אממ שאלה..

אממ שאלה..

תגידו.. לחלקכם השוטרים שפה.. או השח"מיסטים.. כשניכנסתם למשטרה/שח"מ.. שאלו אתכם אם ניסיתם סמים וכד'!? כי אמרו לי ששואלים את זה בראיון שעושים או בתחקרי אישי או לא יודעת מה.. זה נכון!?

mor romano

New member
כן שואלים הכל

אם ניסית להשתמש בסמים אם חברים של מעשנים אם ראית חברים שלך מעשנים סמים ועוד כל מיני שאלות כאלה ואחרות.. אחר כך המתשאל יגיד לך משהו בסגנון "לאחר הצהרתך דע לך שבמידה ויהיה הצורך תזומן לבדיקת פוליגרף ובלה בלה בלה.." אני עדיין לא שמעתי שמישהו נבדק.. בכל אופן אם השתמשת בסמים באמת אין לך מה לחפש במשטרה..

אנשים תירגעו!

לא עישנתי סמים! פשוט אמרו לי ששואלים כל מיני שאלות שאתה נכנס למשטרה וזה בינהם.. עכשיו התכוונתי בשאלה שלי שלא ניסחתי אותה ממש טוב.. זה שאם אנשים מצהירים שהם עישנו פעם או ניסו אם זה מונע מהם להיכנס למשטרה!? פשוט הנושא הזה מעניין אותי.. אז רציתי לדעת..

Super Go

New member
תחקיר ביטחוני...

חלק משרשרת הגיוס למשטרה זה למלא טופס "תחקיר ביטחוני" ששואלים אותך בין השאר אם השתמשת בסמים, או היית מעורבת פעם בפלילים או שיש לך חברים שהיו מעורבים בפלילים וכו'. לאחר שמאשרים את התחקיר הזה, ואת מגוייסת למשטרה את תזומי בשלב מסויים לקב"ט מחוזי שם את יושבת שעתיים-שלוש ורק מדברת איתו על החיים שלך מהגן עד לגיוס למשטרה.

england king

New member
זה אכן מונע..

מאזרחים להכנס למשטרה..נותן יתרון לאלה שלא השתמשו בסמים על פני אלה שכן..

כנסו כנסו..

ואם אני יודעת על אנשים שהשתמשו וכאלה!? ויש לי חברים כאלה אז?! זה הם.. זאת לא אני.. ?! (בן!?!? חצוף!!)

benpual

New member
מספיק כבר להכחיש!

אגב , את לא ענית אתמול , הייתי סופ"ש בחיפה , חבל..........

התקשרת!?

יש לי פלא חדש.. לא חושבת שיש לך אותו.. חבל.. הייתי דווקא במשמרת.. היה יכול להיות נחמד..

למעלה