אממ יש לי כמה שאלות..

מימושוש

New member
אממ יש לי כמה שאלות..

אם לא איכפת לכם לענות לי אני בטוחה שמישו פה יודע את זה..אני התחלתי לראות מופע שנות ה70 רק לפני איזה כמה שבועות ואני לא מבינה מה הולך שם מבחינת העונות... איזו עונה משודרת עכשיו בערוץ 3??כמה עונות יש בכלל???ואיזה עונה משודרת בסטאר וורלד? תודה..:)

תשובה

העונה שמשודרת עכשיו בערוץ 3 היא העונה ה-6... בנתיים צולמו 7 עונות וכנראה ממשיכים לעוד עונה... בסטאר וורלד גם משודרת העונה ה-6... אבל עוד מעט (לפי מה שהבנתי מהאנשים בפורום) הם יעברו לעונה ה-7... מקווה שעזרתי

maryan19

New member
נצל"ש- עונה 7

ראיתי כמה פרקים מעונה 7 והופתעתי לגלות כמה דברים - ספוילר
האבא של הייד שחור וגם יש להייד אחות שחורה שקלסו ממהר לשכב איתה - וכולם יורדים על הייד בגלל זה וביעקר אריק שמתנקם בהייד על ימי (לורי וקלסו) - וזה כל כך מצחיק - מומלץ מאד

IRISH GREMLIN

New member
../images/Emo93.gif הסקרנות הרגה אותי...

חחחחח נו טוב... זה נשמע הזויי לחלוטין!!!!

noa131

New member
../images/Emo58.gifאבל...

לא מגלים מי אבא של הייד בעונה 5 או 6? שקלסו אריק פז והייד הולכים לבר ואבא שלו הברמן ואז הייד רוצה לעבור לגור איתו ובאד אומר לו שיש לו קשיים כלכליים ואז הייד מביא לו כסף ורד רואת את זה אומר oh crap ואז נגמר הפרק.. לא יודעת מה היה בפרק הבא אולי אני טועה... עזרה? מישהו?

..........

אני לא בטוחה מה קורה בדיוק.... אבל אני יודעת שיש בכללי דיי הרבה פרקים שהייד פוגש וכמעט פוגש את אבא שלו.... כמו למשל בפרק בעונה השישית שהוא הולך סופסוף עם ג'קי קיטי ורד למשרד של אבא(האמיתי) שלו, ומתברר שהוא עשיר מאוד אבל אז הוא בורח להם..................

מימושוש

New member
תודה תודה..!!!!!!ועוד משו...

חחח אני חייבת לראות ת'עונה השביעית אבל אמרו שלא ישימו אותה בערוץ 3 זה נכון?:(

מימושוש

New member
עוד שאלה דחופה...!

חחח סורי שאני מפוצצת אותכם בשאלות פשוט אין לי כוח לחפש את זה באינטרנט..חחח אבל מתי באיזה יום ובאיזה שעה זה יהיה בערוץ 3?:))

למעלה