אממ....שאלון?

gavan

New member
למען האמת

יש מן ארטיק גלידה בטעם פופקורן שמצופה שוקולד

Sweet Misery

New member
למה אני מרגישה בת 12 פתאום?

שם: הדר גיל: כמעט 17 מיקום כרגע: בחדר o_O מיקום בדרך כלל: איפשהוא. מיקום בארץ ישראל: חולון מה אכלת אחרון? מלפפון. מה שתית אחרון? מים. מה את/ה לובש/ת? ג'ינס, גופית סבא וכפכפים. יש עליך תכשיטים? שעון, עגילים בחלק מהחורים באזניים. את/ה אוהב/ת תכשיטים? תלוי איזה. את/ה קורא/ת ספר כרגע? לא. עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת? לא. יש חבר/ה? לא. התנשקת פעם? כן. היה נחמד? תלוי עם מי ומתי. מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? ולנטיינ'ז דיי, 2005 (אירוני, אני יודעת). אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? לא משנה לי. מים/קולה? מים. מתוק/מלוח? מלוח. לשתות/לאכול? תלוי מה. מוזיקה לועזית/ישראלית? תלוי מה. בשני הסוגים יש חרא. כדורגל/כדורסל: לא מתה על ספורט.

אנה12

New member
שאלון: האם את בת 12 (זה הכל בלבך!)

1. את רואה הופ? 2. את רואה לולי? 3. את ביסודי? 4. את משחקת בברביות? 5. את רואה פורנו? 6. את אוהבת פורנו? 7. את מנויה לאתר פורנו? 8. את רואה סרטי פורנו בזמן שאת שותה דםםםםםםםם? 9. את רוצה להשתלט על העולם? 10 ואחרון. את מאוהבת בנפולאון בונפארטה? אם ענית כן על כל השלות סימן שאת קומוניסטית שאוהבת הופ, לולי, בובות ומשתלטת על בתי ספר יסודים.. אם ענית לא..את נורמלית.. אני לא יודעת מה אמרתי עכשיו..=)..(*כתבתי)

gavan

New member
אמ.....

אני עונה כן רק על שאלה מס' 9 ! ! ! ! ! ! ! ! !

gavan

New member
טוב נו, אני אענה על זה....

1. את רואה הופ?לא 2. את רואה לולי?לא 3. את ביסודי?לא 4. את משחקת בברביות?לא 5. את רואה פורנו?לא 6. את אוהבת פורנו?לא 7. את מנויה לאתר פורנו?לא 8. את רואה סרטי פורנו בזמן שאת שותה דםםםםםםםם?שאני רואה אנג'ל יש לי דחפים לשתות אנשים ואז לערפד אותם ולשנכע אותם לעשות מולי מופע חשפנות...(זה נחשב??) 9. את רוצה להשתלט על העולם?אמ... אני לא בטוחה, אלא אם לא תסכימו ללבוש חצאיות סקוטיות אני אצטרך לחשוב על להשתלט על העולם (.....) 10 ואחרון. את מאוהבת בנפולאון בונפארטה?את צוחקת נכון? אני מעריצה אותו יש לי פוסטר ענק שלו!!! (זה ההוא ששיחק במר וגברת סמית, נכון??)

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

1. את רואה הופ? כבר לא.
2. את רואה לולי? לא 3. את ביסודי? לא 4. את משחקת בברביות? כבר לא, הלוואי שהיו לי
5. את רואה פורנו? לא
6. את אוהבת פורנו? לא
7. את מנויה לאתר פורנו? לא
8. את רואה סרטי פורנו בזמן שאת שותה דםםםםםםםם? לא, אבל אני שותה דם בלי לראות פורנו! 9. את רוצה להשתלט על העולם? אני כבר שולטת על העולם.
10 ואחרון. את מאוהבת בנפולאון בונפארטה? כן!
יש לי גם תמונה איתו! ואין לו חברה. XD

