אממ...שאלה...

shitpisscock

New member
אממ...שאלה...

מישהו יודע מה הכוונה בשיר i miss you כשמדברים שם על jack&sally ושאומרים: we'll have halloween on christmas ? זה די מטריד אותי...

riotgrirl

New member
אהה ועוד שאלהה

מי זאת הולי מהשיר easy target?? ויש את השם הולי בעוד כמה שירים שלהם...אז מי זאת????

לפי מה שידוע לי

בקטע של ג'ק אנד סאלי, טארוויס אמר שהוא מייחס את המשפט הזה אליו ואל חברה שלו..(אישתו לעתיד ואם לבנו הטרי) אם זה היה Harry and Sally זה היה מזכיר את הסרט "when harry met sally" אבל זה לא הארי...
בקשר לאיזי טרגט- Use Your Erection 1& 2 was a joke because we did not have a title for this song. It is a two part song about a pal which created himself an environment in order to protect him from that girl (לקוח מהאתר Alines Exist)

RoyBlinkBoy

New member
הולי..

בקטע של ג'ק וסאלי אמרת בדיוק את מה שאני יודע וגם אני חשבתי על הארי וסאלי.. באיזי טארגט הבאת אומנם הסבר על השיר אבל זה לא המקום שהם הסבירו על הולי- אני זוכר שקראתי פעם באיזשהו מקום שהם אמרו בדיוק מיזו הולי ולמה הם מזכירים אותה כל כך הרבה אבל אני לא זוכר איפה ראיתי את זה.. וד"א - aliens exist זה האתר מעריצים הכי טוב של בלינק!

Fairies Hunter

New member
ג'ק וסאלי

הן שתי דמויות מהסרט "The Nightmare Before Christmas" והקטע שהעלילה של הסרט מדברת על ההחלפה של הלוואין בכריסטמס. סרט די קאלט בארה"ב.

ואיי סרט מדהיםםם אנימציה כל כך יפה!

מ-93 אם זה זה אני מכורההה לזה סרט שולט תראו!!!

למעלה