אממ שאלה קצת טיפשית.........

• פותח הנושא cool2
  • פורסם בתאריך

cool2

New member
אממ שאלה קצת טיפשית.........

מכיוון שאני אנס חלומות רק רציתי לבדוק אם יש פה עוד מישהו כזה ואם כן אז שיגיד "אני"........ אני מי עוד????????

Chav

New member
אמממ

אני מניח שהוא אחד שמנצל את החצלולים שלו ליחסי מין.. אנס חלומות? תמצא שם אחר.. זה נשמע... לא טוב

LUCID DREAM

New member
יש לי שאלה...

תגיד מה זה אנס חלומות
- מה, זה אחד שאונס רק בחלומות....
ולמה אנס
- מה, - חסרים שמות בעולם...
ולמה (למען השם) לנצל את החלומות שלך למטרות מין
(יא סוטה) חסרים לך חלומות, ילד
אין איזה משהו שרצית לעשות ואת לא יכול, ששווה לחלום עליו
... אז תירגע עם מחלת המין שלך
... ותתחיל לחלום על משהו נורמלי לשם שינוי... אני חושבת שכשסוף - סוף יש לך חלום צלול, כדאי לנצל אותו למטרות חיוביות - ולא למטרות מין (לא חיוביות...) שלך ב -
LUCID DREAM

LUCID DREAM

New member
יש לי שאלה...

תגיד מה זה אנס חלומות
(- מה, זה אחד שאונס רק בחלומות.....?) ולמה אנס
- מה, - חסרים שמות בעולם...? ולמה (למען השם) לנצל את החלומות שלך למטרות מין
(יא סוטה) חסרים לך חלומות, ילד
אין איזה משהו שרצית לעשות ואת לא יכול, ששווה לחלום עליו
... אז תירגע עם מחלת המין שלך
... ותתחיל לחלום על משהו נורמלי לשם שינוי... אני חושבת שכשסוף - סוף יש לך חלום צלול, כדאי לנצל אותו למטרות חיוביות - ולא למטרות מין (לא חיוביות...) שלך ב -
LUCID DREAM

Chav

New member
העיניים שלי! אה!

כל כך הרבה סימנים ותמונות! אני חושב שאני עיוור צבעים! רוצחת! אני אתבע אותך על מיליוני שקלים! אני לא אוכל לנגן בפסנתר יותר! אה.. לא.. זה לצייר! כן! אני לא אוכל צייר יותר בצבעים! פשע! פושעת!

eitangefen

New member
איך את רוצה שיקרו לזה?

*** חלומות???? מממש אהבה חלומות?? מקבל פורקן חלומות??? תמציאו לזה שם הגיוני (ואני חוזר ומדגיש שבחיים שלי לא עשיתי את זה אולי בעתיד אבל עד עכשיו לא)

alonbb

New member
אם כבר מדברים על זה אז..

אפשר לחוות אורגזמה בחלום צלול??? שאלה טובה

TheDUKE

New member
לא, כי בחלומות האורגזמה יכולה ...

להתפרש כדבר אחר... כמו טעם של משהו או הרגשה בנהיגה על פרארי (הזכירו את זה פה לפני כמה ימים), ההרגשה שונה בהרבה אך יכולה להיות זהה באותו האופן. תנסו את זה זה נחמד ביותר... מומלץ מדיטציה לפני!

Variety

New member
למה לא?

יש סיפורים של כל מיני שמאוד נהנים מחלומות צלולים שכאלה :)

TheDUKE

New member
סתם כדרך אגב...

יחסי מין זה דבר מדהים אם יודעים איך לנצל אותם לטובה... אבל זה כבר משהו רוחני ולא קשור...

TheDUKE

New member
אם הכוונה שלך היא לסקס בחלום

או לאונס של אדם מציאותי בחלום שלך בדימיונך.. אז כן אני שותף לפשע... עוד לא יצא חוק נגד מחשבות, לכן מותר להשתעשע בדימיון ובחלומות, בחלומות אגב יצא לי להיות בלתי נראה ולעשות דברים זדוניים.... ילד רע שכמותי. אה ואיש יקר, אנא אל תקרא לזה "אנס חלומות" אתה יכול למצוא שם יותר יצירתי כמו "חצלול סקסי", או "איזה כיף לעלות על זאתי עם הטוסיק היפייפה והשדיים העגלגלים"... טוב אני חושב שזה מספיק כי זה לא פורום למבוגרים בלבד.

cool2

New member
אממ....

ראיתי אחת שאמרה שאני ינצל את החלומות שלי לדברים יותר טובים חוץ מלאנוס משהי(או לזיין), אני לא מבין מה יותר כיף, מזה מה אני יעוף כמו איזה מטומטם לדעתי זה פשוט פיגור לנצל חלום בשביל לעוף כמו דפוק ובגלל זה ניצלתי את זה למשהו שהוא הרבה יותר מהנה........ וואי וואי זה ממש כמו במציאות כשאתה עושה את זה בחלום ואפילו כשקמתי בבוקר ראית מתחת לשמיכה זרע........

למעלה