אממ... סיכומשבוע...?

Sigal H

New member
אממ... סיכומשבוע...?

יום ראשון. פדיחות.

אבל אתם בכל זאת מוזמנים לסכם גם עכשיו, הכל נחשב.

הטוב
הפחוטוב
משהו לקחת איתי לשבוע החדש
משהו להשאיר מאחור בשבוע הקודם
איך היה החג
מה יהיה השבוע
קישור/ציטוט/חיוך להתחיל את השבוע בטוב

שיהיה לנו השבוע האחרון של חודש פברואר מואר ונעים, ושאזכור ב-1 במרץ לפתוח סכמ"ש כראוי אמן.

Sigal H

New member
למישהו יש זיכרון נייד שהוא יכול להשאיל לי?

נראה לי שהדיסק-און-קי שלי דפוק, הוא מגיע רק עם שלושה מצבים: היום, אתמול, העבר.

איך אמר נביאנו אמיר גלבוע:
רציתי להגיד לך משהו
ובמקום שחכתי.
כשאזכר אתעורר
ובמקום אבוא
עימך לספר.

קטעים. אמש נכנסתי לסכמש ומצאת את עצמי

מדברת על מסכות, ובינתיים עבר עליי פורים שלם ומי זוכר בכלל מה היה שבוע שעבר..

מה שכן, אני כן זוכרת שהיה לי איזה סיפור נחמד לספר, רק שאני באמת לוזוכרת באיזה הקשר..

בסוף השבוע הקרוב נסכמשה.

ruthi26

New member
אני רוצה לחרופפפפפפפ

הייתי אצל ההורים במרכז, אמאל' ה איזה סיוט תרתי משמע.... עם הקטנים שבחבורה. ההורים במצב ביש בררררר. עשה לי לא טוב בנשמה. מ קבלים את הבום שההורים כל כך הזדקנו אמא שלי עקומה לגמרי, ואבא שלי עם איזה וירוס חושב שהולך למות כברררררר. הרגשתי ממ ש ממש רע מ כל הבחינות, רציתי הביתה

הקטנים היו מאושרים התראו עם האחיינים שלי הם באותם גילאים, והשארתי את הקטנים יחזרו לבד, אל תשאלו הפולניות שבי חופרת חבל"ז

חוץ מזה, אתמול הייתי בקניות], כמו טמבלית, נסעתי שישי וחזרתי שבת, נסיעה זוועתית, ועוד בעל נוהג בעעעעעעעעעעע.... טוב הוא לא רואה, מותר לי לגלות

לא היתה ברירה, לא היה כלום בבית חוץ מממתקים, הגעתי לרכב, וחיברתי את כל השרירים חזרה, שחזרנו הוצאנו את מיקה מיודעתי הכלבה הדרדסית המתוקה, ששמחה מאוד לראות אותנו, כן שעה וקצת נעל מנו לה.. את האמת נראה לי שהיא עושה לי טוב, כייף לה היא מה זה חרופרית (טוב נו גורה בת חודשיים וחצי)

התראיתי עם אחותי שהיה לי נחמד, לא מתראות כל כך הרבה, עצם המחשבה על הנסיעה למרכז, גורמת לי לחשוב פעמיים

אתמול אבא רמז לי שאמא לא מסוגלת לעשות פסח בבית, אמרתי שיגיעו אליי, הבעל שלי שמע, ואמר למה את מ סוגלת בכלל לארח???? נעלבתי
הוא צודק מה אני אעשה שאני כזו אוףףףףףףףףףףףףףף

אם היתה לי אפשרות הייתי הולכת למלון, ולא עושה כלום, אבל המחירים בררררררררר

חוץ מזה מתגעגעת לילדים לא ראיתי אותם מיום שבת] כשחזרנו הביתה בדרך זללתי ממתקים, נו איך אפשר לעזוב אותם, כשהם בדיוק מאחוריי

אז זהו לבינתיים, יאללה הולכת לחטוף את איזה אוזן המן, מי שרוצה נא לכתוב עושה משלוחות וירטואליות

למעלה