אממ שלום לכולכם... :)

Captain Ass

New member
אממ שלום לכולכם... :)

אני בן 16 ולומד שנה בערך את השיטה של "דניס הישרדות", אין לי מושג מה אני ממש רוצה ממכם, פשוט רציתי לדעת אם מישהו שלומד את זה גם כן יכול לתת כמה טיפים לגבי הקרבות (ולא משנה מאיזה תחום של הקרב) או גם ממי שלומד אומנות לחימה אחרת... אני רוצה גם להגיד שכל מי שמגיב מקבל אוטומטית את הסמיילי הזה
מתנה.. נכון שווה?! בתודה מראש - ברני, ראש הממשלה הבא של ארץ ישראל :)

WhiteSnake 85

New member
אני רוצה אני רוצה

אני הראשון אז מגיע לי סמיילי: אל תוותר,זה הכלל הכי חשוב. לא משנה מי ומה ומתי ואיך-אל תוותר

איקו

New member
קבל 5 טיפים

5 דרכים לניצחון : 1 תדע שאתה מנצח ותנצח. 2 התאמן אם חוכמה. 3 שמור על הגוף. 4 שמע בקול המאמן שלך. 5 ואף פעם אבל אף פעם אל תכנע.

איקו

New member
עוד אחד לפני הקרב בערך חודשיים

תעבוד על האוויר שלך. ריצות וכל זה.

shlomi_e

New member
גם אני מתאמן בשיטת "דניס השרדות"...

ולמרות שלא הבנתי מה איקו כתב
.....הטיפ שלי הוא: תמיד..אבל..תמיד...תשמור על הראש!!!! תמיד תגן עליו...גם כשאתה תוקף!!! עדיף לספוג מכה בבטן/חזה מאשר לקבל מוואשי-גרי לראש. טיפ 2 : אל תשתולל. תעמוד יציב , תספוג מכות ותתקוף באופן שקול. כך תשמור על עצמך (ועל היריב / חבר).

bennyTKD

New member
גנרל סון טסה יענה לך

גנרל סון טסה, מחבר הספר אומנות המלחמה, אומר: אם אתה מוכן בצורה טובה אבל יושב ומחכה בסבלנות לזמן בו היריב לא יהיה מוכן בצורה טובה, אתה תהיה בלתי מנוצח. למה בדיוק הוא התכוון? קטונתי. אני מבין את זה בתור - אל תנסה לתקוף 10 פעמים בדקה, כשהיריב פשוט יהדוף את ההתקפות (יזוז הצידה או יבלום אותם) אלא חכה שהיריב שלך יעשה טעות ויהיה חשוף ורק אז תתקוף. בני

WaveGal

New member
איך להיות בלתי-מנוצח? ....

לא להיקלע לקרב. (ואם כבר נקלעת לקרב לא לשכוח לחייך ולנשום. החיוך מרגיע אותך וקצת מלחיץ את ה"רעים" ולנשום זה פשוט בריא)

hajy

New member
הינה טיפ חשוב בעיקר לתחרויות......

שמור על "פוקר פייס" והכוונה היא: אל תראה ליריב שלך שאתה סובל! אף פעם! כי ברגע שהראת לו שאתה סובל אתה חיזקת לו את הביטחון וגילית לו שיש לך נקודות תורפה, לדוגמא: אם נתינו לך בעיטה ברגל והתקפלת או עשית פרצוף כל שהוא היריב יתן לך עוד הרבה כאלה עד שתיפול...

Captain Ass

New member
תוידה אנשיםם

עזרתם לי מאוד :) למרות שזה פרט שולי... אתם לא חושבים שזה די מובן מאילו מה שאמרתם לכל פייטר מתקדם/מתחיל לא? אבל קטונתי, מי ייתן ו"תבורכו" כולכם!

אבל מה ציפית מאנשים שלא ראו אותך

בחיים? מה חשבת, שיש פה למישהו פטנט שמאפשר לכל אחד לנצח, בלי קשר ליכולות שלו? ולמה ה"תבורכו" בגרשיים? גם אתה טולטקי?

Captain Ass

New member
ברור שלא...

לא חשבתי שיש למישהו פטנט.. פשוט יש דברים בקרב שאפשר לעשות כדי שיובילו לניצחון, ואם בקרב אנשים ישתמשו בחלק מהדוגמאות שהביאו פה יש סיכוי גדול שהם ינצחו ו............... מה זה טולטקי?

איקו

New member
יש לי פטנט טוב ...כנס !!

ראיתי את הפטנט הזב ביום בערב חג באיזה סרט. אני חושב אינדינה ג'ונס מס 1.. זה אדיר פשוט אדיר. אז ככה ..... היריב מגיע מולך במבט מפחיד ...בחור גדול ..כתפיים ידיים וכל זה.. מתחיל להפחיד אותך אם נשימות צעקות כל מיני קטות מפחידות. אז שים לב ......פה מתחיל הפטנט .... אתה מחייך אליו בחיוך דבילי מסתכל אחורה לאנשים שלך במבט שואל מה זה ?????????? ו.....שולף אקדח יריה אחת ...והולך הביתה גדול אההההההההההההההה!!!!!

Captain Ass

New member
וואי אחי!! פשוט ענק!!!!

אז פשוט כשעומד מולי יריב, גם אם הוא חבר שלי שמתאמן איתי, אני צריך להסתכל עליו.. לחייך חיוך דבילי.. להסתכל אחורה לחברים שלי ולשאול "מה זה?" ואז לירות עליו? תודה אחי! ממש עזרת לי!!!!! אני עכשיו בלתי מנוצח~! אין עליי~! פשוט תותח~! :)

bennyTKD

New member
זה היה אילתור של הריסון פורד

הקטע הזה באמת לקוח מאינדיאנה ג'ונס 1 (שודדי התיבה האבודה). היריב מלהטט שם עם חרב, ואז אינדיאנה ג'ונס שולף אקדח ויורה בו. זה לא היה חלק מהתסריט המקורי של הסרט. הריסון פורד (שמשחק את אינדיאנה) סבל בזמן הסרטט הסרט משלשולים קשים, ולכן הוא רצה לסיים את הסצינה הזו במהירות. הוא פשוט שלף את האקדח וירה, וכיוון שהתוצאה היתה כל כך בלתי צפויה ומצחיקה, החליטו להשאיר אותה בסרט. בני

איקו

New member
אווווהה את זה לא ידעתי גדול !!!!!!!

זה באמת קטע טוב....... הרבה אחריו חיקו אותו ..

WaveGal

New member
גם הרפרנס הכי מצחיק היה של פורד...

בסרט ההמשך השני או השלישי הוא רץ על גשר חבלים ושוב נתקל בבריון מלהטט, מריץ את הקטע של חיוך-מבט אחורה-יד לאקדח ומגלה.... נרתיק ריק (האקדח נשמט לו סצינה אחת אחורה)!

למעלה