אממ חדש

ואפשר גם לא../images/Emo13.gif

6
עונה ראשונה בהחלט טובה. prophecy girl במיוחד, לדעתי.

nick at noon

New member
עונות 3 ו5

הן העונות היחידות שלא זכור לי ששמעתי מישהו אומר שהן העונות הכי גרועות של באפי. אולי גם עונה 2. מעבר לזה זה די מתחלק יש שונאי עונה 4, יש שונאי עונה 6 ויש שונאי עונה 7 את עונה 1 פשוט לא מעריכים, ואולי יש שטוענים שהיא הכי פחות טובה בבאפי, אבל לא שונאים.

Y. Welis

New member
עונות 2+3 כרצף מעולות, 4 בזכות פרקים בודדים

עם ה-Initiative (שאגב התגלמה במשהו ב-Dharma initiative של 'אבודים' לדעתי) ו-5 כעלילה נמשכת בלבד. 6 ו-7 לא היו צריכות להיות.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שעונות 2, 3, ו- 5 הן עונות בלתי מעוררות מחלוקת. עונה 6 (ובמידה רבה גם 4) היא אולי השנויה ביותר במחלוקת, כי יש כאלו שהיא שנואה עליה ויש אנשים שהיא העונה האהובה עליהם ביותר (כנראה אני). עונה 7 נתפסת על ידי רוב האנשים כמעין נפילה לעומת העונות הקודמות, אבל חלק מהאנשים רואים בה כעונת סיום שלא בהכרח הייתה אמורה להיות השיא האיכותי של הסדרה. ועוד יותר מזה, עונה 1, שרוב האנשים פשוט רואים בה כבסיס ראשוני שהתחיל את הכל, ולא כמשהו שראוי באמת לעמוד להשוואה עם שאר הסדרה. אבל אולי זו רק ההשקפה שלי (אין לי נתונים סטטיסטיים).

nick at noon

New member
בדיוק

אבל בשבילי דווקא עונה 4 היא האהובה ביותר. כל כך הרבה מהפרקים שלה אהובים עלי. אפילו בפרקים הפחות טובים שלה אני אוהב לצפות שוב ושוב. עונה 6 לעומת זאת, אפילו שאני מאוד מעריך אותה אני לא אוהב לחזור לראות כל כך. פרקים רבים בה פשוט יותר מידי מדכדכים אותי. וכן עונה 1 הייתה מבחינתי מין ניסיון ראשוני לעשות את הסדרה. ג'וס כמפיק ובמאי היה מאוד חדש בתפקיד, רבים מהכותבים נראה לי הבינו את רוח הסדרה באמת (ולכן לא מפתיע שלא נשאר אף אחד מהם חוץ מג'וס ודייויד גרינוולט). זה די מצחיק לחשוב על העונה הראשונה של באפי לעומת העונה הראשונה של פיירפלי שפגעה במטרה בערך בכל פרק. ג'וס יודע כבר טוב מאוד מה הוא עושה (בין היתר הוא למד מאנג'ל שצוות גדול הוא טוב), יודע איזה כותבים להעסיק ואפילו ממומן טוב. לפעמים אני ממש עצוב מזה שהיא בוטלה, זו הייתה יכולה להיות כזאת סדרה ענקית.

thinman

New member
אני חייב לומר שאני לא מסכים עם הקונצנזוס

אני לא טוען שהעונה הראשונה טובה כמו השלישית או השנייה או כל עונה אחרת, אבל צריך פשוט לתפוס אותה בפאזה אחרת. זו העונה הסדרה צריכה להוכיח את עצמה כדי להישאר על המסך ואי אפשר להתפרע כמו בעונות הבאות. יחסית לעונה ראשונה של סדרה, היא לא רעה בכלל. אני חייב לומר שאני מוצא את עצמי המון פעמים חוזר לשם כדי לקבל את הקסם הראשוני של הסדרה ולהיזכר באנקדוטות הראשונות, לחזור לבייסיקס. לי זה דווקא עושה יופי, ואני די אוהב את העונה הזו.

