אממ... הצילו!!
לא יודעת אם זה האתר המתאים, אבל אולי פה יוכלו לעזור לי: הסינמטק אנטיוירוס שלי איתר סוס טרויאני בשם "Downloader", ומוחק את הקובץ שנגוע בו אוטומטית.. הבעיה היחידה היא שדקה בערך אחרי המחיקה הוא מאתר עוד קובץ שנגוע בו ואז שוב מוחק, וכך בלי סוף....
ניסיתי ללכת אחרי ההוראות שנתנו באתר התוכנה -כאן: http://securityresponse.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2002-101518-4323-99&tabid=3 - אבל כשהגעתי לשלב 4 (בדיקה מלאה של המחשב מוירוסים) - הוא לא מצא כלום! ואין לי מושג איך זה יכול בכלל להיות כי כשהמחשב דלוק במצב רגיל, התוכנה מוצאת כל איזה דקה קובץ נגוע (כאילו שזה משכפל את עצמו), וגם עידכנתי את התוכנה בהתאם להוראות. זה נורא מפריע כי המחשב נהיה מאוד איטי ובקושי אפשר לעשות משהו.. אז אם יש פה איזה גאון שיכול לעזור לי בבקשה, אשמח מאוד לעזרתך!! תודה מראש!
לא יודעת אם זה האתר המתאים, אבל אולי פה יוכלו לעזור לי: הסינמטק אנטיוירוס שלי איתר סוס טרויאני בשם "Downloader", ומוחק את הקובץ שנגוע בו אוטומטית.. הבעיה היחידה היא שדקה בערך אחרי המחיקה הוא מאתר עוד קובץ שנגוע בו ואז שוב מוחק, וכך בלי סוף....