אממ יערה...

Only me16

New member
אממ יערה...../images/Emo8.gif

קראתי את הכרטיס שלך...כתבת בו:"תתענינו אנשים" אז אני מתעניין..חחח מה את אוהבת לכתוב חוץ מ"ספרים"? אני לא חושב שאת ילדה משעממת...להפך.. לעשות שיעורים של התיכון ללא הצלחה גם אני עושה ככה שזה לא נקרא שעמום...ואני בטוח שאם תרצי את תוכלי לעשות אותם בצורה הטובה ביותר... (עם קצת רצון...) ולגבי אחיך הקטן...הלוואי והיה לי אח קטן!!! יש לי 2 אחים גדולים...וזה ממש נחמד אבל לא כמו עם אחים קטנים.. שורה תחתונה...תהני ממה שאת יכולה כמה שיותר..

Ophel McNeil

New member
"אני רוצה אח קטן" .... ../images/Emo28.gif

יכול להגיד רק אדם שאין לו אחים קטנים. X: דבר שני - תודה על ההתעניינות, אם ידעתי שמישהו באמת שם על הבקשות שאני מבקשת בכרטיס האישי ממזמן כולו היה מלא ב"תביאו לי רמוס".
ומה אני עוד אוהבת לעשות? בעיה. אני בן אדם עצלן מטבעי, לכן אני לא אוהבת לעשות דברים, אלא שהם יעשו את עצמם. אני בינתיים אשב בצד ואספור בלטות (בלטה 1, בלטה 2, בלטה 3.... רגע, מה בא אחרי 3?..) והנה - ככה מכינים ללא הצלחה שיעורים בתיכון. ברגעים אלה אני לא מתכוננת למבחן במתמטיקה, וגם לא מתכוננת למבחן בהיסטוריה, והכל באותו הזמן. רווח כפול. ^_^ תודה על ההתעניינות.

Only me16

New member
../images/Emo8.gifאמממ

יש משפט שמאוד מתאים לעצלנות שלך... "ההצלחה היא כמו סולם...אי אפשר לטפס כשהידים בכיסים" אז אם את תחכי שהדברים יקרו מעצמם..לא תגיעי רחוק... אז תתחילי לעשות!...זה יהיה שווה!!! תאמיני לי..

buffgirl

New member
מי את/ה? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני חושבת שרק לי אין מושג מי זה...
וזה מעצבן.

Only me16

New member
אממ קוראים לי אייל...

המליצו לי על הפורום..יותר נכון המליצה..(ניצני!) וראיתי שזה פורום לא רק על מכושפות..אלה על עוד נושאים... ונחמד פה...אז למה לא להשאר?.חחח ומי את?...

buffgirl

New member
דניאל ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איזה אייל? יש מצב שפגשתי אותך..? או שזה היה מישהו אחר..? אני צריכה לשאול את ניץ.

Only me16

New member
אני חושב שראיתי אותך...

שאת היית בהוד השרון...את באת עם ניצני והיינו בפארק 4 עונות...אני זוכר שאת והיא שכבתם על הרצפה והתחלתם לשיר או משהו.. היו שם עוד אנשים...אמממ אני גם זוכר שהיה לך שרשרת שם מכושפות...זאת את?..או שאני טועה\מתבלבל? יכול מאוד ליהיות שאני מתבלבל עם מישהי אחרת...

buffgirl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

היי! תא משתמשת ב-|מיוחדת| שוב! הוֹרֵיי!

buffgirl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני לא זוכרת שהיה לך אז כל-כך נעים להכיר אותי, אבל, נו וול...

Only me16

New member
../images/Emo4.gif

אולי בפעם הבאה ...אם תיהיה כזאת... את תבואי להוד השרון מתישהו?..לניצי אולי... Ammm nevermind...

Only me16

New member
אנחנו בקושי דיברנו..../images/Emo60.gif ../images/Emo60.gif

היית עסוקה מידי בשירה..חח ואורי שפט אותך או ווטאבר...

למעלה