אממ שאלה =] מתי תהיה עוד הופעה של סינרגיה בב"ש ? ? תודה מראש לעונים.
O O n M y O w n1 New member 24/11/06 #1 אממ שאלה =] מתי תהיה עוד הופעה של סינרגיה בב"ש ? ? תודה מראש לעונים.
ש שלומיתת New member 24/11/06 #2 אינלי מושג אבל. יש לפי מיטב ידיעתי די הרבה הופעה בבארקה.. אז מן הסתם עוד מעט.זה לא רחוק כשיהיה יהיה כתוב בלוח הופעותD:
אינלי מושג אבל. יש לפי מיטב ידיעתי די הרבה הופעה בבארקה.. אז מן הסתם עוד מעט.זה לא רחוק כשיהיה יהיה כתוב בלוח הופעותD:
ס סינטטית New member 24/11/06 #3 כשיהיה זה יפורסם... בכל אופן אי אפשר לדעת בינתייים, אבל אני מאמינה שיהיה!
D driffted girl New member 24/11/06 #6 בכיף...רק ש... -עוד 5ימים אני רכוש צה"ל...וזה קרבי וזה יציאות של אחת לחודש. -הבעיה היא לא להגיע למרכז, הבעיה היא לחזור הביתה. בעיה רצינית -ואני חיילה (עוד 5 ימים )...ואי אפשר לחיות ממשכורת חייל... (נו מה, אני חייבת להתרגל להגיד את זה ) שב"ש
בכיף...רק ש... -עוד 5ימים אני רכוש צה"ל...וזה קרבי וזה יציאות של אחת לחודש. -הבעיה היא לא להגיע למרכז, הבעיה היא לחזור הביתה. בעיה רצינית -ואני חיילה (עוד 5 ימים )...ואי אפשר לחיות ממשכורת חייל... (נו מה, אני חייבת להתרגל להגיד את זה ) שב"ש
D driffted girl New member 24/11/06 #9 מי כמוך יודעת ../images/Emo3.gif אבל אני אקבל משכורת לוחם חצי נחמה...אבל ממש רק חצי