אממ..מישהו? HELP!!!

daniel11289

New member
אממ..מישהו? HELP!!!

יש לי שאלה או יותר נכון בקשה .. אני מחפשת כבר הרבה זמן איזה שיר ששמעתי את חיים ואנה רוקדים בו ושמעתי אותו גם באיזה מקום, זה שיר קיצבי כזה אבל בטח שזה לא עוזר בכלל...אז יש מצב שמישהו יכול להגיד לי את כל השירים שהם רקדו בהם???? זה ממש חשוב לי,אני מחפשת את זה ה-ר-ב-ה זמן..מאז ששמעתי כמובן.. [= אז פליז פליז פליז, תעזרו לי!

barbie125

New member
באיזה תוכנית? האחרונה?

מכיוון שיש לך כל כך מעט פרטים, אני מציעה לך לדפדף בין בוידאוים, ולשמוע מה השיר שאת רוצה. כשתזהי את השיר בוידאו, תזכרי מה שם הריקוד. הוא מופיע מעל תבת הוידאו וגם מתחת לתוכנית, בדרך כלל. תוכלי למצוא את הוידאוים באתר הרישמי, בעמוד הראשי. http://rokdim.bezeqint.net/PlayList.asp - פה, תוכלי למצוא את שמות השירים שכולם רקדו להם במהלך העונה. השתדלתי לאסוף לך פה את השירים של חיים ואנה, אבל אם טעיתי ובכל זאת לא מצאת, אז חפשי שם. הנה: תוכנית ראשונה: sway –Hugo/Timberlake/Williams חיים רביבו ואנה ארונוב – צ`ה צ`ה תוכנית שנייה: אני לא יודעת, זה לא כתוב...
תוכנית שלישית: חיים ואנה- מרי לו תוכנית רביעית: חיים ואנה – big spender - shirly bassey – פוקסטרוט תוכנית חמישית: חיים ואנה – conga – Gloria estefan תוכנית שישית: חיים ואנה – טנגו – tanguera- sexsto mayer תוכנית שביעית: חיים ואנה- Gladiator תוכנית שמינית - ספיישל סרטים: מתוך המחזמר "שיקאגו" רבע הגמר: חסר...... חצי הגמר: חיים ואנה: manha de carnavl (אורפאו נגרו) Objection – shakira זהו... מקווה שעזרתי... אני באמת באמת ממליצה לך לעבור על הוידאוים. אני יכולה לעזור בעוד משהו? תמיד פה. אגב, להבא בבקשה ממך, שרשרי לשרשור שאלות. תודה ויום נעים

למעלה