אממ.. שאלה ..

cold metal ass

New member
אממ.. שאלה ..

סליחה על הבורות , אבל יש להקה שהיא מאוד דומה לפרל ג'אם ושכחתי איך קוראים לה .. היא דומה לה בסגנון של השירים , הקול של הסולן דומה באופן מפחיד לקול של אדי ( המלך ) .. אני בטוחה שאתם יודעים על מה אני מדברת .. תודה

sharzoe

New member
אוקי, 2 אפשרויות:

אפשרות ראשונה: הלהקה: Bush (זה לא ע"ש נשיא ארה"ב) הסולן: גווין רוזדייל (הבעל של גוון סטפני). ד"א, הלהקה התפרקה ולגווין יש הרכב חדש, שאין לי מושג איך קוראים לו. אפשרות שנייה: הלהקה: creed (פרל ג'ם וונאביז, יחד עם עקרונות הנצרות- ביחד יוצא רוק נוצרי מטובל באדי ודר לייט). הסולן: לא זוכרת (האמת היא שמעולם לא ידעתי גם) את שמו.

ולא הקול שלו לא ממש דומה

יש לו קול דיי עדין האמת (סורי כרגע התעוררתי :( אני אכתוב בהמשכים הרבה כנראה)

zoe80

New member
דווקא באלבום sixteen stones, אלבום

הבכורה של בוש, והאלבום היחידי שיש לי שלהם, הקול של גווין ממש דומה לזה שלן אדי, אבל באופן טבעי. ז"א, לא נראה לי שהיה שם ניסיון לחיקוי. דווקא אלבום שאני אוהבת. יש שם את השיר- טסטוסטרון, שתמיד תמיד מזכיר לי את האקס הראשון שלי.

zoe80

New member
Sixteen stone*, והמילים של ----->

Testosterone I'm a man I'm real proud of my manhood I like to smoke ten thousand cigarettes eight ball I could climb any fountain I never cry I only bawl when I'm losing and I've never been wrong never been wrong I'm looking so good looking so good got a big gold gun got a big gold bullet and I guess you could say I'm real full of it I'm real full of it I'm real straight you wanna see my peccadillos hot dog 7:30 every morning big into war big into war I am a whore I am a whore got a big gold gun I shave with Gillette shave with Gillette and I'm patting my back patting my back got a big gold bullet אח, חזרה לי"א.....

fire witch

New member
צודקת , לא חשבתי שזה אפשרי

שבן אדם שפעם היה חתיך פתאום יהיה מכוער, יזדקן , יתקמט , יכווה בשריפה נוראית זה כן , אבל ככה סתם להתכער בלי סיבה נראה לי מוזר לאללה

cold metal ass

New member
creed .. ללא ספק ..

יאפ !! תודה רבה .. אין לי מושג איך שכחתי פתאום את השם ..ככה זה שכול הראש שלי מלא בזהויות טריגונומטריות .. אין מקום למידע נוסף. (עוד משיהו מוצא דימיון לפרק ההוא בנישואים פלוס ..או שזאת רק אני ? ) לא משנה בכול אופן תודה רבה ..

Sum41xGiRL

New member
stone temple pilots

הסולן שלהם ידוע בתור חקיין של אדי ודר(שהוא גם עכשיו שר בלוולבט ריבולבר)

sharzoe

New member
WTF? הקול שלו בכלל לא דומה

לזה של אדי, הלבוש לא דומה (אדי לבש אי פעם מכנס עור צמוד????), וכלום לא דומה.

sharzoe

New member
* ד"א, ההתייחסות שלי היא לסטון

טמפל פיילוטס, כי אין לי מושג מה הקטע בלהקה החדשה עם פליטים מלהקות אחרות. מה גם שלא ניתן לזהות שם את הסולן הכריזמטי שהיה לסטון טמפל.... ג'אנקי.

Sum41xGiRL

New member
יש להם בהחלט קול שונה.

אני חושב שניקול מבינה יותר ממני, ועדיף שהיא תענה. אבל הסולן של הפיילוטס מאוד דומה. Democracy spawns bad taste שיר מעולה.!.

למעלה