אממ...חדש כאן?

AnGi14

New member
הי,ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אני ליאור בת 13 מראשון-לציון שתהיה לך התשלבות נעימה וממכרת
**שני חדשים ביום,איזה כיף!!!

PerfectSP

New member
ברוך הבא!!!אני אוהבת אנשים חדשים!!D:

יסמין,צור הדסה [ליד ירושלים] הסבר קצר:תעבור ליד ערבים,תראה שלט שאומר "עיר התורה בהרי יהודה" P: [אני מתה על השלט הזה!!!XD]ותעבור מחוצה קו הירוק ושום פנימה,אנחנו בקצה שלוD: ואל דאגה,אם מישהו יזרוק עליך אבן או רימוןD: אבל יש גם דרך אחרת להגיע,אל דאגה...P: אה,ובת 13 וחצי...:)

fall out girll

New member
הייייייייייי P:

היצ'וק ...... אני חוה בת 14 מהמרכזז... השתלבות נעימה...!

black rock star

New member
ברוך הבא ,, ../images/Emo103.gif

בת דודה שלי גרה בקריית אתא. =] אימו זה טוב P: ברוך הבא

dj shalev

New member
ממ..איך קוראים לה?

אגב סטואי[חח,אני הקשור,מהחתימה שלך.],ישלי תדיוידי המקורי של הסרט של איש משפחה[שהוא מתקדם בזמן ומשתכר וזה?]..

black rock star

New member
יאאא לא נכווווווןןן =]../images/Emo103.gif

יש לךךך ת'די וי דיייי שהוא פווגש את סטוו הבווגר?
שקסים שכמותם בעלי ראש הביצה
אמממ קוראים לה ספיר, אבל אולי לא תכירי, כי היא עולה לכיתה ח' עכשיו xD שיער שחור, עיניים חומות, שחומה כזאתי ומאוד רזה אנורקסית קטנה שלי ^^

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif שלווווווווווווווווווווו

יאאאאאאא את מזכיר לי בנאדם חשוב!! מאוד חשוב!!! יש מצב זה אתה בהכחשה..? בכל אופן!!! ברוך הבא!!!!!!!!!!!11
אני שחר 15 וחצי ממודיעין!!! איזה חור הא???

falloutgirl XD

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני טל, כמעט בת 13 מקריית שמונה [כשתראה קטיושה עפה לך מעל הראש, סימן שהגעת
] התמכרות נעימה
+

אימוווו ../images/Emo108.gif

לא טוב שאמרת את זה ..!
יש לי חולשה חזקה לאימואיים, תמונה בבקשה
אווי אני כזאת חסרת נימוס אני שני בת 14 מהמרכז..

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif שלו תראה מה עשית!!!!

שאני מזילה ריר עכשיו!! חעעעעע לא היית צריך להגיד שאתה אימו!!!

מה עבר לי בראש שכתבתי ..../images/Emo108.gif

חולשה חזקה?? מאוד חכם מיצידי כרגע היה ספיישל פו''ב בMTV . ארררר איזה מסיבה מפגרת הייתה .
אמרתי ל"די.ג'יי" שישים רוק ומהוא שם לי.!?! "היא אמרה לי תראה החיים דיי קלים " [משפט מהשיר] כוסאמא שלו מהוא חושב שאני [לא שיש לי משהו רע נגד מוניקה סקס] אין לו את מי כימיקל רומאנס לא את 30שניות לא את ד אקדמי איזה ומה הכי גרועה?! אין לו מושג בגרוש מיאלה הפול אאוט בוי !!!!!!!!!![כמעט בעטתי לו בפרצוף ומשכתי לו את הראסטות לרצפה] חרא שלי מסיבה הערסים עשו את עצמם שיקורים מאשכוליות [WTF] ואני התנהגתי כמו משוגעת והתחבקתי עם כולם [חוץ מהערסים!!] גיליתי שכמה פרחות מרמלה מרכלות עליי מזיז לי ממש אררר חרא של ערב לא נורא אבל בסוף התחבקתי עם דורימון והמחסוף XD[ילד ממש חמודי דובי] ווווואוווווייייי איזה חפירה

ברוך הבא (;

אני ריחן , בת 14 מהמרכז [; השתלבות מהירה
! - אגב ,אני מוסיפה אותך למסנגר XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ברוך הבא.

שחר, בת 15 ורבע. אמ. אימו זה סוג מוזיקה ~,~ או פשוט אופנה דפוקה ומכוערת שכולם נדבקו אליה ככה שזה כבר לא כזה מקורי ומגניב להיות וואנבי אימו XD ~מחקה לסקילות של כולם כאן~ פול אאוט בוי זה לא אימו אם חשבת אומשהו. ואומרים שלושה-ארבעה חודשים. בחייאת.. לומדים את זה בכיתה ג'! ועוד עשו לנו חזרה השנה בט' XD כי זה לבגרות בי'. לא משנה.

dj shalev

New member
אימו זה אימושיונל.

אני שומע גם מטאליקה וסליפנוט,לא רק פול אאוט. אה,ואין באמת אנשים עם השיער המוזר ההוא,בלונדיני בגווני כחול.. יש רק מוזרים. אני נורמלי כזה..

למעלה