GiTaNiTo

New member
עונה

שם: איציק גיל: כמעט 17 מיקום כרגע: על הכסא מיקום בדרך כלל: ??? מיקום בארץ ישראל: --- מה אכלת אחרון? כריות בטעם נוגט עם חלב מה שתית אחרון? טרופית מה את/ה לובש/ת? בוקסר וחולצה יש עליך תכשיטים? שעון את/ה אוהב/ת תכשיטים? לא את/ה קורא/ת ספר כרגע? לא עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת?? כן יש חבר/ה? כן בן/ת כמה הוא/היא? בת גילי התנשקת פעם? כן היה נחמד? מאוד מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? לפני שלוש שעות בערך - אבל מה אינטימי בזה? אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? ורוניקה ודאנקן, נראה לי... מים/קולה? קולה מתוק/מלוח? מתוק לשתות/לאכול? לאכול מוזיקה לועזית/ישראלית? שניהם, אבל לא שירי דיכאון/מזרחית/יוונית/וואט אבר כדורגל/כדורסל: אם כבר, אז כדורסל..

../images/Emo26.gif

שם: אילת גיל: 16 מיקום כרגע: כיסא מול המחשב מיקום בדרך כלל: איפשהוא בבית שלי... מיקום בארץ ישראל: קריית-גת מה אכלת אחרון? ענבים מה שתית אחרון? מים מה את/ה לובש/ת? חולצה ומכנס יש עליך תכשיטים? אההההההמ.... שעון?.... את/ה אוהב/ת תכשיטים? מאוד!!! את/ה קורא/ת ספר כרגע? לא.... כמה עצוב, הלימודים המעצבנים והבגרויות הנודניקיות לקחו לי את כל הזמן..... איזה? ..... עכשיו שאלות יותר אינטימיות מאוהב/ת? לא יש חבר/ה? לא... בן/ת כמה הוא/היא? .... התנשקת פעם? לא.... היה נחמד? .... מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת?..... אוקיי ועכשיו סתם כי משעמם לי.. מה עדיף? ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? ברור שלוגאן!!! מים/קולה? מים לשלטון מתוק/מלוח? מתוק נאמייי לשתות/לאכול? לאכול!!!! מוזיקה לועזית/ישראלית? לועזית!!! כדורגל/כדורסל: כדורסל

Moreiro

New member
היילו ../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

שם: מור. גיל: כמעט 16. מיקום כרגע: בחדר של המחשב[?]. מיקום בדרך כלל: מול הטלוויזיה/מחשב. מיקום בארץ ישראל: פ"ת. מה אכלת אחרון? הרבה הרבה שוקולד
מה שתית אחרון? מים, אני מניחה. זה כל מה שיש בבית|: מה את/ה לובש/ת? בוקסר וגופיה. יש עליך תכשיטים? לא. אלא אם כן צמיד של ניצנים נחשב. את/ה אוהב/ת תכשיטים? לא מוגזמים מדי, סתם לפעמים איזו שרשרת מגניבה או משו. את/ה קורא/ת ספר כרגע? כן. איזה? "מלאכים ושדים" של דן בראון. מאוהב/ת? לא יודעת. יש חבר/ה? לא. בן/ת כמה הוא/היא? - התנשקת פעם? כן. היה נחמד? תלוי עם מי. מתי הייתה פעם אחרונה שהתנשקת? ערב שבועות. ורוניקה+לוגאן או ורוניקה+דאנקן? ממממממממממ. קשה
מים/קולה? קולה. אני שותה המון וממש מכורה למרות שאין בכלל בבית. מכורה לטעם, מכורה לריח. אני מסניפה את הפקק חופשי. זה אחד משני הריחות הכי טובים שיש. מתוק/מלוח? מכורה למתוק, מכורה למלח. לשתות/לאכול? לאכול, ברור
מוזיקה לועזית/ישראלית? גם וגם. כדורגל/כדורסל: כדורסל.

למעלה