אממ שאלה...

נטוש2922

New member
אממ שאלה...

אני רוצה לשאול אם אפשר להגדיר את הסגנון של להקות כמו: /the killers/ him /3doors down /nicklback וסגנון ללהקות כמו: nightwish / Within Temptation אני יודעת שזה רוק, אבל איזה סוג של רוק? ואולי בכלל הם לא אותו הסגנון...אני ממש בורה בקטעים האלה... זה דיי מקשה על החיים לא לדעת איזה סגנון אתה בדיוק שומע, במיוחד שחצי מהשכבה שלך במגמת מוזיקה... אז בכל מקרה אם מישהו יכול לעזור,( אפילו עם זה לא הסגנון שאתם שומעים) לפענח לי מה אני אוהבת לשמוע ולהמליץ לי על להקות מהסוגים האלה אני מאוד אשמח!

Caraya

New member
אוקיי

ניקלבק וכו' נקראות להקות פוסט-גראנג' (Post Grunge) או להקות 'תחיית הפאנק' (Punk Revival). גם רוק אלטרנטיבי הולך. דה קילרס הם להקת רוק אלטרנטיבי (ואולי יש כאלה שיגידו שזה בעצם אינדי- Indie Rock). הקטע הוא שרוק אלטרנטיבי זה לא ממש סגנון ספציפי אלא סגנון מ-א-ו-ד רחב. מי שאומר שהוא שומע רוק אלטרנטיבי-אנחנו לא יודעים הרבה על הטעם המוזיקלי שלו. גם נירוונה וגם קולדפליי, למשל, נקראות להקות רוק אלטרנטיבי (מה שכבר הפך להיות ממש אבסורד, כשקוראים למפלצת מיינסטרים כמו קולדפליי להקה 'אלטרנטיבית'). נייטוויש והלהקה השנייה זה כבר גולש למטאל וזה לא בדיוק הסגנון שלי, עדיף שמישהו שמבין יותר יענה. ~~~ הבהרה- כל האמור לעיל הוא בכפוף לעובדה שעיסוק בסוגות ברוקנרול הוא מיותר ומצמצם את האופקים המוזיקליים וכו' וכו' וכו'.

נטוש2922

New member
חח תודה..!

"פוסט- גראנג'" אהבתי! (נשמע מגניב כזה!) כן אני יודעת שזה מצמצם חשיבה, ואני גם מסכימה איתך, פשוט נחמד לדעת בפחות או יותר מה הסגנון שלך למקרה שמישהו שואל או שאתה רוצה לקבל המלצות על להקות מאותו הסגנון. בכל מקרה תודה ממש עזרת לי.

slallum

New member
בנוגע לנייטוויש ו-within..

נייטוויש = גות'יק מטאל \ פאוור מטאל. רוב האנשים נראה לי אומרים שהם גות'יק. whithin temptation = גות'יק מטאל.

למעלה