אממ כמה שאלות...

Coldplayist

New member
אממ כמה שאלות...

1. מי ראה את ההופעה ב-GLASTONBUY? הופעה פשוט מדהימה... יש הרבה דברים יפים... 2. למי יש סטיה קשה בכל הקשור לבלונד של כריס ושאר חברי הלהקה? אוחח כמה שאני אוהב את הבלונד הזה. גם אני רוצה!! (אני רק חום שיער עם נגיעות קטנות של בלונד, גנטיקה).

Coldplayist

New member
ומי שכן ראה...

בהשפעת הביצוע שלהם ל-Can't Get You Out Of My Head, למדתי אותו גם בעצמי... הייתי חייב...

בקשר ל2-

לא אתנגד שלבעלי לעתיד יהיה צבע שיער כזה

WhiteShadows

New member
בלונדיי../images/Emo99.gif

כולם עם עיניים בהירות ושיער בלונדי..חוץ מגיא שהוא הכבשה השחורה XD [הוא באמת כבשה, תראו את השיער שלוO::] אלילים כולם

steelwater

New member
הם כאלו חמודים!../images/Emo99.gif

אויל לגיא יש שיער שחור, אבל הוא כל-כך חמוד!!!! אז בושה לכם. האמת שרק כריס וגיא נראים טוב וחמודים, האחרים לא משהו אבל הם חמודים גם חחח.

steelwater

New member
ושתבנו

החמודים של גיא וכירס אז זה חמוד היית יוצאת איתך ושל וויל וזה אז זה חמוד, אתה בחור חמוד! אבל לא הייתי יוצאת איתך חחח.

WhiteShadows

New member
כריס וגיא מדהימים../images/Emo99.gif אבל..

אם תלמדי להכיר קצת יותר את ג'וני ווויל תראי שהם לא פחות מדהימים! אני פשוט אוהבת את כולם אחדאחד!!11

sf59

New member
לידיעתכם, גיא נחשב הכי חתיך...

יש לו המון מעריצות(ומעריצים...),וכריס כל הזמן אומר, שיש להם בלהקה לפחות אחד שנראה טוב. ושאחד הצלמים בהופעה ביקש שהמצלמה תהייה יותר על גיא.
אני אישית לא מתלהבת מבלונד,כריס הוא יחיד ומיוחד
כריס מיוחד גם בגלל הקול והאישיות. לדעתי גיא בארימן יותר חתיך מבראד פיט.

WhiteShadows

New member
גם אני לא מתלהבת מבלונד

רק בלונד בריטי
[אני רצינית! למשל..אמריקאים בלונדינים אני שונאת] וגיא באמת מדהים
ובראד פיט לא כזה חתיך..ברור שגיא יותר יפה ממנו

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאממ לא יודעת אם ראיתי תהופעה

אבל בנוגע לצבע השיער..אישית אני לא נמשכת לבלונדינים כלל..אבל תמיד יש יוצא מן הכלל
וכריס הוא אחד מהם!

אני ראיתי 2 קליפים מההופעה

ראיתי את השיר של קילי מינוג שהוא שר ואת פיקס יו כאילו הורדתי אותם אותם ושמעית את כל ההופעה אבל בלי ליראות ובקשר לבלונד עם נולדת אם בלונד אז הרווחת {אם את אוהב כמבן} אם א אז הפסדת אבל זה הכי מכוער ליצבוע שיער !!

אני ראיתי 2 קליפים מההופעה

ראיתי את השיר של קילי מינוג שהוא שר ואת פיקס יו כאילו הורדתי אותם אותם ושמעית את כל ההופעה אבל בלי ליראות ובקשר לבלונד עם נולדת אם בלונד אז הרווחת {אם את אוהב כמבן} אם א אז הפסדת אבל זה הכי מכוער ליצבוע שיער !! ושאלה אם אתם יודעים איפה אפשר ליראות את ההופעה אז אני ישמח אפילו מאוד ליראות אותה.!!!

steelwater

New member
תודה

אתה ממש סבבה את! ממש משקיעה בפורום, תודה רבה על הכל!!!

Galadriel 3000

New member
פיקס יו מקסים ../images/Emo7.gif

ואהבתי בספיד אוב סאונד שהוא עושה Crazy frog, where are you now?

למעלה