אממ...שאלה..

00SONIA00

New member
אממ...שאלה..

חברה שלי התחילה לקרוא רק עכשיו את הספרים של הארי פוטר, והיא קנתה את כל הספרים. על הספר שני שלה כתוב 'מהדורת הזהב'...מישהו אולי יודע מה זה ומה ההבדל בין זה לבין הספר הרגיל? זה עם כריכה קשה..

בדיוק... ../images/Emo45.gif

מהדורת הזהב היא בכריכה קשה. המהדורה הרגילה היא כריכה רכה. זה כל ההבדל.

Roonil Wazlib

New member
בנוסף

מהדורת הזהב היא כביכול לאספנים, אבל זה 200 שקל ל-4 הראשונים (או לפחות היה לפני שנה או שנתיים) ואני זכיתי בזה בחינם בכלל. זה לא באמת משנה הרבה חוץ מהכריכה, מספר לאספנים או משהו, וכאילו החתימה של רולינג...

Roonil Wazlib

New member
לא'תקבל...../images/Emo3.gif

סתם...היתה הרצאה של גילי בר הילל בישוב שלי, במחיר של 2 ש"ח כניסה, אז מי שרצה יכל לקנות את זה ב-200 ש"ח, אבל היה גם חידון במקומון לפני זה, ומי שענה על הכל נכון נכנס להגרלה, שהזוכה מקבל את זה במתנה, ובחרו אותי להוציא את הפתק, וזה היה הפתק של אח שלי!

Roonil Wazlib

New member
ית- אני בת

כן, לאח שלי ולי יש מזל ביחד. גם אני מילאתי לו את החידון. (זו לא פעם ראשונה שאני זוכה בשמו)...אנחנו צריכים למלאות ביחד לוטו...

Roonil Wazlib

New member
?

סלח לי אם אני נראית בורה, אבל על איזו הגרלה של איזה משרד אתה מדבר?

ה-הגרלה! ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

ההגרלה השנתית של משרד הקסמים, שמשפחת ויזלי זכתה בה בספר השלישי ובזכותה הם נסעו למצריים לבקר את ביל.

oOBAGIRAOo

New member
כריכה קשה יותר טוב../images/Emo122.gif

אתם צריכים לראות את הספר החמישי שלי. בכל זאת, זה לוקח זמן לקרוא אותו, הכריכה מתפרקת

Fairywitch

New member
והזהב יותר זול באופן מוזר...

גם לי יש את 4 הראשונים במהדורת הזהב. הן עלו רק 150 ש', שזה בערך באותו מחיר של שני ספרים בלבד אם קונים את הרגילים... יש עליהם פס זהב על הכריכה מנייר שעוטפת את הכריכה הקשה (כמו בספרים באנגלית), ומספר סידורי של סדרקת הזהב. ולי יש גם חתימה של גילי על אחד מהם
אבל זה בלי קשר- זה מהפעם שנפגשנו...

JuliaM1

New member
איפה אפשר לקנות את מהדורת זהב ו...

ובאיזה שפה היא?(עדיפות לאנגלית). -אני מחפשת את ספרי ההארי פוטר 1-4 בכריכה קשה ולא מוצאת, למישהו יש אולי קישור באינטרנט?

למעלה