אממ..חדשה?

אממ..חדשה?

שיהיה. אפרת,בת 13 מגבעתיים. אני שומעת בעיקר
גרין דיי
,קצת פול אאוט בוי,קצת בילי טאלנט,קצת גוד שארלוט,רד הוט.. קצת מכל דבר. חוץ מגרין דיי. וממכ"ר שאותם אני לא שומעת בכלל. התקבלוני?

slallum

New member
ממכ"ר?

ברוכה. כש-jimmy page אמר "הן מתרבות" הוא התכוון שמגיעות לפורםו בזמן האחרון די הרבה בנות ששומעות מוזיקה שהיא די שונה מהמוזיקה שרוב האנשים פה שומעים. אני ממליץ לך להפתח לעוד סגנונות, אולי תגלי שאת תאהבי :) Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath - אחת מהן את שומעת?

לא :-X

ומכ"ר זה מיי כימיקאל רומאנס,שאני לא אוהבת אותם. ותראה,המוזיקה שאני שומעת זה בעקרון רוק...רק ז'אנרים שונים... אני לא צריכה לשמוע את מה שכולכם שומעים בשביל להיות פה,נכון?
כי על גרין דיי אני לא מוותרת לעולם

MilkShack

New member
שמעי דבר ממני על גרין דיי

אני אישית לא שומע אותם, אבל הם אומנים שאני מעריך, אותם דווקא אני לא פוסל ישירות כמו שאני פוסל כל מיני להקות אימו. תשארי בפורום ולאט לאט אני מאמין שנוכל לכוון אותך לכיוונים קצת יותר איכותיים, ובטוח שגם את לא תצטערי (=

אני לא צריכה כיוונים יותר איכותיים

כאילו,מוזיקה חדשה אני תמיד שמחה לשמוע והכל. אבל...גרין דיי איכותיים בעיניי. גרין דיי

MilkShack

New member
את לא צריכה כיוונים יותר איכותיים ?

מה את מתכוונת לעשות, לשמוע גרין דיי עד יום מותך שיש להקות עם טקסטים הרבה יותר משמעותיים ועם לחנים הרבה יותר עוצמתיים ?

slallum

New member
זה די חבל

תמיד טוב להפתח לדברים חדשים, אחרת מתנוונים. וניוון מוזיקלי זה הניוון הכי גרוע לדעתי
בקיצור - אני בטוח שמתישהו את תכירי להקות חדשות ותביני שגרין דיי זה לא שיא הגאונות

כבר אמרתי

הנה בתגובה הקודמת שלי: "כאילו,מוזיקה חדשה אני תמיד שמחה לשמוע והכל. אבל...גרין דיי איכותיים בעיניי. גרין דיי
"

NYMets Man

New member
תוך שנה וחצי היום את לא שומעת גרין דיי

אני שם על זה כסף איך אני איתך?

אתה טועה

כי אני שומעת אותם כבר יותר מדי זמן. מה הבעיה שלכם עם גרין דיי אני לא מבינה

Cherub Rock

New member
../images/Emo45.gifאני עברתי בדיוק אותה תקופה עם גרין דיי,

בכתה ז'-ח' שמעתי גרין דיי ללא פסקה, קניתי את כל הדיסקים, וממש אהבתי, זה נמשך בערך שנה+ וחברים שלי התחילו לשים כסף שאני אוטוטו מפסיקה לשמוע אותם, ואני אמרתי מה פתאום, אני מתה אליהם, וכל השטויות האלה. וכיום אני כבר מזמן לא שומעת גרין דיי

rockninja

New member
השירים הטובים שלהם נשארים טובים

פשוט ההסתכלות עליהם קצת שונה.. מסתכלים על הלהיטים שלהם בתור שירים מגניבים ומקפיצים, ולא מעבר.

oneman2

New member
שונה ממה שרוב האנשים פה שומעים?

לדעתי כבר היה פה מהפך דמוגרפי...

למעלה