אממ...חדשה^__^;

אממ...חדשה^__^;

אז, שלום לכולםD: מקווה שזה בסדר לשלוח פה הודעה מהסגנון הזה~ למי שלא מכיר וגם למי שכן, אני נוגה, בת 14 מהרצליה. הייתי בקומונת פרוטס, הפסקתי להיות פעילה וכבר הרבה זמן שאני שוקלת לחזור לשם. ביום האחרון של חנוכה אני מאצה דיברנו עם עינב והגענו להחלטה ששתיינו נחזור לקומונת פרוטס ביחד ונכתוב משהו על החזרה שלנו באותה ההודעה או משו, אבל איכשהו זה עדיין לא יצא לנו.XDDDDD; במקום לנדנד לה כל כמה זמן כשיוצא לה להתחבר למסנג'ר, כשראיתי את הפורום החלטתי פשוט להצטרף אליו בעצמי. אני ממש אוהבת אופנת פרוטס, בעיקר סוויט לוליטהX3 בחנוכון ניסיתי להיות בערך סוויט לוליטה, רק שאני בכלל לא יודעת לתפור אז הדברים לא יוצאים לי כל כך טוב;~; (סתם משלבת בגדים וזה) ו...אממ...מה עוד אני יכולה להגיד על עצמי? אני מאוד אוהבת אנימה ומוזיקה יפנית3: בהארוקון אני אעשה קוספליי לאמו משוגו קארה.3: (ולא, אני משתתפת בקאסט אחר משלי~) מקווה להשתב פה, ועוד יותר מקווה שאני לא אנטוש את המקום הזה שוב, בגלל שכולכם נראים לי מאוד נחמדים ובכלל זה נראה כמו פורום כיפי^_^

אגב, שכחתי לשאולXD;

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות בד סקוטי בצבע כחול וירוק? זה ממש יעזור לי^^'' תודה מראש~

תוספת קטנה?^^'''

אני ממש מצטערת שאני כותבת עוד תגובה לנושא שפתחתי, פשוט לגמרי שכחתי לכתוב את זה;~; אני די חדשה בנושא של קוספליי. עד עכשיו עשיתי קוספליי רק לפולמון (הכוונה, מיטסוקי בתור בת 16) מ-Full moon wo sagashite, הינה-איצ'יגו מ-Rozen maiden, מיו מ-Ichigo mashimaro וגם התחפשתי פעם לאוניגירי, אם זה נחשבXDD מקווה שלא אשכח עוד משהו, כי אני לא מתכוונת לכתוב עכשיו תגובה רביעית ברצףX_X;

MatzaNya

New member
*בורחת לפינה* גם אני חדשה^_^;

אני מאצה אבל השם שלי הוא מאיה\ מאיו D: (לא שזה משנה ;;) אני חברה של נוגה ובסופו של דבר גם אני החלטתי להצטרף לפה. אני בת 15 בעוד כמה ימים ואני אוהבת קוספליי ופרוטס בכלל. לא שאני כזו מנוסה ;-; עשיתי רק שני קוספליים בחיים שלי שאחד היה להימקה (Himeka) מהמנגה Kamichama Karin ויצא גרוע ;---; והשני הוא לסואוסייסקי (Souseiseki) מהאנימה Rozen maiden (הייתי אמורה להיות בקאסט שהיה בפורים שנה שעברה אבל פרשתי בסוף..וגם הייתי בקוספליי הזה באנימה פיסט בקיץ). אז בפורים הזה אני מתכוונת להיות עם נוגה במיני-קאסט Shugo chara ו..אני מקווה שייצא נחמד DD: חוץ מקוספליי אני גם אוהבת לעשות שילובים של בגדים, אני אוהבת לוליטה ומחפשת כל מה שקשור (רק שבארץ שלנו זה קשה;;). מתלבשת בעיקר בדקורה-פאנק-מה-שזה-לא-יהיה. ^^;; אז זהו ^__^ מקווה להשתלב פה. נראה פורום נחמד מאוד D:

happy berry

New member
הנחלה?../images/Emo12.gif

סתם לא,אני רצינית ראיתי שם,באחת החנויות יש דוגמאות של בד סקוטי בכל מיני צבעים בחוץ..תחפשי

XannieChan

New member
אה לא פשוט

הייתה שם גם מישהי שזה הקוספליי שלה או שהיא בקאסט פ.פ........

Serf SaN

New member
נוש/שולא/מיי/מריה.

ואם את מתכוונת לדמות הספציפית של נוגה, אז זאת נוש. לשלוח לה סמס ולשאול? XD

N o R i K o

New member
לא, הדמות הספציפית היא מריה Oס ../images/Emo185.gif

ויכול להיות שדניאל הייתה? XD;

למעלה