אממ.. עלתה בי מחשבה...

dean4

New member
אממ.. עלתה בי מחשבה...

שכל המחבת"ים פה למינהם- יפסיקו להשתמש בטכנולוגיה של כופרים (האינטרנט) ושיפסיקו לא להשמע לקולות הרבנים שאומרים שאסור לגלוש באינטרנט. לא יפעילו חשמל שהומצא ע"י כופרים, ושיעזבו את כל הקדימה ויעברו לגור במערות שבנגב. וששם שלא יבקשו אף שקל מהציבור החילוני שיממן את מחייתם שם, שפשוט יחיו כמו בימי התנ"ך. ונראה אז איך מקבלים את החוצפה לבוא ולהשתמש בטכנולוגיה של לא יהודים כדי לכנות אותם כופרים ונחותים, שלא יקבלו ממשלם המיסים החילוני אף אגורה כדי לכנות אותם תת-תרבות ותועבה, ושפשוט ידגימו לנו איך האפגנים בקאבול חיים, בלי אוכל בלי כלום! רק החוצפה שלהם לא תהיה להם. רנה דקארט רוצה להתנדב ראשון?
נ.ב- אני לא מבקר קבוע בפורום אתאיזם ודת, אבל תוכלו לראות אותי פעיל בפורום חופש.

MadeByDarkness

New member
ולמה שפשוט לא נכלא אותם

בירושליים, נסגור את הדיסקוטקים ואת כל סוגי התקשורת ונביא להם חמין ביום שבת? הרי העובדה שהם פה, כבר אומרת על איזשהו רצון לדעת מה קורה מעבר לקירות המרופדים של הדת, לא כן? אז לא פשוט יותר לתת להם את הקשר אלינו, כופרים יקרים, ולתת להם נקודות מבט שונות? לכל אחד נקודת מבט משלו, זה טוב שהם פה. זה כמובן בלי קשר לכסף, ולאי שירות בצבא. בזה אני כמובן שלא תומכת.

למבדה

New member
ובכן...

א. לא המציאו את החשמל, גילו אותו. ב. מתי הוחלט שליהודים דתיים אסור להשתמש בהמצאות של גויים? כלומר, על מה אתה מבסס את ההנחה הזו?

צודקת. גם בתנ"ך מסופר

שבני-ישראל היו הולכים אל הפלישתים לרכוש מהם כלי-עבודה מברזל. היהודים גם שאלו מהבבלים את לוח השנה האלילי שלהם, יחד עם שמות החודשים. מאידך, דווקא יהודים שקיימו אלפי שנים את מצוות הדת כמו שכתוב בתנ"ך - האתיופים - נחשבים ע"י הממסד הדתי ליהודים בספק ונאלצים לעבור בארץ טקס משפיל של גיור לחומרה עם "הקזת דם סמלית".

dean4

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

א. צודקת, באמת מרוב מהירות כתיבה שוצפת התבלבלתי, ואכן אף אחד לא המציא את החשמל, ובכלל התכוונתי למנורת החשמל של אדיסון, אבל ניחא.. ב. אז אם הם משתמשים בטכנולוגיה זרה, שיהיו הגונים לא לצאת נגד אותה טכנולוגיה שפותחה ע"י אותם זרים, ואותה טכנולוגיה שבה הם משתמשים בלא הרף. ואת האיסור אני מסיק מהרצון של החרדים להתנהג כדרך התנ"ך ועל פי קווי המנחה שלה, שבין היתר אמורים לאותת למאמין החרדי את האידיאל לדרך חיים, והיא כמובן ע"פ דרך החיים שהיתה נהוגה בתקופת התנ"ך, בה לא היה לא חשמל זורם ולא טכנולוגיה מתקדמת.

MadeByDarkness

New member
הם מוכני אפילו לבוא במגע איתנו,

החוטאים, ולו רק בשביל לשדל עוד אדם לחזור בתשובה.

מה אתה עושה בארץ ישראל???

