אממ...חדשה

אממ...חדשה ../images/Emo9.gif

היי, קוראים לי ספיר, אני בת 13 מראשון לציון. יש לי סימס 2, נייטלייף, אוניברסיטה, עסקים, פמלי פאן סטאף, Glamour Life Stuff(אין לי מושג מזה..), סימס חיות ועוד מעט עונות. אזז...שלום לכולם!

ויש לי שאלה...

שעושים בית יתומים אז איך עושים שלא יהיה קשר משפחתי בין המנהלת ליתומים ושהילדים לא יהיו אחים?

אי אפשר לעשות בית יתומים

את יכולה לעשות בית עם ילדים ואישה ארחת אך את צריכה שהיא תהיה אמא שלהם את לא יכולה לעשות שלא היה קשר משפחתי

סליחה אני יסביר יותר טוב

תעשי שני בנות מבוגרות או אחד מהם בן מבוגר וכמה ילדים בעץ המשפחה תעשי על המבוגרת שאת לא רוצה שהיא תהיה המנהלת אחרי זה תשימי אותם בבית כלשהו ואז שיגיע העיתון תלחצי על המבוגרת שהיא לא המנהלת של בית היתומים יש שם אפשרות לעזוב אחרי זה מופיע לך טבלה של המשפחה אם את לא רוצה לקחת מישהו תלחצי על וי ואל תלחצי על מישהו מהמשפחה אחרי זה האמא תצא ולא היה יחסים בין המנהלת לילדים

אין לך בכלל מה להתבייש../images/Emo8.gif

אני רועי,בן 12(אה,ולא מרשים לי לגלות מאיפה אני,סורי)(משחק בסימס 2 עם אבל רק עם החבילה עסקים
)אה,ודרך אגב,גלמור לייף סטאף זה חיי זוהר

ברוכה הבאה!

אני עוז ברקוביץ גם מראשון לציון את מכירה אותי (ראיתי לפי מספר האיסי קיו שלך) גם אני חובב סימס...

שיוש30

New member
היי

קוראים לי שי אני בת {חח תמיד חושבים שאני בן :S} בת 13 היה לי ליפני יומיים !! יש לי -את הסימס הראשון כולל ההרחבות {אבל לא על המחשב} -סימס 2 בסיס -עונות -חיות -חיי לילה -אונברסיטה -עסקים ואת המשפחה בכיף {זאת החבילת מיני} וזהו תהני...

cmpo

New member
../images/Emo109.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מור, 16...
תהני

למעלה