אממ..חדשה?

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifדיפ פרפל וזפלין ../images/Emo45.gif

היי אפרת

M e n s R e a

New member
חחחחח

אין כמו הגישה הא-פוליטיקלי קורקט. גם אני נוקט בה לפעמים.

Caraya

New member
אולי די עם הזובור הזה שעושים למצטרפים חדשים?

Fauno

New member
ברוכה הבאה

שימי ז על כל החונדולים פה, את תשמעי מה שטוב לאוזנייך.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

גם לקראיה.. אל תדאגו,הדעות שלכם על גרין דיי לא משפיעות עליי,כי זה כמו שמישהו יאמר שהוא אוהב נורא נורא עוף ברוטב פיצה (יש כזה דבר?) ומישהו אחר יאמר שזה מגעיל. לכל אחד יש את הטעם שלו.. וגרין דיי הם בהחלט הטעם שלי.

NYMets Man

New member
מנהל פורום מטאל הסביר את זה יפה

תחשבי שמשנולדת כל היום נותנים לך אורז לבן, רק אורז לבן ושום דבר אחר. לך זה הדבר הכי טעים בעולם, את אוהבת לאכול את זה ורק את זה במשך שנים. רק אורז לבן. יום אחד את הולכת למסעדה ומביאים לך ריזוטו... את פתאום מבינה שכל מה שאכלת עד עכשיו (שזה הדבר היחיד שאכלת) זה כלום ואת כבר לא מסתפקת בו למען האמת, כבר די נמאס לך. כולנו עברנו את הגיל שלך, וכלנו אמרנו לי לזה לא יקרה, אני תמיד אשמע גרין דיי/לינקין פארק/נירוונה/לימפ ביזקיט וכו'. תפתחי לטעמים חדשים ותראי שעולם הרוק הוא הרבה מעבר לגרין דיי ושות'. עד אז, שיהיה לך בכיף. אני את שלי אמרתי ואני מוכן לשים על זה גם כסף :) כי זה פשוט כסף קל

יואו,למה אתם לא קוראים את מה שאני כותבת?!

פעם רביעית- אני רוצה לשמוע עוד דברים! אני לא מתכוונת לשמוע רק גרין דיי לעולמים! גם אותם כמובן,אבל אני רוצה לשמוע עוד להקות! למה אתם נתקעים על משהו אחרי שאומרים לכם ארבע פעמים!?

oneman2

New member
כי יש כמה אנשים בפורום

שהחליטו שיש כמה קבוצות של אנשים. אלה ששומעים את גרין דיי שהם נחותים וצעירים, ואלה ששומעים לד זפלין (למשל) שהם עליונים ובוגרים. בטח. (כותב שורות אלה אוהב את לד זפלין)

lihi50

New member
ברוכה הבאה../images/Emo42.gif

אני ליהי :) השתלבות מהירה.. אה, ולגבי המוזיקה שאת שומעת, אני לא ממש אוהבת ( את הרוב, כן) כי הרד הוט צ'ילי פפרז אלה אחת הלהקות האהובות עליי, ואולי גם לגרין דיי יש מוזיקה טובה (אם מתיחחסים לרוק החדש, "כאילו" רוק, אז הם בסדר) והשאר...נגיד. אני לא הולכת להגיד לך לא לשמוע אותם, אבל בוא נגיד שאם את תתענייני, את תוך חודש מושפעת מהלהקות האיכותיות והטובות ביותר, שחברי הפורום מאזינים להן. יום טוב

לא הבנתי למה ג"ד הם "כאילו" רוק

הם פאנק רוק. ולא אמרתי שאני לא רוצה לשמוע את הלהקות האחרות שהפורום אוהב. אני דווקא רוצה

lihi50

New member
לא אמרתי שאמרת שאת לא רוצה ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

את לא יכולה להגיד שגרין דיי הם לא רוק, כי רוק=מילה שכוללת בתוכה מליון ואחת סגנונות, וגם אם הם מטאל/בלוז/ג'אז/אימו, אפשר להכניס אותם לקטגוריית רוק.. בקיצור, יש המון להקות מעניינות עם מוזיקה טובה ששומעים פה בפורום.. מתוכן, הלהקות שאני שומעת: RHCP (שאת כבר שומעת, וזאת התקדמות) Guns 'n' Roses Kiss The Rolling stones Pink Floyd Scorpions Beatles Bon Jovi Deep purple Led zeppelin (כתבתי את זה נכון?..
) The who Nirvana Queen AC/DC ואני בטוחה שאם לא את, אז ההורים שלך בטוח מכירים. שאלי אותם ואולי אפילו תגלי שיש להם אלבומים של הלהקות האלה ממש בבית שלך! ( טוב, ככה זה היה אצלי לפחות)

lihi50

New member
אה וב"כאילו רוק" התכוונתי../images/Emo42.gif

לרוק של היום. ובגלל זה אמרתי, שהם לא בדיוק "כאילו" רוק, כי הם לא בדיוק ברמה הנמוכה של ה"רוק" של היום.. אבל גם לא ברמה הגבוהה של ה-רוק מאז...

M e n s R e a

New member
כי הם פאנק רוק אמריקאי מודרני

ככה שהם נכנסים להגדרה של רוק. אבל בקושי. בלחץ. בשניה האחרונה. ושוב, אחרי שתשמעי, ולא רק תרצי לשמוע, עוד להקות, בסגנונות אחרים של רוק, תביני למה הלהקה שלך לא ממש מוערכת כאן.

למעלה