אממ חדש

רועי123456

New member
אממ חדש

שמעתי הרבה על הסדרה והחלטתי לבדוק אותה. השגתי את כל העונות ועכשיו סיימתי לראות את פרק 1 של עונה 1. נראת אחלה של סדרה. אני יודע שזה די מייאש כי יש 7 עונות
אבל אני מקווה לא להשבר באמצע
.

Loves Bitch

New member
זה רק אני,

או שכל הפורום הזה מייחל להיות הבחור המזליסט הזה שרואה הכל בפעם הראשונה? אתה לא תישבר, אל דאגה צפויה לך התמכרות מעולה וצפייה מהנה

nick at noon

New member
גם אני

כל יום אני מקווה ליפול על הראש ולסבול מאמניזיה כדי שאני אוכל לראות הכל מחדש.

Bajoran Priest

New member
רק קח בבקשה בחשבון

שהעונה הראשונה הרבה פחות טובה מהשאר (ויש על זה קונצנזוס רחב), אז באמת תנסה לא להישבר. עונה 2 הולכת ומשתפרת ומשם זה ממשיך בריצה...

רועי123456

New member
אוקי :)

למרות שבנתיים אני דווקא אוהב את העונה הראשונה. למרות שאמרו לי שזאת סדרת מופת כזאתי וזה יותר נראה כמו סדרת נעורים אבל זה אחלה, מזכיר את ורוניקה מארס

Y. Welis

New member
והעונה האחרונה שלה, עם העלילה הנמשכת

סוף סוף נראית כמו משהו מעניין.

Y. Welis

New member
בתור אחד שראה קטעים מהעונות הקודמות

ולא חיבב אפילו פרק אחד (הניכור בין הצעירים הטריד יותר מכל דבר אחר), אז כן, זה כבר יותר מעניין.

nick at noon

New member
קצת מפתיע פשוט

[קודם אני מוודא, אנחנו מדברים על ורוניקה מארס נכון, לא על באפי.] אבל כל אחד בטעמו. אני לא זוכר ששמעתי על מישהו שחיבב את עונה 3 יותר משתי הקודמות לעומת זאת שמעתי לא מעט שממש לא אהבו אותה. לכן גם לא הפתיע (אבל כן העציב) שאחרי העונה הזאת היא בוטלה. אבל עדיין אני לא מבין את מה שאמרת על "העלילה הנמשכת" כי בשתי העונות הראשונות הייתה הרבה יורת עלילה נמשכת מאשר בעונה האחרונה. וזה לא סתם דעה, זה משהו שהיה ידוע ונעשה בכוונה.

Y. Welis

New member
לא ראיתי מספיק מהקודמות כדי לומר

מה היה שם, רק שלא אהבתי את מה שהיה. אילו ג'וס היה תורם רעיון או שניים או כותב פרק... זה כבר היה עניין אחר. אבל לא נראה לי שלמדו אותו די הצורך. כמה מהעקרונות הבסיסיים שלו חסרו שם - אולי הדבר היחיד המשותף הוא הבניה האייקונית של הגיבורה, שכמו נלקחה מספרי קומיקס (אולי נראה המשכים גם של הסידרה הזו בקומיקס).

nick at noon

New member
דווקא ג'וס

מעריץ את התוכנית הזאת בצורה בלתי רגילה. הוא אמר שזה הדבר שהוא הכי אוהב על המסך שלא הוא יצר. וזה הוא אמר אחרי שהוא צפה בעונה 1. לכן גם הוא נתן הופעת אורח בעונה 2, אומנם לא ככותב אלא כ"שחקן", אבל עדיין מראה את האהבה שלו.

רזד89

New member
הוא אמר אותו דבר על battlestar galactica

לא יודע כמה אפשר לסמוך על מה שהוא אומר

nick at noon

New member
הכל תלוי בטעם כמובן

אני לא בטוח אם אני אוהב כל דבר שג'וס אוהב אבל בנתיים אני בהחלט מסכים עם טעמו, גם באטלסטאר גלקטיקה היא תוכנית מעולה. ונכון הוא אמר גם שהוא מאוד אוהב את באטלסטאר, אבל לא באותה התלהבות והוא לא מרבה לשבח תוכניות טלביזיה מעבר לאלו.

רזד89

New member
בקריאה נוספת

זה נראה כאילו רמזתי שbattlestar תוכנית לא טובה. לא לזה התכוונתי אני פשוט אומר שאם נלך עפ"י מה שהוא אומר, אני מוצא המון חוסר עקביות ולכן נוטה לא לסמוך על הדברים שהוא מתלהב מהם.
את Battlestar בכתבה אחת הוא שיבח באותה מידה. אמר שזה התוכנית שהוא הכי אוהב שלא הוא יצר, והוא חושב שהיא מבריקה ועמוקה וכו וכו. אז הפתיע אותי לראות את זה עכשיו... כי זה נשמע כמו אותה הצהרה, אחד לאחד

nick at noon

New member
לא נשמע לי כחוסר עיקביות

הוא אמר שורוניקה היא התוכנית האהובה עליו ביותר ואחר כך הוא ראה את באטלסטאר ואמר שהיא התוכנית האהובה עליו ביותר. גם אני לפעמים משתפך על כמה סדרות בפורומים שונים ואני לא רואה את זה כסתירה. זה גם לא שהוא מתלהב מהמון תוכניות. למעשה ידוע לי רק על שלושה תוכניות (מהעשור האחרון) שהוא ממש אהב, שתי אלו והמשרד. על שלושתם הוא אוהב לשפוך המון שבחים (האמת היא שלא שמעתי שהוא שיבח את עונה 3 של ורוניקה). יש הרבה תוכניות אחרות שאני אוהב שהוא לא מגיב עליהן (לא יודע אם מפני שזה בגלל שהוא לא ראה אף פעם, או בגלל שהוא פשוט לא אוהב או מתלהב מהם). הסדרה היחידה שהתחלתי לראות בין היתר כי שמעתי שהוא ממליץ עליה היא באטלסטאר, את שתי האחרות גיליתי בכוחות עצמי.

kitkat8

New member
דווקא עונה ראשונה

מעולה לדעתי .... אני אוהבת את זה שכל פרק הוא עלילה בפני עצמו...אם כבר עונות גרועות אפשר למחוק את עונה שש המיותרת. תהנה מהצפייה תזהר מההתמכרות ו - welcome to the hell mouth

למעלה