בשביל מה באת לכאן??< הארץ הזאת ניתנה לנו על ידי האלוקים שלנו שאתה לא מאמין בו "בראשית ברא אלוקים את השמיים ואת הארץ" מה אתה הולך על האדמה??? היא לא שלך אלוקים שאתה לא מאמין בו ברא אותה אל תלך עליה מה אתה אוכל פירות ומאכלים למינהם??? אלוקים ברא את כל זה. זה לא שלך מה אתה עושה בעולם הזה הוא לא שלך אלוקים ברא אותו האלוקים שאתה לא מאמין בו עכשיו אתה בטח תגיד לי האלוקים שלך לא ברא כלום הכל תוצאה של תהליך האבולצי והמפץ הגדול אז יופי אני לא יודע מי עשה את האינטרנט לא יודע אם זה היה כופר או רב לא יודע כלום אפילו אם תגיד לי אני לא יאמין לך כי לא פגשתי את האיש שעשה את האינטרנט ולא שמעתי עליו אני מאמין שזה תהליך של אבולוציה בהתחלה היה מחשב ואחרי זה נוצרה רשת סתם ככה ואז אתרים היתחילו להיוצר מעצמם בלי כל סיבה ומאז אני גולש באינטרנט

afon

New member
אינטילגנט...אתה לא!

האינטרנט זו המצאה זה פיתוח של בני האדם. בקשר לשאלה מה אנחנו עושים פה? אז אני יכול להגיד לך שאני מבחינה אישית לא רוצה להיות פה הייתי מעדיף להיות בארצות הברית או אוסטרליה או ניו זילנד... אבל עוד פעם זה רק אני ורוב האנשים מעדיפים להשאר בארץ! ורק שתדע לך החלוצים הראשונים שהגיעו ארצה לא האמינו יותר מדי באלוהים! והם אלו שבנו ונלחמו והקימו בקושי רב את מה שאתה היום משתמש בו ומקבל כמובן מאליו. ועוד פעם אני לא מאמין באלוהים לכן אני לא חושב שאלוהים נתן לנו את הארץ הזאת! אנחנו כבשנו אותה לפני 3500 שנה ונשארנו פה המון המון זמן ולכן יש לנו זכות היסטורית על האדמה הזאת אבל גם לפלסטינאים יש זכות על האדמה הזאת.

תגיד התמכרת לסימני קריאה?

בכל הודעה שלך אתה מביע את הכעס שלך וחושב שאם תביע את זה אז אתה צודק ואתה זה הקורבן כאן אני יודע שאתה "יכול להפסיק מתי שאתה רוצה" אבל באמת מספיק עכשיו אחרי שנהנו וצחקנו קצת נחזור לדיוננו "האינטרנט זו המצאה זה פיתוח של בני האדם" לא נכון האינטרנט הוא תוצאה של תהליך אבולוציה... בהתחלה היה שבב והשבב הזה התחיל להיתחלק עד שנוצר כרטיס מסך ואחרי זה בעקבות כמה סופות נוצר מסך כי הרי מוכרח שיהיה מסך כי נוצר כרטיס מסך ואחרי עוד כמה זמן נוצר מודם ADSL ואחרי עוד כמה היתפתחויות נוצר מחשב אחרי זה נוצר חוט של חשמל ובמקרה ליד המחשב היה תקע אחרי כמה זמן החוט הבין שהוא צריך להיתחבר לתקע והופ המחשב נדלק בעקבות הידלקות המחשב נוצרה רשת האינטרנט והמחשב נתן לה את המידע כדי ליצור עוד ועוד מחשבים וככה נוצרו הרבה מחשבים ואחרי זה הם החליטו לבנות רשת אינטרנט כדי לחבר בינהם והתחילו לבנות אתרים וככה נוצרה רשת האינטרנט ואיתה האתרים "בקשר לשאלה מה אנחנו עושים פה? אז אני יכול להגיד לך שאני מבחינה אישית לא רוצה להיות פה הייתי מעדיף להיות בארצות הברית או אוסטרליה או ניו זילנד... אבל עוד פעם זה רק אני ורוב האנשים מעדיפים להשאר בארץ! ורק שתדע לך החלוצים הראשונים שהגיעו ארצה לא האמינו יותר מדי באלוהים! והם אלו שבנו ונלחמו והקימו בקושי רב את מה שאתה היום משתמש בו ומקבל כמובן מאליו." אם אתה לא רוצה לחיות בארץ אז תלך אף אחד לא תופס אותך כאן והחלוצים הראשונים היו שומרי שבת והאמינו באלוקים ולא רק בזכותם אני כאן היום זה בעצם בזכות אלוקים הם הגשימו את הנבואה "ולקחתי אתכם מן הגויים וקיבצתי אתכם מכל הארצות והבאתי אתכם אל אדמתכם" "ועוד פעם אני לא מאמין באלוהים לכן אני לא חושב שאלוהים נתן לנו את הארץ הזאת! אנחנו כבשנו אותה לפני 3500 שנה ונשארנו פה המון המון זמן ולכן יש לנו זכות היסטורית על האדמה הזאת אבל גם לפלסטינאים יש זכות על האדמה הזאת. " ושוב "בראשית ברא אלהים את השמיים ואת הארץ" מה כל כך קשה לך להבין??? הוא נתן לך נחלה ואתה אפילו לא מאמין בו יש לך טעות עם ישראל התחיל להיות ולקיים מצוות ולהיות העם הנבחר ולכבוש את הארץ ממעמד הר סיני שהיה לפני 3300 שנה ולא 3500 שנה ואלוקים הבטיח לנו שאנחנו נכבוש את את הארץ וננצח 32 מלכים אדירים בלי ההבטחה הזאת והעזרה מאלוקים לא הינו כובשים את הארץ לפלסטינאים יש זכות על הארץ בגלל שהם ערבים והם בני ישמעל והם גם עושים ברית מילה אומנם לא מושלמת אבל בכל זאת ברית מילה ובגלל זה הם אוחזים בארץ

