אממ משהו מעצבן מאווד..

קומיקס

New member
אממ משהו מעצבן מאווד..

יש מקום בב"ש_בנחל עשן ליד בית הספר נווה במדבר)כביש כזה ופתאום יש בור וישר קפיצה, עכשיו כל יום בלימודים שאנחנו עוברים שם אם ההסעה אז כולם דופקים ת´ראש וזה ממש מעצבן קיבלתי מלא מכות מהקטע הזה בכביש י שיודע על מה אני מדבר אז שיגיד לי מה כדאי לי לעשות כדי שיסדרו את זה ...

fireman

New member
הקפיצה המפורסמת

מדובר במפגע התחבורתי הגדול ביותר בעיר באר שבע שעליו קיבלה עיריית באר שבע ביקורת מאוד חריפה. בעיקר לאחר ששמו את השלט "זהירות קפיצה בכביש" כאילו שהשלט הזה ירכך את הקפיצה בגדול הבור והקפיצה הזאת נשארים כך בגלל חוסר תקציב לתיקון הבעיה היות ומדובר בירידות שבחלק התחתון שלהם נוצרה שקיעה בכביש מאחר ומדובר באפיק של וואדי או משהו כזה האדמה שוקעת ואיתה גם הכביש אותה קפיצה מייד לאחריה הוא קו ביוב שנמצא ממש באותו חלק של הכביש בכדי לתקן את המפגע הזה יש לסגור את הכביש ולחתוך את כל הקטע התחתות להזיז את קו הביוב הזה ולבנות אותו במשולב עם גשר גם אם יוסיפו שם שכבות אספלט בכל כמה חודשים הבעיה תימשך עד אשר ייבנה מן גשר שיאפשר למים שנאגרים שם בכל חורף לעבור בחופשיות ולא להישאר שם ולגרום לשקיעת האדמה העלויות גבוהות ולכן הכביש נשאר בהינו ואנחנו נצטרך להמשיך לנסוע עם קסדה

קומיקס

New member
כן.. אבל...

טוב ויפה שמשקיעים בכל הכיכרות והפארקים,זה ממש יפה ונותן לעיר רושם טוב אבל הדבר החשוב הוא ביטחון התושבים נגיד ועוברת שם הסעה של ילדים קטנים חס וחלילה אם הם עומדים אחד יכול ליפול על הראש ולקבל מכה לא קטנה,זה ממש מסוכן ילדים מההסעה שלי קיבלו מכות ממש כואבות צריכים לחשוב בעירייה על מה משקיעים כסף...

fireman

New member
יש צדק בטענה שלך

אבל בגדול אני חושב שמבחינת סדר עדיפות עדיף להשקיע קודם כל ברימזור צמתים והקמת ככרות שבהן יש באמת את האספקט של העניין הבטיחותי שים לב, זה לא שאני אומר שהקפיצה היא בעדיפות אחרונה אבל שלט האזהרה נמצא שם בכדי ליידע את הנהג שנוסע בכביש אותו נהג צריך לעשות את השיקול בעצמו....להאט ולעבור את הקפיצה שנסיעה איטית וכך אף אחד לא יתעופף בתוך המכונית או שהוא יטוס מעליה (מה שרובם אגב עושים) ויעיף את כל מי שנמצא ברכב לתוך הגג אתה בתור נהג או מלווה בהסעה של ילדים יכול וצריך לדרוש מהנהג לעבור את הקפיצה הזו בזהירות ושוב, אני לא מצדיק את הישארותה של קפיצה זו בלי שום קשר לעניין המהירות

קומיקס

New member
חח...

אני לא מלווה ולא הנהג אני אחד התלמידים ואני לפעמים לא זוכר שיש את הקפיצה ורוב התלמידים אוהבים את זה ולכן אומרים לנהג לינסוע מההר והכל והוא מקשיב להם... אני חושב שהדרך הכחמה ביותר היא לשים את הניטים הענקיים האלה אין לי מושג איך קוראים לזה על הכביש כדי שמתי שאוטו יעבור מהר פשוט יהייה לו פנצ´רים בגלגל או משהו כזה אתה יודע אם אפשרי לעשות דבר כזה וכדאי לי לפנות לעירייה לבקשה כזאת?

oleg_kh

New member
אם שמים "ניטים"

אז כל אוטו שיעבור יהיה לו פנצ´ר. מה הקשר נוסע מהר או לא מהר.

קומיקס

New member
אני חושב שאתה טועה...

יש כזה פס על הכבש שכאשר אתנה נוסע באיטיות אז הגלגל מכניס את השפיץ\ניט לתוך חור כזה ואם אתה נוסע מהר אז הגלגל פשוט ניתקע בזה...

fireman

New member
הוא מתכוון

למחסום דוקרנים שמטרתו העיקרית היא להסדיר כיווני נסיעה ולא מהירות נסיעה בכדי לגרום לנהגים להאט יש צורך בסלילת פסי האטה שהם כמו גבעות בכביש כפי שעשו ברמות ברחוב המדע (שזה דבר מאוד מעצבן)

or_k

New member
מעצבן, ורובם הורדו לא מזמן

איזה כיף לנהוג וליסוע שם עכשיו!

fireman

New member
הסיבה היחידה שהורידו אותם

היא בגלל הנזק שהיה נגרם לאוטבוסים של קו 4 שהיו עוברים שם כל הזמן נ.ב המסלול של הקו שונה בגלל זה והתושבים התרעמו על כך ולכן רוב הפסי האטה "גורדו" והכביש הוחלק

למעלה