אממ יש לי שאלה

אממ יש לי שאלה

אחלה פורופ דרך אגב אז ככה תמיד שאני מאפרת את העיניים ויוצאת לאנשהו אחרי שעה האיפור כבר לא נראה אותו דבר כמו שהתכוונתי למשל שהצללית קצת ירדה וכאלה אז מה למה זה ככה ינעל העולם מה אני צריכה שים איפור עם טמבור???

חחחחח את לא צריכה לשים איפור

עפ תמבור.. אבל הצללית בדרך כלל לא יורדות כל כך מהר... בקשר למסקרה ולשחור בעין וכו´... אני מסכימה איתך אבל הצללית בדרך תמיד נשארות אותו דבר.. הצלליות של קאסטרו טובות הם נשארות דיי הרבה זמן אותו דבר, וגם הצלליות של בועז שטיין מעולות, ושל עוד הרבה חברות... אולי את משפשפת את העין יותר מידיי בלי לשים לב ובגלל זה יורדת לך הצצלית? או שאת פשוט משתמש בחברה של צלליות.. אמממ... איך נאמר את זה בעדינות.. חרא של חברה!

דווקא.......

הצלליות שלי רובן של קסטרו או קרוליין אבל עוד שאלה בגלריה של התמונות באיפור כלות תמונה מספר 15 איך עושים את החלק הכהה הזה העין כלומר את הצורה הזו זה עם מכחול כזה??

אוקי אז תשתמשי בצלליות עמידות במים

וזה יחזיק לך מעמד. בקשר לתמונה 15, עושים את זה עם מברשת שמיועדת במיוחד בשביל דברים כאלה, ובקצה למפעמים משתמשים אפילו בעפרון עיניים או שפתיים בשביל הקצה. מניסיון אני יכולה להגיד לך שממש קשה לעשות דבר כזה צריך הרבה ניסיון והרבה אימונים בשביל זה.

למעלה