אממ- פרידה וזה...

birka

New member
אממ- פרידה וזה...

אז- יצאתי עם בחור תשעה חודשים, הוא היה צעיר ממני ב-4 שנים, ונפרדנו כי הוא רוצה דברים שונים ממני..
נפרדנו לפני חודשיים, אנחנו עדיין מדברים כל יום- זה ממש ממש ממש קשה לי.. כאילו- אני מרגישה שאני "תקועה" עליו, כאילו, הוא החבר הכי טוב שלי - עד כמה ש-9 חודשים זה לא הרבה זמן, אבל אני כך אני מרגישה.
הוא חשוב בחיים שלי, ואני לא רוצה לוותר עליו... רמזתי שאנחנו צריכים לדבר פחות- לפחות שיהיה איזשהו מרווח זמן בין הפרידה לידידות.. אבל זה לא ממש עוזר..
הוא מתקשר אלי כל יום.. ויש ימים שהשיחה קולחת וכיפית, ויש ימים שאני פשוט כועסת עליו- שהוא שומר על קשר איתי ככה, שלו כ"כ קל לעשות סוויץ ואני תקועה- ומתה לחבק אותו..
אני מנסה שלא ניפגש, קבענו כמה פעמים ו"התפקשש"- כי מילא בטלפון..

קיצר, אני מבינה שאנחנו לא הולכים לחזור, אני ממשיכה הלאה- לעולם הכיפי של דייטים..:p
אבל אין לי מושג כמה זה יותר מידי- כאילו, למשל היום- דיברנו איזה שעה בצהריים, והוא התקשר עכשיו שוב.. והרגשתי שאני צריכה לסיים איתו את השיחה תוך כמה דקות... כי מה- לדבר עוד שעה עכשיו? עם חברים שלי אני מדברת פחות..

והקטע הוא, שאני יודעת שאין לו המון חברים.. ואני לא יודעת למה הוא רוצה לשמור איתי על קשר- כי הוא בודד? כי אני חשובה לו? - אז למה לא להתגמש קצת בהקשר של תוכניות לחיים? (אני הסכמתי להתגמש, הוא לא).

אני אמורה לצאת לדייט, עם בחור נחמד ממש, ואני דוחה איתו כל פעם בתואנות שונות... וזה כ"כ לא פייר, ואני מרגישה סופר-כלבה (הוא יודעת שיצאתי מקשר לא מזמן.. מניחה שהוא סוג של מבין)

קיצר- לחתוך? אני לא יודעת איך......... אפשר להישאר ידידים או שזו פיקציה?

נתחיל מזה שלא נראה שאת בשלה לדייטינג

כולך סביב אותו אקס. מאוד לא הייתי רוצה לצאת עם מישהי כמוך ולהיות לה לריבאונד. לדעתי את לא מסוגלת להוות קרקע פורייה לקשר זוגי חדש בשלב זה. את צריכה לנתק עם האקס את הקשר, ולקחת איזה פסק זמן של כמה שבועות לאוורר את הראש בלי זוגיות. דייטינג זה לא משחק זה רגשות של אנשים, ולא ברור לי אם את מבינה את זה.

birka

New member
ברור שאני מבינה את זה...

אין לי כוונה לשחק עם מישהו! הבחור שדיברתי עליו יודע הכל, גם הוא יצא מקשר לא מזמן, ואנחנו זזים ממש ממש ממש לאט וזה בסדר.

עברו חודשיים, אין לי בעיה לצאת עם בחורים, קצת שונאת את העולם הזה של הדייטיניג.. היה יותר כיף בלי.

אוקיי, סבבה אם כך

פשוט השיחות היומיות הללו עם האקס נראות לי קצת לא במקום אם את רוצה קשר חדש, במיוחד כשיש לך רגשות כל כך חזקים אליו.

birka

New member
כן.. הפסקתי אותן אתמול בלילה...

לא חושבת שנדבר שוב בזמן הקרוב.. אם בכלל..

shayCn

New member
מה יהיה דניאל?

אנחנו יותר מדי מסכימים בזמן האחרון..
אולי זו תחילתה של אהבה חדשה?

Yemeth

New member
כן, לחתוך

תהיו חברים עוד כמה חודשים, כשתתגברי ותעברי הלאה.
למדתי את זה בדרך הקשה. בסוף את מבינה שזה רק משאיר אותך במקום לא טוב, לא לך ולא לו.

ivgy1980

New member
תקשיבי חמודה, עכשיו אני מסדר לך ת'ראש

כשנפרדים מעוד בחור/חבר/דייט - מתנתקים לחלוטין.
כשנפרדים מבעל ויש ילדים משותפים - שומרים על קשר ענייני בלבד.
את עשית טעות ואת צריכה לתקן. אין יותר קשר, אין טלפונים, אין ידידות. אחרת, תהיי תקועה.

birka

New member
למה?

כאילו, אני מבינה למה.. אבל עדיין שואלת למה?

הבסיס של הקשר שלי היה חברות... כלומר- לא היינו חברים קודם- אבל יצרנו חברות עמוקה וטובה..הוא הפך להיות החבר הכי טוב שלי, מעפיל על חברויות אחרות של שנים..
הוא מצליח לנתק בין הרגש ההוא למה שעכשיו- אני לא מבינה למה אני לא מצליחה.
סתם מבאס.. אני יודעת שאתם צודקים

במבי674

New member
כי הוא גבר ואת אישה

גם הוא לא מצליח להתנתק ממך, אחרת הוא לא היה מתקשר
ההבדל הוא, שגברים בד"כ עושים החלטה רציונלית ולמרות כאב הלב והבדידות הם עומדים בה. למשל: אנחנו רוצים דברים שונים בחיים אז צריך להיפרד
נשים לעומת זאת, גם אם הן מבינות שהבחור לא מתאים להן, פועלות לפי הלב וההן יחזרו או ירצו לחזור רק כי הן אוהבות וכואבות
ואגב, ברור שאני מכלילה פה

בשורה התחתונה - את לא היחידה, יקירה

מה שחשוב הוא שתעשי מה שטוב לך (!) וכנראה מה שטוב לך הוא לנתק איתו את הקשר כדי שתוכלי להתקדם
בהצלחה

למעלה