אממ חדשה....

אממ חדשה....

קוראים לי ליאת ואני ביסקסואלית (מן הסתם). הגעתי לפורום אחרי הרבה זמן של התלבטויות של רצון לחלוק עם מישהו את הנטיות המיניות שלי, כלומר רציתי לספר לחברה קרובה או משהו. חשבתי למי ויש לי שתי חברות שאני יודעת שאני יכולה לסמוך עליהן שלא יעשו לי פוזות. אבל מה, אחת מהן לא יכולה לסתום את הפה אז אני יודעת שאם אני אספר לה אז היא תספר לחצי עיר (ואיפה שאני גרה יעשו לי פוזות על הנטיות שלי חבל על הזמן...) והחברה השנייה שאני די סומכת עליה התגלתה קצת כשונאת לסביות אחרי מה קרה לי אתמול בת"א- כשנסענו כמה חברות לת"א הלכו לפיננו זוג לסביות, ואותה חברה אמרה לנו בשקט "קלטתן את הזוג לסביות שהולכות מולנו?" במבטא מזלזל ככה שאני דיי מרגישה אבודה. אני גם מרגישה ממש בודדה מבחינה הזאת שעדיין אין לי אהבה, מבנים נמאס לי ולסביות או ביסקסואליות שאני יכולה להתחבר אליהן אני לא מכירה. אז חשבתי שאולי פה אני אקבל קצת תמיכה. אני מקווה שתקבלו אותי, ליאת. נ.ב. אני מצטערת על ההודעה הארוכה, פשוט הייתי צריכה להוציא הכל.

TillsWIFE

New member
אמנם גם אני ^_^

חדשה, אבל בקטע של להבין איך את מרגישה אני מבינה. אני חושבת. לי אין חברות שאני יכולה לספר להן, וגם אם אני רוצה שיהיה לי איזה קשר עם בת זה לא יהיה בריש גלי, בייחוד אחרי שדיברתי על זה עם אמא שלי, והיא אמרה לי לא להזכיר את העניין הזה שוב. יש אנשים שפשוט לא פתוחים לעניינים האלה. פאדיחות להגיד אבל גם אני הייתי פעם כ"כ אנטי עד שהתחלתי להרגיש אחרת מבפנים. אמנם לא עשיתי משו מיוחד בפורום הזה חוץ מלשפוך את ההתלבטויות שלי, אבל נראה לי שאפילו בלי לקרוא תגובות של אנשים, אחרי שכתבתי מה שהרגשתי ואת השאלות שלי הבנתי בעצמי מה קורה לי בפנים. בהצלחה בהמשך, ושחברותייך יקבלו באהבה והבנה כשתחליטי לספר להן

דבר ראשון. ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

דבר שני הגעת למקום הנכון P: בקשר לחברה שלא יכולה לסתום ת'פה. גם לי יש אחת כזאת. אבל היא יכולה להפתיע תאמיני או לא.... ובקשר לחברה השניה כנ"ל חחחחח תכירי אנשים, באינטרנט או משהוץ זה אומנם מסוכן. אבל את רוב האקסיות שלי הכרתי באינטרנט [אחת מהן אפילו בפורום הזה
] בוודאי שנקבל אותך.

ברור שמקבלים ../images/Emo9.gif חמודה :))

אם את יודעת שתספרי לחברה הזו והיא לא תסתום פיה אלא תדבר, ואת לא רוצה בכך, אז אין לך מה לספר לה נשמה. בכל מקרה את יכולה להכיר כאן מאחורי הקלעים בכיף גם :)
רן.

למעלה