אממ... טעות שלי

Justin Angel

New member
אממ... טעות שלי

אני עכשיו קולט שדיברתי לתושבי הפורום בלשון זכר. אבל לפי החוקים של האקדמיה ללשון אמורים לדבר בלשון של מי שיש יותר בקהל. אז הנה שאלתי , אתם בבקשה מוכנים לציין את המין שלכם כדי שאנשים אובסיסיבים כמוני ידעו באיזה לשון לפנות לתושבי הפורום?

wicca_sphere

New member
טעות

אני לומד בבית ספר שלי את המקצוע לשון עם אחת המורות שהכי קרובות לאקדמיה ללשון בכל הארץ (אילת ברגר), וברגע שיש זכר בחבורה משתמשים בלשון זכר. זה רק שמועה החוק החדש. יש עוד הרבה שמועות כאלה קיבלנו אותם על דף.

אני חייבת להסכים...

למרות שזה קשור בערך כמו "למה על שמוליקיפוד יש ספר ילדים אם יש לו עבר פלילי והוא דו מיני על הרואין?" אבל כשקראתי את ההודעה נגררתי באכזריות לפלשבאק בכיתה ב´ כשהמורה אמירה הסבירה לנו את כללי הלשון "אפילו אם יש בן אחד בקהל של מיליון בנות יפנו אל הקהל בזכר" *אבל אולי היא הייתה שוביניסטית....לללללהההה* שיט זוהי,זה חזר!!!!! אור- בלי שפיות-הצפון

זוהי

New member
דונט בליים מי !!!!!!

לא גרמתי לכלום הכל את והשטויות שלך Sזוהי בכעסS

אמרתי לך משהו?

מי האשים אותך? זאת רק אזהרה. *אבל הבקבוקון הנחמד הזה אם הכדורים האלה שאת נתת לי ואמרת לי לבלוע בבת אחת,נו ,זה שכתוב עליו "גלולות שינה" זה הגורם? או שזה היה אמור לעשות משהו אחר?

זוהי

New member
שוב את עושה את זה......

כמה פעמים להסביר לך לא לקחת אותם עם חסה אחד אחד - אבל בקצב....עם כוס מים-לא קרים , זה לא טוב לבריאות את ממש מקשה עלי להזיק לך... מה יהיה?! זוהי אה.....ג´סטין - העץ שלך אני בת, או נקבה איך שאתה רוצה (למה תמיד כשאומרים אישה או נקבה זה רע, וכשאומרים ´גבר´ זה טוב- ואפילו מחמאה...!)

Hermione

New member
שמועה בהחלט

בתור אחת שמתכתבת עם האקדמיה ללשון בנושא הזה בדיוק, אני יכולה להגיד (בכעס רב) שהאקדמיה אף פעם לא הוציאה חוק כזה. שוביניזם!!! בההה

למעלה