אממ שירשור חדש

hadari bell

New member
אממ שירשור חדש

אמממ אני צריכה עוד בייס יש לכם אולי להביא לי? אני רוצה להתחיל לעשות דוליז לא מכשפות ואני אצטרך הרבה וגם כאלה שלא עושות בעיות עם הצבעים אתם יכולים לתת לי?

HaMsTeR

New member
מה זה "כאלה שלא עושים בעיות עם

הצבעים?" לכל סוג בובה שאת עושה צריכים להיות גוונים אם את רוצה שזה יראה טוב, ומהסיבה הזאת אין בייסים בגוון אחד. תנסי לעבוד הרבה על הגוונים, זה ממש פשוט- במקומות שבהם הבייס כהה, תעשי גוון יותר כהה, כשהבייס יותר בהיר תעשי גוון יותר בהיר. אם את לא יודעת איך בוחרים את הגוונים של הצבע, פשוט תלחצי פעמיים על הצבע שאיתו התחלת לצבוע ואז בתפריט שיוצא לך תלחצי "הגדר צבעים מותאמים אישית" ואז תבחרי גוון קצת יותר כהה\יותר בהיר לפי הבייס. בהתחלה אולי לא יצא לך ממש ממש יפה, אבל לפחות תדעי את הקטע של הגוונים, ואחרי כמה אימונים תוכלי לעשות טוב!
בהצלחה
, וצירפתי לך בייסים של אמו קיס...
גוני

hadari bell

New member
תודה

תודה אבל דבר ראשון אותם יש לי ולא שאלתי על עירבוב צבעים אלא יש בייסים שעושים לי שגיאות בבובות וראיתי שככה זה בכל מחשב

victorya

New member
אממ....../images/Emo97.gif

בובה נהדרת *שיעול*לא מתלהבת...*שיעול* אבל... מה עם ההצללה?? אני גם לא כל כך מתה על הבוקסום... בייסים יש באתר של הפורום, ואני מציעה לך להצליל קצת!!

לא קשור

ההודעה לא קשורה לשירשור בכלל אבל לא רציתי לפתוח שירשור חדש אז כתבתי בזה הנה דולי שהכנתי (אני יודעת היא לא משהו) אבל הבעיה היא שאני עדיין לא יודעת לצייר שיער אז הייתי שמחה אם מישהי הייתה מציירת לה שיער בצבע ורוד או כחול כהה תודה רבה הדר

hadari bell

New member
שם יפה

גם לי קוראים הדר :) רצית כזה כחול ? תגידי לי אם יצא כמו שרצית

צו צאנג

New member
ניסיתי..... אם זה לא מוצא חן בעייני

תגיי לי מה בדיוק (לדוגמא: העובי של השיער) ואני אשתדל לתקן!!! אני מקווה שתואהבי את זה! דליה....

victorya

New member
שיער!!!../images/Emo97.gif

ציירתי לך שער כי אני הכי אוהבת לצייר את השיער בכל הדולי ( וגם בגלל שאני חביבה כל כך ואני מוכנה לעזור לכל אחד *מצטנעת*) מקווה שתאהבי, ואם לא אז תגידי ואני אכין עוד ועוד עד שתאהבי, כי אני, שוב, אוהבת לצייר שער מאד מאד!!! חחח! סימני קריאה זה התחביב שלי!! <<<

טוב אז כך......

קודם כל תודה לכל הבנות שעזרו לי בלהכין שיער!!! השיער שאתן עשיתן הרבה יותר יפה ממה שאני ניסיתי לעשות!!! אז כך: 1. הדר השיער שלך בנוי יפה אבל אם תיהיה לו הצללה או איך שאתן קוראות לזה הוא יכול להיות יותר יפה ותודה 2. דליה השיער מאוד יפה ומתאים לבובה!!! 3. ויק השיער מאוד יפה ואהבתי ממש את הפסים זה פשוט יפיפה!!! 4. קימברלי נורא אהבתי את השיער הוא מגניב מאוד!!! 5. שוקוגירל השיער מאוד יפה רק תעשי אותו טיפה יותר כהה ושוב תודה לכל הבנות שעזרו לי!!!
הדר

היא נורא יפה

עשית את השיער נורא יפה!!! ומשום מה עכשיו היא דומה ליפנית אין לי מושג איך הגעתי לזה!!! ודרך אגב מה אתן חושבות על הבובה שלי להזכירכן היא אחת הראשונות שעשיתי לא בדול מייקר ובבקשה תיהיו כנות אני לא יעלב

Girly Girl

New member
די לכתוב כבר "שירשור חדש" בשירשור

חדש!! זה מטומטם, וזה ממש לא נחוץ!

למעלה