אממ קצת מסקנות...

moton

New member
אממ קצת מסקנות...

לפי המצב הקיים אין תאריך מתאים למפגש בסוף יולי/תחילת אוגוסט שכולם מסכימים עליו... נראה לי שבסופו של דבר מישהו יצטרך להפסיד אחד מהמפגשים לצערי... ואני לא רוצה לצאת כאילו אני אנוכי כי בכלל יכול להיות שגם אני אפסיד מפגש.. אז בואו נחליט בבקשה על תאריך.. ומי שיפספס שלא ישכח שיהיה עוד מפגש לקראת סוף החופש.. אני יודע שאם אני לא אוכל להגיע יהיה לי עצוב אבל זה לא סוף העולם.. ואל תשכחו את זה.. ועכשיו אתם יכולים לתקוף אותי ב- "
" ידידנו היקר.. שוט

Simply an Angel

New member
אממ.... ../images/Emo189.gif

בינתיים אני יכולה בשבוע האחרון... בכולו... עדיף גם שנשריין תאריכים ככה שבמידה ואולי יצוצו לנו תוכניות כבר נדע איך אנחנו מאורגנים מבחינת הזמן... לא חושבים?
בינתיים הועלו שני תאריכים... ה-20.7 וה-25.7... כי בשאר התאריכים אנשים סימנו שהם לא יכולים... אז מה שאפשר לעשות הוא לכתוב בכותרת את שני התאריכים האלה ולסמן
בתאריך שאתם מעדיפים\ יכולים ופשוט נקבע לפי הרוב... לא חושבים?

yaki123

New member
בחודש הזה אני לא בא../images/Emo31.gif..ובאוגוסט

אני עדיין לא יודע כי אני עובד..

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Megi Meg

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo4.gif

סתם
ידידנו היקר
אמממ אני כבר דיברתי על ה20...עכשיו צריך לבדוק אם זה נוח לאנשים

shirkan21

New member
אתם לא חושבים ש...

כדאי לדחות את הכל בגלל המצב? זאת אומרת אחרי מה שקרה..הרבה אנשים מהצפון לא יוכלו להגיע לא?! ואומרים גם לתושבי גוש דן להיות ערנים... עם כל הרצון שלי לראות אתכם שוב,אני חושבת שאולי כדאי לחכות לרגיעה. מה דעתכם?!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאני וליאור דברנו על זה אתמול!

הרי הרבה הורים לא היו רוצים שהילדים שלהם יסתובבו בתל אביב במיוחד לאור האזהרות שיש! ועוד יותר לא בעזריאלי! שזה בערך ה-מקום שאליו החיזבאללה יכוון!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifיעל הם לא יכולים לכוון...

הם זורקים את הקטיושות/קסאמים/וואטאבר בידיעה שזה ינחת איפשהוא והם ידעו רק מהתקשורת הישראלית - על זה הם סומכים. ובואו לא נדבר על זה שבכלל יש להם נשק להגיע -רק- לנתניה... אני לא אומרת את זה כדי שדווקא נעשה מפגש, אלא רק להגיד שלא כדאי להגיד משהו שכמעט בטוח שלא יקרה.

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהם כן יכולים לכוון לכיוון של

תל אביב למרות שרוב הסיכויים שהם לא יפגעו! אבל עדיין זה לא משנה את זה שהרבה הורים לא רוצים שהילדים שלהם יסתובבו באמצע תל אביב, רחוק מהבית, כשיש התרעות!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifטוב לא צריך להתנפל...

בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי, שלא אמרתי את זה כדי שדווקא נעשה מפגש, רק הסברתי..

danit1234

New member
../images/Emo45.gif אני לגמרי מסכימה עם זה

בתור מישהי מהצפון אני לא בטוחה שיסכימו לי לצאת מהבית כשבדרך יכולה להיות אזעקה או משהו כזה ועובדה שגם נפלה אתמול ליד ברכבת אז זה קצת מפחיד אני לא אומרת ב100% שאני אבוא למפגש תלוי אם יהיה לי נוח והכל אבל אני מניחה שיותר טוב לדחות את זה עעד שירגע קצת ואז אולי נוכל לקבוע יותר במסודר אי אפשר לדעת מתי יגידו לנו לשבת במקלטים וכמו שהעלתם יש גם אזהרות על ת"א ככה ש...

Simply an Angel

New member
אתמול דיברתי על זה עם יעל ../images/Emo189.gif

כפי שהיא הזכירה
אולי באמת כדאי קצת לדחות את המפגש הזה... אבל במידה והמצב יירגע עד יום חמישי... אולי בכל זאת נוכל להיפגש? אני בטוחה שההורים של כולנו לא ימותו על הרעיון שניפגש בשיא המצב הלא נעים הזה
וגם באופן אישי, אתם לא חוששים קצת לצאת מהבית בתקופה הזאת? טוב, אין לי מושג

למעלה