אממ...שאלה

mar1shka

New member
אממ...שאלה

קרה לכם פעם שבשיעור אחד הרגשתם שאתם נוהגים טוב(או לפחות סביר) ושולטים על הרכב(גם בגבולות הסביר), ובשיעור הבא הרגשתם כאילו שאתם נוהגים פעם הראשונה ועושים את כל הטעויות האפשריות
אוףףף...זה מה שקורה לי עכשיו
וגם קשה לי לתקן את עצמי ולהשתפר כי אני חושבת שהמורה מתערב ועוזר לי יותר מדיי
סליחה שאני מתלוננת, פשוט חזרתי מהשיעור קצת מבואסת

אממ...תשובה

אל תתרגשי מזה- קורה להרבה אנשים... אל תדאגי את תעברי ת'שלב הזה...

mar1shka

New member
בשיעור הקודם

כבר הייתה לי תקווה שאני מתחילה להישתפר, והיום הרגשתי שרק הלכתי לאחור...
בכל מקרה, תודה על העידוד :)

C u b e

New member
תקשיבי

גם לי הייתה תקופה של איזה 6 שיעורים ברצף שפשוט התביישתי מהמורה בצורה שבה נהגתי, נהגתי כאילו זה השיעורים הראשונים שלי (הייתי ב-20+), פשוט נהגתי בצורה איומה וחזרתי מבואסת כל פעם. זה קורה לכולם, פשוט תנסי לחשוב על הטעויות שלך ותשפרי אותן משיעור לשיעור.

INMI

New member
הממ ..

תראי, אני חזרתי עכשיו משיעור 27 ועשיתי איזה מיליון טעויות. ככה זה, קשה להגיע למצב של יציבות מוחלטת. מה שאני יכול להמליץ לך, זה שפשוט בשיעור הבא להשתדל שלא לחזור על אותם טעויות. רק ככה לומדים.

E v E T

New member
באמת שאין לך מה לדאוג......

לכולםםםםם זה קורה.....זה תלוי בהמון דברים! ואין לך ממה להתבאס, שיעור הבא יהיה טוב יותר ואם לא אז אחריו.... שיעור 40 ומשו שלי לפני טסט חמישי עשיתי את כל הטעויות שבעולם לפחות 5 פעמים המורה שלי אמר "על זה מכשילים בטסט"....איבדתי תקווה, אמא שלי לחצה עליי לגשת ובסוף עברתי! זה נשמע הכי קיטשי בעולם....אבל באמת שזה סתם מלחיץ, עברתי טסט החיים שלי לא השתנו מקצה לקצה.....שום דבר לא יותר וורוד מלפני שעברתי.....ואני בטוחה שכמעט כולם מכניסים לעצמם את זה לראש, ומזה נובע הלחץ..... יהיה טוב בובי, אין לך מה לדאוג!

למעלה