אממ לגבי הפורום

yotem 17

New member
אממ לגבי הפורום../images/Emo83.gif

נכנסתי לכאן כבר כמה פעמים, ומשהו קטן טיפה מציק- למה אין כאן אנשים?
הפורום פתוח כבר מספיק זמן, ויש לו רק שישה עמודים...אין פה שום נוכחות, שום שרשורים מיוחדים, וחבל, כי זה פורום חדש וזה הזמן שלו לגדול וכל זה. בכל אופן, ניסיתם לפרסם את הפורום בתפוז? יש הרבה אנשים שאוהבים את הבנות נחמה אבל אולי לא יודעים שיש להן פורום בכלל, והיו שמחים להיכנס ולהציץ כאן קצת. מה דעתכם? שווה לפרסם, או לא?

A t z a

New member
שווה מאוד לפרסם לדעתי../images/Emo80.gif

אבל צריך לקחת בחשבון שחלק ממנהלי הפורומים מתעצבנים שמפרסמים,וצריך לבקש אישור... אגב, אני חושבת שיש המון פינות קבועות שאפשר להכניס פה! (יש לי הרבה רעיונות)

yotem 17

New member
אפשר ומומלץ לבקש אישורים.../images/Emo83.gif

וכמובן שאם יש שרשור אוף- תמיד כדאי לנצל אותו ולא לפתוח הודעה חדשה, אחרת זה סתם מציק. ואת מוזמנת להתחיל עם הרעיונות

A t z a

New member
כמה דוגמאות../images/Emo80.gif

אפשר לעשות "זה או זה" (שני שירים של הבנות מתמודדים אחד נגד השני) "שיר השבוע",פינה שבה יש כמה שאלות על כל שיר בכל פעם (למשל-מה דעתך על המילים,הלחן,מה היית משנה וכו') אפשר בלי קשר לבנות להכניס "הכר את הפורום" שבכל פעם חוקרים מישהו אחר, להכניס "שירשור חיובי"... וכו'

...

שמישהו ינסח הודעה וכולם יפיצו אותה... הקהל של הבנות נחמה דוקא באמת גדול יחסית והוא רק מתעצם בלי להגזים ובטוח שאם היינו מפרסמים אז הפורום היה מתמלא... בקיצור.... אם תנסחו הודעה אני אשמח לפרסם... A t z a (סורי לא תפסתי ת'שם..) - לכי על זה...

שלום:)

הצדק עמך! יבואו האנשים ומהר! אמנם היה פאק קטן, עם העניין שהאינטרנט לא עבד לי 10 ימים.. והייתי בחו":ל. אבל לפני זה פרסמתי בכל מקום אפשרי.. יש רעיונות?

למעלה