipod

New member
ללא נושא

כן, יש משיכה איפשהו.. כמו שאמרתי, אני בספק אם משהו יקרה ואני אעצור את זה. אבל אני לא אעשה את הצעד לקראת זה. זה צריך לבוא ממנו..

Paranoid Eyes

New member
אהממ..

לעיות דעתי, זה שהוא בא ושיתף אותך ברצון שלו, התוודה על זה. אני בטוחה שבשבילו זה צעד ענק. בוא נגיד ש.. תתקרב אליו קצת ותראה לו שאתה בעניין..:) ויש לי סיפור לתת לך לקרוא בדיוק על קטע כזה. אני מקווה שיש לך סבלנות כי הוא טיפה ארוך. פרק 1 פרק 2 פרק 3 קצת ארוך, אבל שווה. *הכותב אינו הומו*

Stupid Kipod

New member
יא סאטר

סיפור נחמד.. פורנוגרפי בטעם.. /tapuzforum/images/emo3.gif ובקשר לסטרייט`לה: אני לא חושב שהיה לו כ``כ קשה לספר לי את זה, כי אנחנו מאוד קרובים. אז אם כבר, היה לו קל. אני מניח שהחשש שלי זה לא ההתנסות עצמה, כמו מה יהיה אחריה.. לפני הכל - הוא חבר.

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo9.gif

בקשר לסטרייט'לה (חה אתה הורג אותי עם השמות תואר האלו), כמה שאתם קרובים, זה עדיין משהו שקשה להודות בו. ומה יהיה אחרי? דברים ישתנו, ברגע שנכנס סקס לעניין או בכלל אולי גם רגשות, דברים לא יכולים לחזור להיות מה שהיו. אבל בתאכלס, מספיק שהוא רק אמר שהוא מעוניין בך זה כבר אומר שדברים השתנו ביניכם. אתה צריך לשבת ולדבר איתו על זה, גם על ההשלכות של ה"אח"כ.". אני אומרת כזה דבר: את המשיכה ועניין שלו בזה הוא לא יאבד פתאום ואם לא אתה הוא בסוף בטח ינסה עם מישהו אחר, אני בטוחה שהוא יעדיף אותך ואתה תעדיף שהוא יהיה איתך ולא מישהו שהוא לא מכיר.

למעלה