אממ.. צריכה עזרה

מצב
הנושא נעול.
אממ.. צריכה עזרה

אממ.. צריכה עזרה
אני צריכה מחר להגיע מאשדוד לפתח תקווה... איזה קו תופסים, אם יש ישיר בכלל מה שלא נראה לי, אם אין אז יש אפשרות גם מתל אביב.. רק לדעת איזה קו לתפוס או אם יש מוניות או כל דבר אחר..

אוהד11

New member
צריך דרך ת"א או ראשל"צ/רחובות

אממ.. צריכה עזרה
אני צריכה מחר להגיע מאשדוד לפתח תקווה... איזה קו תופסים, אם יש ישיר בכלל מה שלא נראה לי, אם אין אז יש אפשרות גם מתל אביב.. רק לדעת איזה קו לתפוס או אם יש מוניות או כל דבר אחר..
צריך דרך ת"א או ראשל"צ/רחובות

איליה.

New member
מקווה שזה לא מאוחר מדי

אממ.. צריכה עזרה
מקווה שזה לא מאוחר מדי
הייתי ממליץ לך לנסוע דרך תל אביב. אם את צריכה להגיע למרכז העיר פתח תקווה, תקחי קו 51 של דן מהתחנה המרכזית של תל אביב (קומה 4). יש קווים נוספים של דן לשכונות נוספות בפתח תקווה. כמו כן, בקו 51 יש שירות מוניות סדיר ואפילו חוקי. את כל הקווים אפשר לקחת גם מרכבת מרכז (מסוף ארלוזורוב). חוץ מזה, את יכולה להגיע מאשדוד לפתח תקווה ברכבת. הבעיה היא שהתחנה בפתח תקווה נמצאת בסגולה, בקצה הצפון-מזרחי של העיר, וההגעה משם למרכז העיר לא כל כך נוחה.

תוכון1

New member
אם את יכולה לצאת מהאוניברסיטה

מקווה שזה לא מאוחר מדי
הייתי ממליץ לך לנסוע דרך תל אביב. אם את צריכה להגיע למרכז העיר פתח תקווה, תקחי קו 51 של דן מהתחנה המרכזית של תל אביב (קומה 4). יש קווים נוספים של דן לשכונות נוספות בפתח תקווה. כמו כן, בקו 51 יש שירות מוניות סדיר ואפילו חוקי. את כל הקווים אפשר לקחת גם מרכבת מרכז (מסוף ארלוזורוב). חוץ מזה, את יכולה להגיע מאשדוד לפתח תקווה ברכבת. הבעיה היא שהתחנה בפתח תקווה נמצאת בסגולה, בקצה הצפון-מזרחי של העיר, וההגעה משם למרכז העיר לא כל כך נוחה.
אז אני חושב שאפשר קו 49 של דן ממסוף קלצ'קין-התחנה הסופית שלו זה פתח תקוה.

איליה.

New member
מה קשור אוניברסיטה? ../images/Emo12.gif

אז אני חושב שאפשר קו 49 של דן ממסוף קלצ'קין-התחנה הסופית שלו זה פתח תקוה.
מה קשור אוניברסיטה?

היא בכלל מגיעה מהכיוון ההפוך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה