אממ ראיתי שיש פה גל של...

why the hell

New member
אממ ראיתי שיש פה גל של...

כתיבת שירי אביב גפן.. אז אשמח לשתף אתכם בשירים שלא ראיתי שכתבו.. לכל המעוניינים
והמעונינות
... ד.א- כתבתי פה מספר פעמים ואני די חדשדשה, שמי עטר, אני אהיה פה רק בסופי שבוע כי אני בצבא, אז.. תהנו מהשירים
ושיהיה לכם אחלה שבוע
----------------------------------------------------------------
קרן אור ______________ אם תרצי אותי אני כאן חושב עליך הרבה חושב עד שבוכה בנינו אם תרצי אותי אני בא זוכר אותך היטב זוכר עד שכואב נשבר מי לקח אותך גבוה מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח כשאמות אפגוש אותך ציפורים עפות ברוח להן תמיד יש קן לחזור ואני תמיד אשיר לך הלא שיריי לך קרן אור ואני עכשיו יודע שיש מלאך אחד ששם רק במיוחד לשמור עלי ובחוץ כבר ערב חג בא אמרו מה שתרצה רציתי רק לראות אותך אז מי לקח אותך גבוה מי השאיר אותי לבד אם הייתי רק בטוח כשאמות אפגוש אותך ציפורים עפות ברוח להן תמיד יש קן לחזור ואני תמיד אשיר לך הלא שיריי לך קרן אור קרן אור...
מלח הדמעות ________________ ובחוץ עכשיו שקט הכל בראשי המחשבות צצות יש גם רגעים כאלה מעלים בי זכרונות איש אינו עוצר את השעון אני מתבגר בסוף כל יום מין חיפוש מתמיד קבוע מנסה למצוא את הטוב היו ימים זרחתי כמו האור היו מים כביתי בשקיעה היו ימים כמעט אבדתי היו ימים של אהבה כל אותם הרים שאין פחד ואגם גדול של חלומות החברים שנשארו לי חברים של זכרונות בלילות בהם נמחק חלום בלילות שנכתבו שורות את הצחוק שמתגלגל לו ואת מלח הדמעות
תשומת לב _______________ "בואי/בואי נעוף לשמים/הם מחכים לאנשים/ תשומת לב מקבלים רק כשמתים/כולם יודעים..."

למעלה