רועי123456

New member
מסכים

אני לא ראיתי את העונות האחרות, אבל אני מסכים בזה שזאת עונה טובה, אני כרגע בפרק 1X04 אבל ממה שראיתי זאת אחלה עונה וממה שאתם אומרים זאת נחשבת לעונה יחסית פחות טובה אז אני לא יכול לחכות להגיע לשאר העונות אם זאת הפחות טובה

nick at noon

New member
שתף חוויות

נשמח לשמוע איך אתה מתרשם מהפרקים. אבל כדאי שתגביל את מידת השיטוט שלך בפורום לשרשורים שאתה פותח, כדי שלא תיחשף לספויילרים. יש הרבה ואנחנו כבר לא מסמנים אותם כי כל העונות שודרו. וכן למרות שהעונה הזאת היא פחות טובה (לדעתי), היא עדיין יותר טובה מרוב מה שיש בטלביזיה. אני שמח שאתה רואה את זה.

רועי123456

New member
כבר נחשפתי בטעות לצערי

קצת הסתובבתי בפורום ובטעות קראתי שאיזה אחת בשם טרה מתה, וגם אחד בשם פרד אם אני זוכר נכון(מקווה שלא), וגם שבאפי מתה בסוף עונה 5 אבל חזרה לחיים, מאז אני נזהר
. ובקשר לפרק 104, מה זה הדבר שהיה בסוף? הביצים של החרק הזה?

nick at noon

New member
טוב, תיזהר

ונסה לשכוח את מה שקראת לפני שהדמויות האלו יופיעו. וכן בסוף 104 אלו היו ביצים, אבל זה לא חשוב כי הנושא לא חוזר.

Y. Welis

New member
../images/Emo41.gif הסרט התיעודי מה-DVD של עונה 6 עבר בכבלים

ב'אקסטרה הוט' היום (וגם ברביעי) ופוספס על ידי - לא ידוע אם יהיה שידור חוזר. כרגיל אין שום הודעה וכלום (מה לסרט תיעודי כזה לערוץ הזה ולא ל'ביפ' ששם הסידרה שודרה במקור - מי יודע). מכל מקום זה הסרט שהיה - http://www.imdb.com/title/tt0366135/ הסרט קיים גם אצל הדודות, אבל אצל מעט מדי אנשים.

kitkat8

New member
לא נראה מוזר

שבתוכנית אין איזכור לפיית' אבל לאניה יש??

nick at noon

New member
לא כל כך מוזר

כלומר זה כן מוזר שלא ציינו שם את פיית' (את בטוחה? אני לא זוכר, עברו שנים מאז ראיתי את הדבר הזה) אבל זה לא מוזר שכן ציינו אניה. אניה הופיעה ביותר פרקים בעונה 4 מאשר פיית' בעונה 3 (לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי) והייתה בעצמה ב3 פרקים (או 4) של עונה 3. חוץ מזה היא גם הייתה חברת צוות קבועה בשלושת העונות האחרונות. אני לא מנסה לזלזל בחשיבותה של פיית' בסדרה אבל אם הייתי צריך לסכם את באפי בכמה שורות אז אולי הייתי שוכח לציין את פיית' אבל לא את אניה. גם טארה נראה לי יותר חשובה לסיפור של באפי למרות שהיא הופיע בפחות פרקים. (אני משער שאת טארה כן הזכירו שם).

Y. Welis

New member
תודה על הלינקים!

מאוד מעניין לראות את הראיונות. בעיקר הליהוק מדהים - כ"כ מקרי אבל מוצלח, ובלי ספק עם כימיה מרשימה. וכמו שאמרתי בפורום אחר - נדהמתי לגלות בזמנו שמארסטרס לא בריטי...

איזה מייאש??? אני מקנאה בך

זאת הסדרה הכי מדהימה בעולם. אף סדרה לא עשתה לי אושר גדול כמו באפי... בדיוק השבוע בעלי ואני התחלנו לראות אותה מהתחלה שוב (אני ראיתי לפחות 4 פעמים כל פרק) ואני נהנית מכל רגע.

למעלה