אממ שאלה על הדיסק... איך אני שומע דרך הדיסק את השירים ה"נסתרים" או מה שזה לא יהיה...
¥ ¥Ro New member 11/5/03 #1 אממ שאלה על הדיסק... איך אני שומע דרך הדיסק את השירים ה"נסתרים" או מה שזה לא יהיה...
A ALMIGHTY New member 11/5/03 #2 דרך המערכת כי לחבר שלי היה הידן טראקס אבל הוא אף פעם לא שמע אותם בדיסקמן על שהוא שם את הדיסק במחשב...או במערכת..לא זוכר
דרך המערכת כי לחבר שלי היה הידן טראקס אבל הוא אף פעם לא שמע אותם בדיסקמן על שהוא שם את הדיסק במחשב...או במערכת..לא זוכר
¥ ¥Ro New member 12/5/03 #3 בעע אחי לא הבנתי כלום ... דרך המערכת? המחשב?אני כול הזמן שומע את זה דרך הדיסקמן...
A ALMIGHTY New member 12/5/03 #4 שים את זה במחשב. ותפתח את וינדוז מדיה פלייר (או וינאמפ או ריל פלייר...מה שיש'ך)
H HotPants New member 12/5/03 #5 לא נכון! זה גירסאות מיוחדות אלה עם ההיידן טראק אני כמעט בטוח שהם לא הגיעו לישראל.
C carousel182 New member 12/5/03 #8 הם הגיעו לארץ אבל פשוט הם היו העותקים הראשונים שהגיעו ממש כשהאלבום יצא לראשונה ואחרי זה הגיעו עותקים רגילים יש שלוש גירסאות עם ההיידן טראקס אדום צהוב ירוק אם יש לך אחד מהם אז יש לך היידן טראקס דיסק רגיל בלי היידן טראקס נראה לי לבן עם 3 הצבעים עליו
הם הגיעו לארץ אבל פשוט הם היו העותקים הראשונים שהגיעו ממש כשהאלבום יצא לראשונה ואחרי זה הגיעו עותקים רגילים יש שלוש גירסאות עם ההיידן טראקס אדום צהוב ירוק אם יש לך אחד מהם אז יש לך היידן טראקס דיסק רגיל בלי היידן טראקס נראה לי לבן עם 3 הצבעים עליו
¥ ¥Ro New member 12/5/03 #9 תודה אבל.. דבר ראשון מה זה היידן טראקס.. וכאילו לפחות מה ששמתי לב.. הדיסק שלי עצמו בלבן עם שלושת הצבעים בעיגול שרואים מטוס מכנסיים וג'קט =\ כיאלו..זה זה?
תודה אבל.. דבר ראשון מה זה היידן טראקס.. וכאילו לפחות מה ששמתי לב.. הדיסק שלי עצמו בלבן עם שלושת הצבעים בעיגול שרואים מטוס מכנסיים וג'קט =\ כיאלו..זה זה?
C carousel182 New member 13/5/03 #10 היידן טראקס זה הבונוסים, השירים הנסתרים ואם יש לך את הדיסק הלבן אז זה דיסק רגיל בלי השירים נסתרים
B blinkme182 New member 14/5/03 #13 הם הגיעו לארץ - יש לי את הדיסק שיש עליו מכנסיים ויש שם שני שירי בונוס... אבל אפשר לשמוע אותם ישר..פשוט מעבירים שיר אחורה או קדימה ואז שומעים את השיר
הם הגיעו לארץ - יש לי את הדיסק שיש עליו מכנסיים ויש שם שני שירי בונוס... אבל אפשר לשמוע אותם ישר..פשוט מעבירים שיר אחורה או קדימה ואז שומעים את השיר