אממ... עזרה!

אממ... עזרה!

אני מכינה דרס-אפ דול של סוורוס סנייפ (למי שלא מכיר/ה - זה אחד מה"הארי פוטר". הוא לא ממש מהצד של "הרעים", הוא סתם מניאק להארי). עכשיו - אני צריכה שתעזרו לי כאן עם רעיונות בשביל בגדים... יש לזכור: זה *דרס אפ*. זה לא אנדרס וזה לא מייקר. *דרס אפ*! דרס אפ= אתן מקבלות בובה ערומה וכמה בגדים/פריטים/שיער/נעליים/וכו´, ומלבישות אותה איך שבא לכן. זה מה שאני מכינה, בתוכנת פלאש של מקרומדיה. לא ידעתי עוד ממי לבקש, ונראה כאילו הפורום עמוס כולו בשרשורים של דוליז חדשות... אז חשבתי שלא יזיק לכן *עד כדי כך* אם אני אפתח שרשור חדש, אם הוא יהיה על משהו שהוא לא דוליז חדשות (כי כאלה יש הרבה). זו הדמות, אגב

MaMi liraz

New member
תגובה

דוגמאות עם מעט חוש הומור - גלימה צבעונית - אוברול... :) - נעלי בלט.... - מכנס קצריים - מכנס שמיניות - סטרפלס - שרשרת של ערס ועכשיו ברצינות.. - מכנס גינס - סודר - עניבה - ג´קט - גרביים נגמרו לי הרעיונות בקרוב עודדדדדדדדדד

greeneye

New member
אין לי רעיונות..

אבל... את מוכשריה!! זה ממש יפה... דרך אגב... הסיפור שלך אדיר... יש לך עוד פרקים? סיימתי את 12

totsade

New member
...../images/Emo187.gif

-חזיה -כותונת לילה סקסית -מכנסי דפוק אותי -מכנסי ציפי (מתרחבות) -גלימה -נעלי הליכה שחורות -תחתוני פרה (תחתונים שיש עליהם כתמי פרה כאלה) -כובע מכשפים -כובע פרחוני -עוד פעם אוברול
-מכנסי באגיס אממ... זהו בינתיים

totsade

New member
עוד כמה דברים..../images/Emo187.gif

-מגפי פלטפורמה גבוהות במיוחד -חצאית עור -מעיל פרווה -צעיף נוצות אדום
-חולצה שחורה שכתוב עליה בלבן kiss my ass

totsade

New member
או או או!!../images/Emo187.gif

תעשי בוקסר צהוב עם סמיילי מתוק^^

../images/Emo62.gif

אהם קודם כול.. אז הבייס//ציור עצמו לא באיכות משו... אני מניחה כי זה גיף... וואל הנה מה שאני חשבתי עליו:
חליפת אסטרונאוט
בגדי ברבי
בגדים של סאדו מאזו
בגד ים נשי
בגד ים גברי
סוכריה על מקל וקוקיות...
תלבושת בצפר שרשום עליה-הארי פוטר.. וזהו

../images/Emo62.gif2

תחפושות של כלב/פיקצ´ו/טלטאבי(בשביל השערוריה קחי את טינקי ווינקי(הסגול))
תחתוני תחרה ופיז´מה נשית
בגד של יווני/רומאי
שמלה שקסית ואיפור

LeAnNe

New member
../images/Emo182.gif

חולצה שכתוב עליה "I LOVE HARRY POTTER"
מכנסיים פרוותיות
שמלה ירוקה (כמו של סבתא של נוויל)
חזיית פוש אפ
פאה בצבע ג´ינג´י
כפפות איגרוף
מכנסיים צמודים
משקפי שמש

את ציירת?../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif../images/Emo183.gif

זה מעולהה!
רעיונות:
חלוק פרוותי ורוד
משהו רגיל...גלימה או משהו..
מוצץ
אף ליצן
ניבים וכנפי עטלף
בגדי בלט..^^ או פיה, עם שרביט כוכב שכזה...^^

לא ציירתי..../images/Emo13.gif

אבל הייתי צריכה להעתיק את כל זה לפלאש!! |מזיע| (למרות שאם הייתי מבינה משהו בפלאש השלב הזה היה נחסך לי..
אבל כמו שאפשר להבין, חוץ מלצייר אני לא מבינה שיט בתוכנה הזו) תודה על התגובות וההצעות! אשרשר הנה את התוצאה..

סיגל!!! ../images/Emo57.gif

למה לא ביקשת בפורום ה"פ?! בכל אופן: תחתוני בוקסר כחולים עם לבבות קטנים אדומים (מד"ס) כמובן: שמלה ירוקה צומתית ומזעזעת, כובע עם נשר עליו וארנק אדום (את חייבת לעשות את זה! זה קלאסי ^_^!) סינר למטבח שכתוב עליו The posions master מגפיים ורודות עם פרנזים חולצת You´re a wizard, Harry. איי רסט מיי קייס, בינתיים....

Mooa-Numi

New member
אעא... רעיונות?

חוטיני. עדיפות לורוד שמלת מלמלה ורדה שמלת מיני ירוקה פוש אפ ביקיני כובע כזה של פעם עם סרט. שני עיגולים שחורים מסביב לפטמות עם חוט שיוצא מהם, ושוט ג´ינס פדלפון צמוד לבנים שהתחתונים יוצאים החוצה, וחולצה צמודה בטן טיפה. שריון של צב נינג´ה על הגב?

MaMi liraz

New member
מדהים

אחלה של דבר באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד !!!!!!!!!!!!!!!! ממש ממש יפהההההההההההה

totsade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

מצחיק ביותר
אממ... את יכולה ללמד לעשות כזה?

למעלה