אממ... המממ...

אממ... המממ...

חשבתי על רעיון מבריק
אמממ כן? מה אתם רוצים? אהההה.......הרעיון....... בכל מקרה, חשבתי (מפתיע עד כמה שזה נשמע), שעוד מעט נגמרת השנה! ואולי כדאי לעשות מן טקס כזה של סדרות-דמויות-סצינות האקשן הטובים של השנה! אז מה דעתכם??? (ובעיקר דעתך, מנהלת הפורום... אני מקווה שתאשרי את כל העניין!)

E

Elektra Natchios

Guest
נשמע ממש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אבל כמו ששאלו, איך אפשר לעשות את זה?..

נפרסם טופיק בפורום

עם סקרים והכל... ואז כולם יצביעו (בכך שהם ישלחו הודעה פרטית לX, ככה התוצאות יהיו חשאיות)... ואז נפרסם עוד טופיק עם תוצאות הזוכים

DesertRose1

New member
אוקיי...../images/Emo26.gif ../images/Emo11.gif

כמו שדני אמר, אפשר לשים סקרים בפורום, וכל אחד ישלח לי מסר אם התשובה. שכמובן בראש המסר יהיה את הקטגוריה....

RoyalWizard

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מן! למרות שזה בלי י' מבטאים את זה אותו דבר! חחחחח בכל מקרה נשמע רעיון ממש טוף =)

אהההה הבנתי אותך

בורח לאיזה שבוע ואז חוזר כאילו כלום הא?! כזה אתה... פסדר אני כבר הבנתי איזה סוג בן אדם אתה באמת... חכה חכה, כשאני אלך עם תירס צלוי ברחוב ובמקרה אפגוש אותך, אז שלא תעז לחשוב שאני אכבד אותך, לאאאאאאאאאאאאאאא ולאאאאאאאא! לא אחרי מה שעשית! מנוול... לאא אני רציני! מה אתה חושב שאחרי כל זה אני עוד אכבד אותך בתירס צלוי?! הא?! אין גבול לחוצפה שלך?! אמממממ טוף למה אני מקשקש? אהה כן כדי להקפיץ את ההודעה... (מפגר! היא כבר הכי למעלה שאפשר) אהה... אוקיי... הממ... מי אתה?! (אני? אני... אההה... אני... אמממ... אני המצפון שלך!) יש לי מצפון?
(מה אתה דופק פה סמיילי תגיד לי! מה אתה דופק פה סמיילי?! אתה רוצה לגרום לי להתקף לב?!) טוף אתם תלכו אני אמשיך לדבר פה עם המצפון שלי...
(שוב אתה והסמיילים שלך! אתה רוצה שאני אמות?! כן?! אתה רוצה להישאר בלי מצפון?!)

DesertRose1

New member
מישהו פה צריך להתרכז...../images/Emo4.gif ../images/Emo11.gif

דני, תעשה מאמץ קטן, בשבילי, שנייה, ותתרכז לרגע....
מה שהצעתי בקשר למסרים והכל נשמע לך טוב?
בכל אופן, אתה האחראי על זה. כך שאתה מוזמןלהתחיל להפעיל את זה מתי שתרצה...
וכמובן, שאם תרצה עזרה, אני פה

אממ... להתרכז?

שנייה... *רוצח את המצפון* אוקיי אוקיי להתרכז... אין זמן לאיזו גיחה קטנה בהודו נכון? נו טוף... אמממ כן כן נצ'מע מצוין

RoyalWizard

New member
אמממ

האמת היא שפרדריק זה שם ארוך שכזה וחברותי אבל פרדי זה יותר לנהגי לימוזינות אז כיאילו נגיד אני יגיד "פרדי קח אותי הביתה! לא רוצה לדבר עם פשוטי העם האלה!" זה ישמע טוף אבל אם אני יגיד "פרדריק קח אותי הביתה לקפה!" זה ישמע קצת עליזי (אממ טמבל מה הקשר לנושא!) אה מזה היה?! (שש תשתוק אתה עושה מעצמך צחוק!) אתה לא עוזר בזה! (ששש!! טמבל!) 'פגר מה אתה רוצה ממני?! (אמממ שליטה דומיננית בעולם?) אישית אין לי מושג מזה דומיננית אבל בעיקרון נראה לי שיש לנו את אותו המטרה. (הבה נעבוד יחדיו!) הבה!

למעלה