dean4

New member
אני המום !

להידיוטים כמוך יש רשיון לכתוב בכלל?! מה זה כל השטיות ששונררת עכשיו בקצב של קלצ'ניקוב יורה?! אבולוציה לאינטרנט? וואט פאקינג?! ולידיעתך החלוצים הראשונים לא היו מאמינים גדולים בכלל, מיעוטים בא ממניעים אדיולוגים והשאר בא מהסיבה הפשוטה שבתקופה הנ"ל היו פוגרומים שעודדו את היהודים (שרובם) לא היו אדוקים לעלות לארץ ולהתיישב. נקודה נוספת היא, שאכן, לצערי הארץ הזאת נכבשה מידי הפלאשתינאים ואת זה אין טעם שתכחיש בכלל..

אדיוט זה עם א הידיוט

כנראה שאתה באמת הידיוט אה שרשמתי מה שרשמתי לאיך נוצר האינטרנט זה היה בצחוק רציתי להראות לכם שהדרך שבה אתם מתארים כיצד החיים נוצרו היא הידיוטית בדיוק כמו הדרך שאני הצגתי איך נוצר המחשב והאינטרנט(ויש דמיון בי שני התאוריות) ורוב היהודים שבאו לארץ היו מאמינים באלוקים וחלקם דתיים כפי שאתה יודע לא רק בזכות החלוצים אנחנו היום חיים בארץ ישראל(גם בזכות ההצבעה שהיתה באו"ם)

afon

New member
אתה באמת מפגר

אידיוט\הדיוט זו מילה לועזית יש כמה דרכים לכתוב אותה. שאומרים הדיוט מתכוונים גם לציבור שלם של אנשים לא משכילים שאומרים אידיוט מתכוונים יותר לבן אדם מסויים שפשוט לא חכם בכלל. עוד פעם היהודים הראשונים שהגיעו לארץ היו אנשים חילונים לכל דבר. שלא שמרו שבת. אחוז הדתיים מתוכם היה קטן מאוד. וזו עובדה היסטורית. העליות השלישית והשניה היו עליות קומוניסטיות. חלק גדול מהעולים היו אנשים שהאמינו ברעיון הסוציאליסטי. והקומוניזם היה נגד הדת.

לא נכון

אידיוט היא מילה לועזית שמשמעה בערך- טיפש. את המילה הזו ניתן לאיית בצורה זו בלבד. הדיוט היא מילה מלשון חז"ל (כהן הדיוט) שמשמעה- פשוט, חלק מציבור המוני. גם את מילה זו ניתן לאיית בצודה זו בלבד.

dean4

New member
אתה טועה..

אבל אין לי כוח להסביר לך מה שבשיעורי לשון וספרות ההיתה צריך לדעת מזמן. (בהנחה שיצא לך עד לרגע כתיבת שורות אלו, לפגוש בשמות המקצועות האלו, ולאו דווקא מקריאת טעמי לשון של חז"ל)..

dean4

New member
צודק באמת..

רנה סליחה.. יצא לי שהבנתי 70 אחוז ממכתבך לא נכון (למען האמת עקב קריאת הודעה אחרת לגמרה, ושילוב התשובה בה בתשובה למכתבך).. בכול מקרה אני מנצל..

dean4

New member
אתה באמת לא יודע מה ההבדל?..

כמו שנאמר לך הדיוט ואידיוט זה אותו דבר, רק שהדיוט זה יותר בהכללה ואידיוט זה יותר אישי. בנוגע לאבולוציה של האינטרנט(?),אשמח אם תבהיר את עצמך בנושא, ותפסיק להשתמש בחומרים לא טובים, כאשר אתה כותב בליל של שטויות כגון אלו שבתגובתך הקודמת..

למעלה