אממ..מי זוכר אותי?

gilmorefreak

New member
אממ..מי זוכר אותי?

טוב, די, זה כבר לא מקורי..
אז כן, התגעגעתי מאוד, אבל לא בגלל זה באתי לבקר..
נו, אז יש לי סיפור לספר.. אה..ד"א למי שלא מכיר/זוכר, אני איילת והייתי כותבת פה פעם, יותר נכון חייה פה..
, אבל נטשתי בעקבות חוסר זמן פנוי ואממ בגלל שאני כבר כמעט ולא רואה ביפ... טוב בכל מקרה, נתחיל בסיפור..מה אתם אומרים? אה..ואם בסוף אני לא אחדש לכם כלום, קבלו את התנצלותי.. אז אממ..כפי שחלקכם יודעים, אני נוהגת כבר, אומנם חדשה, אומנם בחורה[
], אבל נוהגת..ואממ ביום שישי [בסילבסטר
] לחברה שלי נגמר המלווה, לכבוד המאורע המשמח היא החליטה לחגוג בכך שכל חברותיה יצאו ביחד למסעדת בשר [אני צמחונית ד"א, פרט שולי
], אוקיי המסעדה המיועדת הייתה אגאדיר בהרצליה, למי שמכיר, אבל היינו יותר מדי אנשים בשבילם!
[15 ד"א] בכל מקרה, לא צריך טובות, ויתרנו עליהם ופנינו למסעדת בשר אחרת, בהרצליה, שמוכנה הייתה לקבל אותנו [אודאון]..בלה בלה תכננו את הנסיעה, התחלקנו למכוניות [3, באחת אני נוהגת] ויצאנו לדרך..איכשהו הצטמצמנו ל10 אנשים [בעקבות מבריזי הרגע האחרון
] אבל לא נורא.. נסענו נסענו, והבנות המסכנות שנסעו איתי, יצאו חצי שעה לפני כל השאר, והגיעו ביחד עם כולן, לא נסענו ממקום יותר מרוחק, פשוט טעיתי בדרך..[צפוי לא?
] טוב נו, נקצר קצת כי אני כבר רואה כמה נרדמים על המקלדת.. בסוף הגענו בשלום, באיחור קליל [10 דקות מהשעה שהזמנו מראש..] התיישבנו לנו חמולה בשולחן, מסעדה יפה מאוד, אוכל טוב, לא יקרה מדי, ואחד מהמלצרים הוא לא אחר מאבי לוי מהאקדמיה לצחוק!
נו, ידעתם את זה כבר, נכון? אווף הייתה לי הרגשה
טוב אז אם בא לכם לפגוש אותו, ולא ידעתם שהוא עובד שם, אל תתקיפו או משו, אחרי הכל זה מקום עבודתו, אז כן, הרצליה פיתוח, הסדנאות 4.. וסתם אם הסתקרנתם לדעת או משו, כן גם בחזור טעיתי בדרך
זה כבר לא היה מצחיק, וגם לא אשמתי, שילוט מטומטם- רשום שאני על איילון דרום, ואני לא!
אז עד כאן היה סיפורי המוזר, מקווה ששיעשע אתכם או משו, תרגישו חופשי לצחוק על חוש הכיוון שלי
, וקפצו לבקר את אבי לוי..!

dk6

New member
אחח האקדמיה

ממש קידמה את כל המשתתפים. יש לנו את טלי אלגד שהאקדמיה קידמה אותה לבמה פתוחה יום שלישי בקאמל אבל לא סתם אלא בחצי השני... ובנוסף לא מצחיק בשיט. ויש לנו את אבי לוי שהצליח להיות מלצר.. פייי איזה איכות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

מגניבבבבב
פעם הבאה שאני אהיה במשרד של אבא אני אכריח אותו לקחת אותי לאכול שם...
זה יהיה משעשע

sisty

New member
איילתתתתתתתתתת../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

יווווווווווווווו
!
!| נזכרת בנו האהא
?| מאוווד שמחה שחזרת
ותתחילי להגיב

NimaZ

New member
פחע../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

איילת
תחזרי לתמיד
איזה דפקט אבי לוי
עאלק ה"רגוע
"
מתגעגעים
ו
על הרשיון

gilmorefreak

New member
אמממ...

אז ככה..הפורום כבר לא כמו פעם אה? אני רואה במאתמול בלילה לא רשמתם הרבה הודעות
! אהה..כן..אייקונים, אתם חולים, צריכים לאסור עליכם שימוש מרובה כל כך באייקונים, ואין לי זמן לחזור, אין לי זמן לנשום נו
אבל אם רושמים פה קצת אני אשתדל לעבור לבקר יותר מפעם בכמה חודשים...
*בורחת*

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif

אהבתי את הסיפור! ואת הסוף המוזר שלו....למה אבי לוי לא הולך להופיע גם בבמה פתוחה או משהו..? זה שטלי אלגד מופיעה שם זה דווקא טוב כי היא לא כמו נוסבאום ואורבך,לדעתי היא לא משהו וצריכה להשתפשף! איילת- מתגעגעים

dk6

New member
זה אנדרסטייטמנט

לא משהו.. אבל זה מוכיח שהאקדמיה לא ממש מקדמת כי לבמה פתוחה כל אחד יכול ללכת

ח ב ו ד ה

New member
איילת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

לאן נעלמת???
תחזרי
חהחהח כל כך מעפאן
האקדמיה נורא "קידמה" אותו... במקום ךעבוד בבורגר קינג הוא עובד במסעדת בשר
וטלי בבמה פתוחה... שמעתי על זה כבר... אבל עדיין...
היא סטאנדאפיסטית (ככה כותבים לא?
) מפורסמת וההופעה היחידה שיש לה בקאמל זה בבמה פתוחה???
לא שבמה פתוחה זה גרוע... ההפך... יש שמה אנשים יותר מצחיקים מסטאנדאפיסיטים (
) אחרים.. אבל טלי... היא כזאת... טלי כזאת

ט2לולה

New member
../images/Emo24.gifאיילת../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

ברוכה השווה
מקווה שתכתבי פה הרבה
ואהבתי את הסיפור

EagleGirl

New member
טלי אלגד..

למי שלא יודע, מי שרוצה להופיע בבמה הפתוחה צריך לתפוס מקום ולהגיע בסביבות 8:30.. היא הגיעה בול ב00:00 ונכנסה לרשימה... עזבו את ה, אין לי בעיה, אבל היא פתחה תחצי השני!!!! כל הדומיות היו שוות את זה..

למעלה